2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hızlıyım kızım ben bu arada bi pazara gidip gelirim

kızlar ücretli izinde iş yerinden maaaş mı alıyoruz. yoksa sigortadan mı?
bilmiyorumda aydınlatsanız bacınızı.
canım rapor parası diye de geçer brüt ücretin ile doğru orantılı malum çoğu özel şirket asgari ücreti bankadan geri kalanı elden verip brütü düşük gösteriyor sgk dan alacaksın paranı

ege doğru diyosunn totosu da olabilir demii hihii ısırcam oğlumun totosunu

ege ben geliyorum allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim

at cnmmm gell gel acımıycak dövcem seni orda . Elimi karnına koycam o kız bir tekmelesin tokatı çakarım sana demedi deme. Kızın adını çıkardın

ege ben geliyorum allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim

doğum sonrasına 5 hafta aktarmış oluyorsun,
yani doğum sonrası 13 hafta izin kullanmış oluyorsun dünürüm
tabii 40 haftada doğum yaparsan :)

ben 35 de çıkıcam 38 de doğum yapcam ne olcak yanmıyor dediler yaa

Gökyüüzzzzzzzzüüüüüüüüüüüüü neden yazmıyorsun bacım bişeymi oldu bakıp çıkıyosun başkalarıyla konuşuyorsun bizi sevmiyorsun

fatma iş ne zman yapıyorsun

ha hhaaaaaaa koptum beğeniyim bari
devlet memuru olmak varmış kızım. ah ahhhhh....

hızlıyım kızım ben bu arada bi pazara gidip gelirim

hızlı hatun

canım rapor parası diye de geçer brüt ücretin ile doğru orantılı malum çoğu özel şirket asgari ücreti bankadan geri kalanı elden verip brütü düşük gösteriyor sgk dan alacaksın paranı

aynen bizde öyle.
sağol canım benim.

ayarlarız canım merak etme. seninle tanışmayı çok isteriz.
inşallah bi dahaki buluşma bana da kısmet olur.
karnım burnumda gelirim artık..şimdiden penguen gibi yürüyorum..o zaman nasıl olurum acep
geçenlerde minübüsten indim, izinliydim eve yürüyorum bi telaşla, eşimde tam arabadan inmiş evin önündeymiş ,şöyle bi bakmış ben geliyorum, beklemiş beni..neyse karşılaştık kapının önünde...seni taaa uzaktan tanıdım bekledim diyo, nasıl tanıdın dedim:) yürüyüşünden diyoo

ne kızıyon beeeeee ben zannediyordum ki 37. hafta başlayınca izne ayrılıyon diye o zman bi soru dogum sonrasına kaç hafta aktarmış oluyoruz kafam durdu

kızmadım beeee
yok canım , 37. haftan bitince ayrılabiliyosun..yani 5 hafta aktarmış oluyosun.
36. haftan bitincede ayrılabilirsin..ozamanda 4 hafta aktarırsın..canın nasıl istiyosa öle yap sen

at cnmmm gell gel acımıycak dövcem seni orda . Elimi karnına koycam o kız bir tekmelesin tokatı çakarım sana demedi deme. Kızın adını çıkardın

Ahahaha hak ederim o zamannn zaten boynum kıldan ince

ben 35 de çıkıcam 38 de doğum yapcam ne olcak yanmıyor dediler yaa

Ne biliyim bana da özel sektördekiler için geçerli diil o dediler,
Ben de çok üzülmüştüm. geçerli mi yoksa?

ahahaha hak ederim o zamannn zaten Boynum kıldan ince

ne biliyim bana da özel sektördekiler için geçerli diil o dediler,
ben de çok üzülmüştüm. Geçerli mi yoksa?

geçerli değil bu yasa memurlara çıkmış biz sanki hamile kalmıyoruz.
Ozaman yandı gülüm keten helva

ha hhhaaaaaa.... yine koptum ege c.tesi baya eğlenceli geçecek desene

inşallah canımmm.
amaaaan kocalarımız aynaya baksın. bişey demiyom artık onlara.

Fmg bizdede öyle yarı maaşa kaldık desene. Bunlar elden vermezler.

aynen kaldık yarı maaaşa

çilek inşallah kız kıpır kıpır olmaz o gün.
valla egenin elinden kurtaramayız seni

geçerli değil bu yasa memurlara çıkmış biz sanki hamile kalmıyoruz.
Ozaman yandı gülüm keten helva

Ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...

aman canım sakin ol. tanımadığın insanlar için kendine niye zarar veriyorsun???

sakin ol yaa boşver elin dengesizlerini.
diyom size gitmeyin canlarım ne varsa burda var

şu fatma da girmesin artık. Ağam yasaklasana

Ne biliyim bana da özel sektördekiler için geçerli diil o dediler,
Ben de çok üzülmüştüm. geçerli mi yoksa?

canım özel kamu aynı uygulamayı yapıyor bildiğim kadarıyla ama torba yasayla değişiklik geldiyse bilemem kanunu tam okuyamadım

ege noldu sizin iş canım

hahahahah bende koptum. Valla kaç aydır hissetmiyor bilmem ne ruhsuz karı

iyi oldu ne işiniz var başka topikte.
Ne oldu kız merak ettim. Verseydin ağızlarının payını. Negeriyosun kendini. Bizim topik özellllllllllll

canım sıkma canını tanımadığın bilmediğin insanlar için ya tansiyonun yükselmiş dr unu ara istersen ilaç falan verebilir bende tansiyondan müzdaribim biliyosun hemen ara canım sen sakin ol rahatla biraz

kız sen bızı bırakıp ne gıdıyorsun baska topıklereeeee aman bosver ne sınırını bozuyosunnn..

oykum yoksa sen c.tesı ordakı topıktekılerlermı buluscaktınn:)))::):):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…