ben 35 de çıkıcam 38 de doğum yapcam ne olcak yanmıyor dediler yaa
Ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...
canım özel kamu aynı uygulamayı yapıyor bildiğim kadarıyla ama torba yasayla değişiklik geldiyse bilemem kanunu tam okuyamadım
ege noldu sizin iş canım
cumartesı bende gelıyorum bende sadece fmg nın telı var.birde carousel madoydu dımı saat 3 ayrıca arabayla gelsem rahat park yerı bulabılır mıyım?
oykum sende bosver baskaları ıcın ne sınırını bozacaksın
ege kolun ıyılestı mı nasılsın?
Ay kızlar başka bir topikte sinirlerimi bir bozdular sormayın ya, elim ayağım boşaldı.. Tansiyonum 17/9 olmuş, nabız 149 kalpten gitçem şimdi.. Ya bizim topik gibisi yok ne insanlar var ya ... Bir daha girmiycem oaralara.... Offffff sinirlerim çok bozuldu...
aman canım sakin ol. tanımadığın insanlar için kendine niye zarar veriyorsun???
sakin ol yaa boşver elin dengesizlerini.
diyom size gitmeyin canlarım ne varsa burda var
şu fatma da girmesin artık. Ağam yasaklasana
hahahahah bende koptum. Valla kaç aydır hissetmiyor bilmem ne ruhsuz karı
iyi oldu ne işiniz var başka topikte.
Ne oldu kız merak ettim. Verseydin ağızlarının payını. Negeriyosun kendini. Bizim topik özellllllllllll
kız sen bızı bırakıp ne gıdıyorsun baska topıklereeeee aman bosver ne sınırını bozuyosunnn..
Oykum yoksa sen c.tesı ordakı topıktekılerlermı buluscaktınn:)))::):):)::)
bende hıccccccc kımsenın telı yok valla bızde zınkerbelle gelcez heraldeee...
yelkovannn artıkk ııcene sen arabaya alıstın galıbaaa ne guzelll
kızım bunların dönüp dolaşıp gelicekleri yer bzim topik.
Bunları bizden başkası çekmez
cumartesı bende gelıyorum bende sadece fmg nın telı var.birde carousel madoydu dımı saat 3 ayrıca arabayla gelsem rahat park yerı bulabılır mıyım?
bende hıccccccc kımsenın telı yok valla bızde zınkerbelle gelcez heraldeee...
yelkovannn artıkk ııcene sen arabaya alıstın galıbaaa ne guzelll
hele bi buluşsın bidaha bize yazarmı:)))))))))))))) sürerim topikten.
Channel zinkerbelle telleşin nasıl gelecekseniz özelden mesaj atın numaraları almayı unutmayın
bana bakarmısın nasılda garanticiyim bana ne oluyorsa. Sanki sizin aklınız yok:))))))))))
Ay deli oldum sabah sabah, ne dengesiz insanlar var.. Bişey paylaşmışlar bende kendi fikrimi paylaştım ve az çok beni biliyonuz hiçbir zaman kimseyi kırmak istemem ve her zaman siz bilirisniz bu benim fikrim derim... Anam kaç yaşında kadınım, biri bir cevap yazmış, resmen azarlamış beni... Şaşırdım kaldım.. Valla girmiycem zaten başka topiklere... Çok ağırıma gitti.. Sinirlenmek istemem tabi ama işte insanlar garip.. Sen hiç tanımadığın insanla bu üslupla konuşma hakkını kendinde nerden buluyorsun.. Ne hakkın var beni üzmeye...
Ay deli oldum sabah sabah, ne dengesiz insanlar var.. Bişey paylaşmışlar bende kendi fikrimi paylaştım ve az çok beni biliyonuz hiçbir zaman kimseyi kırmak istemem ve her zaman siz bilirisniz bu benim fikrim derim... Anam kaç yaşında kadınım, biri bir cevap yazmış, resmen azarlamış beni... Şaşırdım kaldım.. Valla girmiycem zaten başka topiklere... Çok ağırıma gitti.. Sinirlenmek istemem tabi ama işte insanlar garip.. Sen hiç tanımadığın insanla bu üslupla konuşma hakkını kendinde nerden buluyorsun.. Ne hakkın var beni üzmeye...
Ya beni güldürdünüz kızlar, he onlarla buluşçam, saç baş yolcam...
aynen bende öyle hesapladım işte.devlet memurları için konuşuyorum, özel farklı olabilir yanlış yönlendirmeyim..
35 de çıkacaksan eğer;
32 den 35 e 3 hafta doğum sonrasına aktaracaksın canım..diğer 2 haftan yanıyor, aktaramıyorsun..
kolum iyi yada burası bana iyi geldiği için unutuyorum . Evde gecede siz lazımsınız bana...cumartesı bende gelıyorum bende sadece fmg nın telı var.birde carousel madoydu dımı saat 3 ayrıca arabayla gelsem rahat park yerı bulabılır mıyım?
naber yaa sesin çıkmıyor bugünhayırdır canım tansiyonunu yükseltecek kadar niye taktın hayret bişeysin hemen yat dinlen sakinleş bir daha ölç tansiyonunu
ay deli oldum sabah sabah, ne dengesiz insanlar var.. Bişey paylaşmışlar bende kendi fikrimi paylaştım ve az çok beni biliyonuz hiçbir zaman kimseyi kırmak istemem ve her zaman siz bilirisniz bu benim fikrim derim... Anam kaç yaşında kadınım, biri bir cevap yazmış, resmen azarlamış beni... şaşırdım kaldım.. Valla girmiycem zaten başka topiklere... çok ağırıma gitti.. Sinirlenmek istemem tabi ama işte insanlar garip.. Sen hiç tanımadığın insanla bu üslupla konuşma hakkını kendinde nerden buluyorsun.. Ne hakkın var beni üzmeye...
topikçek gidip halledelim:))
hele bi buluşsın bidaha bize yazarmı:)))))))))))))) sürerim topikten.
Channel zinkerbelle telleşin nasıl gelecekseniz özelden mesaj atın numaraları almayı unutmayın
bana bakarmısın nasılda garanticiyim bana ne oluyorsa. Sanki sizin aklınız yok:))))))))))
kızlar inanmıyorum saat 12 olmuş.
Bütün işlerim kaldı. :18:
Ammma çene yaptım bugün.
öpüyorum hepinizi.
Canlarımsınız. Kendinize iyi bakın.
Yarın öğlen görüşürüz. :79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?