2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canlarım benim ya... sinirlerim alt üst oldu.. Neyse toplarım şimdi kendimi... Mİra da rahatsız oldu zaten... Nasıl tepikledi anlatamam.. Nasılda hissediyorlar anneleri sinirlenince...

oyy kuzum ya. gerçekten hissediyorlar ben de okulda çok sinirlenince tekmeliyor yavrum sürekli:)

Valla o konuda bende kararsız kaldım ama dalin in sabun tozunu kullandım ben, onunla yıkadım.. Aslı nın zamanında bu kadar alternatif yoktu... Ama ben şu bebe deterjanına pek sıcak bakmadım yine de sabun tozu daha iyidir diye düşünüyorum.. Tabiiiiiiiiii bu benim fikrim

ay canlarım benim ya... Sinirlerim alt üst oldu.. Neyse toplarım şimdi kendimi... Mira da rahatsız oldu zaten... Nasıl tepikledi anlatamam.. Nasılda hissediyorlar anneleri sinirlenince...
kuzum yaaa bana yazsana şu topiği bi nağra çekeyim orda bi kendilerine gelsinler. Yada fatmayı saralım başlarına uğraşsınlar deliyle..

hahahhahah sımdı bende zınkerbele mesaj attımmm telımıde yazdım 2 de denızotobusu var sanırm 2,30 ta bakırkoyde oluruz ınsallah

ayyyyyyyy süperrrrrrr. Ne yiycez kız dondurma yesek mi ki..
Adamlar 7 hamile görünce yuh derler

sorma yolların kurdu oldum:))artık tek basına suruyorum bı kac surtme cızık ıdare edıyorum:)))

:):):) aferın cnmmm ondan bısı olmaz ama ınsan tecrbelı olunca daha da rahat suruyo dıkkatlı kullan ıyı esın kullandırıyoo benımkı mızırdanmaya basladııı bıle kullanma dıyee arabayı servısten almıyo kullancam dıye:)

iyi canım ya kalabalıkya görmedin günaydın dedim kolun nasıl oldu geçmiş olsun dedim yeniden diyim Geçmiş olsun egecik :)))))))))

anacım bize öyle demene gerek yok. Baya bi etkilenmişsin sen. Burası serbest kürsü.
öyküm ben dalinin sıvı deterjanını alcam çünkü yumuşatıcı kullanmak istemiyorum . Sıvı deterjanlar daha yumuşak yapıyor. Kararsızım.

kızım zaten buluşup çatlatıyorsunuz bizi yediğiniz içtiğiniz bari size kalsın

hahahhaha kesın bu da ne derlerrrr ne yesek acabaa ayyy cok heyecanlııı:):):)

iyi canım ya kalabalıkya görmedin günaydın dedim kolun nasıl oldu geçmiş olsun dedim yeniden diyim Geçmiş olsun egecik :)))))))))

Kız karakan bende sabah sana sordum tansiyon ne alemde diye görmedin herhalde ya da ben cavabını görmedim.. Bu arada ssen artık 29 haftayı bile dolduruyon ne güzel ya... Valla yüreğim ağzımda senin doğumu bekliyom ben... Sen sağ salim alırsan bebeğini kucağına ben doğurmuş gibi sevincem... Çok merak ediyom seni..

Valla bende kararsız kaldım... Belki ikinciye bende onu alırım bilmiyorum.. Markette onu buldum diye sabun tozu aldım ben.. Belki o daha iyidir..

ayyyy kıyamam bırcecımmm yaaa ama bak ıst da nekadar uye var ne kadar azımız toplanabılıyoruzzz..

bıdakınde egelerde kısır partısı yapıcazzz:) hatta egenın buzdolabına koydugu seylerıde yrmısızzz eee bızde eylule gelcez bzde mısafırız dıe:)

Bir dahakine de Anadolu yakasında buluşalım kızlar ya.. Ben o zaman kesin gelirim.. Mesela Kadıköy de.. herkese uyar..

hehe süper, hatta ayarlayıp biz de gelelim. lohusa halde ege çıldırsın o kadar misafirle:))) geçen gün eşime diyorum bizim topikteki kızlar buluşuyor ben de gideyim mi istanbul'a, adam öyle bakakaldı yüzüme

valla çok güzel göz byuyorlar yok onu yaptık yok bunu yaptık diye aynı işi yapan 2 kişi arasında bile eşitlik yok
ne takcan canım takma artık bana soluma yatmak ii geliyor tansiyonum yükselince bizim topik bize yeter

kıslar valla çok güzel dostluklarımız hep devam eder inşallah bizim yerimizde yiyin dondurmalardan
bu arada bodrum81in eşiyle benim eşimde tanıştı şeker yüklemesinde birlikte gitmiştik ya süper oldu görürşelim falan dediler beyler birbirlerine

kız gördüm onunda cevabını yazdım onuda görmedin :)))) dedim tansiyon en fazla 12/8 oluyor dün doktorumaradı alfamedi 32.haftaya kadar kullanacaz dedi senle ikimiz kullanmadığımız ilaç kalmadı sende insülün bende tansiyon ilaçı allaha emanet dedim:))))))

canım benim inşallah ya hepimiz sağsalim alalım inan tüm türkiye bekliyor dün eski işyeri yöneticim aradı bekliyoz doğur artık şu çocuğu :))) inşaallah canım bu sefer olacak

ayol sizin yerinizede yeriz.. :)))))))
sende gel uçak paran bizden:)

hahahhaha kesın bu da ne derlerrrr ne yesek acabaa ayyy cok heyecanlııı:):):)
herşeyden yeriz ortaya karışık:)))))))))))))) ohhhhhhhhh

valla bende kararsız kaldım... Belki ikinciye bende onu alırım bilmiyorum.. Markette onu buldum diye sabun tozu aldım ben.. Belki o daha iyidir..
dalin sabun tozumu aldın ben eylülde omo baby almıştım.
Güxeldi bide bingo baby almıştım yumuşatıcı ama bunda yumuşatıcı kullanılmaz diye duydum. Offfff markete bakarım kafama göre.

başımın üstünde yeriniz var aşkolsun.
çokluk olunca daha zor toparlanmak az olsak hemen ayarlarız. Bide mesafeler uzak ya sağlık olsun

merhaba kızlar
haftabaşından beri balık hapı içiyorum ilk defa bugün çok kötü yaptı beni, sabahtan beri bulantım ve ağzımda sürekli balık tadı var...bayılmak üzereyim niye böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…