2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 35 de çıkıcam 38 de doğum yapcam ne olcak yanmıyor dediler yaa

devlet memurları için konuşuyorum, özel farklı olabilir yanlış yönlendirmeyim..
35 de çıkacaksan eğer;
32 den 35 e 3 hafta doğum sonrasına aktaracaksın canım..diğer 2 haftan yanıyor, aktaramıyorsun..

cumartesı bende gelıyorum bende sadece fmg nın telı var.birde carousel madoydu dımı saat 3 ayrıca arabayla gelsem rahat park yerı bulabılır mıyım?
oykum sende bosver baskaları ıcın ne sınırını bozacaksın
ege kolun ıyılestı mı nasılsın?

heyyyy niye stres yapıyosun canım ya
takma boşver....gitme başka yere, dur burda

canım özel kamu aynı uygulamayı yapıyor bildiğim kadarıyla ama torba yasayla değişiklik geldiyse bilemem kanunu tam okuyamadım

ege noldu sizin iş canım

dunur bu yasalar varya benı oldurcek zaten aynı ıs yerınde calısan memur ıscı 4-b hepsının farklı ızınlerı yanma surelerııııı sankı bız hamıle degılızzzzzzzzzz bı memurlar doguracak sankımmmm

bende hıccccccc kımsenın telı yok valla bızde zınkerbelle gelcez heraldeee...

yelkovannn artıkk ııcene sen arabaya alıstın galıbaaa ne guzelll

hayırdır canım tansiyonunu yükseltecek kadar niye taktın hayret bişeysin hemen yat dinlen sakinleş bir daha ölç tansiyonunu

aman canım sakin ol. tanımadığın insanlar için kendine niye zarar veriyorsun???

sakin ol yaa boşver elin dengesizlerini.
diyom size gitmeyin canlarım ne varsa burda var

şu fatma da girmesin artık. Ağam yasaklasana

Ay deli oldum sabah sabah, ne dengesiz insanlar var.. Bişey paylaşmışlar bende kendi fikrimi paylaştım ve az çok beni biliyonuz hiçbir zaman kimseyi kırmak istemem ve her zaman siz bilirisniz bu benim fikrim derim... Anam kaç yaşında kadınım, biri bir cevap yazmış, resmen azarlamış beni... Şaşırdım kaldım.. Valla girmiycem zaten başka topiklere... Çok ağırıma gitti.. Sinirlenmek istemem tabi ama işte insanlar garip.. Sen hiç tanımadığın insanla bu üslupla konuşma hakkını kendinde nerden buluyorsun.. Ne hakkın var beni üzmeye...

kız sen bızı bırakıp ne gıdıyorsun baska topıklereeeee aman bosver ne sınırını bozuyosunnn..

Oykum yoksa sen c.tesı ordakı topıktekılerlermı buluscaktınn:)))::):):)::)

hele bi buluşsın bidaha bize yazarmı:)))))))))))))) sürerim topikten.

Channel zinkerbelle telleşin nasıl gelecekseniz özelden mesaj atın numaraları almayı unutmayın
bana bakarmısın nasılda garanticiyim bana ne oluyorsa. Sanki sizin aklınız yok:))))))))))

kızım bunların dönüp dolaşıp gelicekleri yer bzim topik.
Bunları bizden başkası çekmez

evet doğru söylüyosun maşallah topiğimize.

biliyorum geleceğini saydım seni de. yer ve saat dediğin gibi.
carouselin otoparkına bırakırsın.

bende hıccccccc kımsenın telı yok valla bızde zınkerbelle gelcez heraldeee...

yelkovannn artıkk ııcene sen arabaya alıstın galıbaaa ne guzelll

at özelden telini bulunsun bizde.

Ya beni güldürdünüz kızlar, he onlarla buluşçam, saç baş yolcam...

boşver canım dengesiz insanlar için kendini de Mira'yı da strese sokma. bir daha girmezsin oraya olur biter.

boşveeeer ortalık dengesiz kaynıyor.

kızlar inanmıyorum saat 12 olmuş.
bütün işlerim kaldı. :18:
ammma çene yaptım bugün.
öpüyorum hepinizi.
canlarımsınız. kendinize iyi bakın.
yarın öğlen görüşürüz. :79::79::79::79:

aynen bende öyle hesapladım işte.

kolum iyi yada burası bana iyi geldiği için unutuyorum . Evde gecede siz lazımsınız bana...
Park yeri vardır coruselin. Fmg yi ararsın gelince

hayırdır canım tansiyonunu yükseltecek kadar niye taktın hayret bişeysin hemen yat dinlen sakinleş bir daha ölç tansiyonunu
naber yaa sesin çıkmıyor bugün

tebiyesizler işte. Biz bide birbirimizin uslubunu biliyoruz o yüzden maşallah kimsenin lafı kimseye batmıyor. Takma ssalla bidaha girmezsin

Öyküm sen boşver bir densizin yazdığı lafları sen bana söylesene ne işle yıkıyacağım bebeğin kıyaf etlerini annem gelecek haftaya deterjanı falan alayım artık diyorum ne önerirsin tecrübeli anne:))))))

hahahhahah sımdı bende zınkerbele mesaj attımmm telımıde yazdım 2 de denızotobusu var sanırm 2,30 ta bakırkoyde oluruz ınsallah

güzel haberlerle gel bacım. Sezine bizden el salla kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…