teli yok canım almadım.
bu aralar girer belki sorarız.
şimdilik 7 kişiyiz o zaman.
demek ssk ne verirse. olsun napalım. idare ederiz.
anladım canım sağol.
çekmezler tabi.
bize takıl sen bırak onları.kıskanırım
nasıl vakit buluyon kızım. hiperaktif seni.
canım rapor parası diye de geçer brüt ücretin ile doğru orantılı malum çoğu özel şirket asgari ücreti bankadan geri kalanı elden verip brütü düşük gösteriyor sgk dan alacaksın paranıkızlar ücretli izinde iş yerinden maaaş mı alıyoruz. yoksa sigortadan mı?
bilmiyorumda aydınlatsanız bacınızı.
ne kızıyon beeeeeeben zannediyordum ki 37. hafta başlayınca izne ayrılıyon diye o zman bi soru dogum sonrasına kaç hafta aktarmış oluyoruz kafam durdu
ege ben geliyorum allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim
ege ben geliyorum allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim
doğum sonrasına 5 hafta aktarmış oluyorsun,
yani doğum sonrası 13 hafta izin kullanmış oluyorsun dünürüm
tabii 40 haftada doğum yaparsan :)
fatma iş ne zman yapıyorsun
hızlıyım kızım benbu arada bi pazara gidip gelirim
canım rapor parası diye de geçer brüt ücretin ile doğru orantılı malum çoğu özel şirket asgari ücreti bankadan geri kalanı elden verip brütü düşük gösteriyor sgk dan alacaksın paranı
inşallah bi dahaki buluşma bana da kısmet olur.ayarlarız canım merak etme. seninle tanışmayı çok isteriz.
ne kızıyon beeeeeeben zannediyordum ki 37. hafta başlayınca izne ayrılıyon diye o zman bi soru dogum sonrasına kaç hafta aktarmış oluyoruz kafam durdu
at cnmmm gell gel acımıycak dövcem seni orda . Elimi karnına koycam o kız bir tekmelesin tokatı çakarım sana demedi deme. Kızın adını çıkardın
ben 35 de çıkıcam 38 de doğum yapcam ne olcak yanmıyor dediler yaa
ahahaha hak ederim o zamannn zatenBoynum kıldan ince
ne biliyim bana da özel sektördekiler için geçerli diil o dediler,
ben de çok üzülmüştüm. Geçerli mi yoksa?
at cnmmm gell gel acımıycak dövcem seni orda . Elimi karnına koycam o kız bir tekmelesin tokatı çakarım sana demedi deme. Kızın adını çıkardın
inşallah bi dahaki buluşma bana da kısmet olur.
karnım burnumda gelirim artık..şimdiden penguen gibi yürüyorum..o zaman nasıl olurum acep
geçenlerde minübüsten indim, izinliydim eve yürüyorum bi telaşla, eşimde tam arabadan inmiş evin önündeymiş ,şöyle bi bakmış ben geliyorum, beklemiş beni..neyse karşılaştık kapının önünde...seni taaa uzaktan tanıdım bekledim diyo, nasıl tanıdın dedim:) yürüyüşünden diyoo
Fmg bizdede öyle yarı maaşa kaldık desene. Bunlar elden vermezler.
Ahahaha hak ederim o zamannn zatenboynum kıldan ince
geçerli değil bu yasa memurlara çıkmış biz sanki hamile kalmıyoruz.
Ozaman yandı gülüm keten helva
Ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...
Ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...
Ahahaha hak ederim o zamannn zatenboynum kıldan ince
Ne biliyim bana da özel sektördekiler için geçerli diil o dediler,
Ben de çok üzülmüştüm. geçerli mi yoksa?
hahahahah bende koptum. Valla kaç aydır hissetmiyor bilmem ne ruhsuz karıha hhhaaaaaa.... Yine koptum ege c.tesi baya eğlenceli geçecek desene
Inşallah canımmm.
Amaaaan kocalarımız aynaya baksın. Bişey demiyom artık onlara.
Aynen kaldık yarı maaaşa
çilek inşallah kız kıpır kıpır olmaz o gün.
Valla egenin elinden kurtaramayız seni
ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...
sakin ol yaa boşver elin dengesizlerini.
Diyom size gitmeyin canlarım ne varsa burda var
şu fatma da girmesin artık. Ağam yasaklasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?