Ay canlarım benim ya... sinirlerim alt üst oldu.. Neyse toplarım şimdi kendimi... Mİra da rahatsız oldu zaten... Nasıl tepikledi anlatamam.. Nasılda hissediyorlar anneleri sinirlenince...
Öyküm sen boşver bir densizin yazdığı lafları sen bana söylesene ne işle yıkıyacağım bebeğin kıyaf etlerini annem gelecek haftaya deterjanı falan alayım artık diyorum ne önerirsin tecrübeli anne:))))))
kuzum yaaa bana yazsana şu topiği bi nağra çekeyim orda bi kendilerine gelsinler. Yada fatmayı saralım başlarına uğraşsınlar deliyle..ay canlarım benim ya... Sinirlerim alt üst oldu.. Neyse toplarım şimdi kendimi... Mira da rahatsız oldu zaten... Nasıl tepikledi anlatamam.. Nasılda hissediyorlar anneleri sinirlenince...
hahahhahah sımdı bende zınkerbele mesaj attımmm telımıde yazdım 2 de denızotobusu var sanırm 2,30 ta bakırkoyde oluruz ınsallah
sorma yolların kurdu oldum:))artık tek basına suruyorum bı kac surtme cızık ıdare edıyorum:)))
aynen bende öyle hesapladım işte.
kolum iyi yada burası bana iyi geldiği için unutuyorum . Evde gecede siz lazımsınız bana...
Park yeri vardır coruselin. Fmg yi ararsın gelince
naber yaa sesin çıkmıyor bugün
tebiyesizler işte. Biz bide birbirimizin uslubunu biliyoruz o yüzden maşallah kimsenin lafı kimseye batmıyor. Takma ssalla bidaha girmezsin
valla o konuda bende kararsız kaldım ama dalin in sabun tozunu kullandım ben, onunla yıkadım.. Aslı nın zamanında bu kadar alternatif yoktu... Ama ben şu bebe deterjanına pek sıcak bakmadım yine de sabun tozu daha iyidir diye düşünüyorum.. Tabiiiiiiiiii bu benim fikrim
kuzum yaaa bana yazsana şu topiği bi nağra çekeyim orda bi kendilerine gelsinler. Yada fatmayı saralım başlarına uğraşsınlar deliyle..
ayyyyyyyy süperrrrrrr. Ne yiycez kız dondurma yesek mi ki..
Adamlar 7 hamile görünce yuh derler
kuzum yaaa bana yazsana şu topiği bi nağra çekeyim orda bi kendilerine gelsinler. Yada fatmayı saralım başlarına uğraşsınlar deliyle..
iyi canım ya kalabalıkya görmedin günaydın dedim kolun nasıl oldu geçmiş olsun dedim yeniden diyim Geçmiş olsun egecik :)))))))))
anacım bize öyle demene gerek yok. Baya bi etkilenmişsin sen. Burası serbest kürsü.
öyküm ben dalinin sıvı deterjanını alcam çünkü yumuşatıcı kullanmak istemiyorum . Sıvı deterjanlar daha yumuşak yapıyor. Kararsızım.
kızım zaten buluşup çatlatıyorsunuz bizi yediğiniz içtiğiniz bari size kalsın
iyi canım ya kalabalıkya görmedin günaydın dedim kolun nasıl oldu geçmiş olsun dedim yeniden diyim geçmiş olsun egecik :)))))))))
ayyyy kıyamam bırcecımmm yaaa ama bak ıst da nekadar uye var ne kadar azımız toplanabılıyoruzzz..
bıdakınde egelerde kısır partısı yapıcazzz:) hatta egenın buzdolabına koydugu seylerıde yrmısızzz eee bızde eylule gelcez bzde mısafırız dıe:)
cnm kusura bakma gerçekten görmedim sağolasın. Iyiyim biraz kolumda beze oldu
ayyyy kıyamam bırcecımmm yaaa ama bak ıst da nekadar uye var ne kadar azımız toplanabılıyoruzzz..
bıdakınde egelerde kısır partısı yapıcazzz:) hatta egenın buzdolabına koydugu seylerıde yrmısızzz eee bızde eylule gelcez bzde mısafırız dıe:)
valla çok güzel göz byuyorlar yok onu yaptık yok bunu yaptık diye aynı işi yapan 2 kişi arasında bile eşitlik yokdunur bu yasalar varya benı oldurcek zaten aynı ıs yerınde calısan memur ıscı 4-b hepsının farklı ızınlerı yanma surelerııııı sankı bız hamıle degılızzzzzzzzzz bı memurlar doguracak sankımmmm
ne takcan canım takma artık bana soluma yatmak ii geliyor tansiyonum yükselince bizim topik bize yeterkuzum yaaa bana yazsana şu topiği bi nağra çekeyim orda bi kendilerine gelsinler. Yada fatmayı saralım başlarına uğraşsınlar deliyle..
Kız karakan bende sabah sana sordum tansiyon ne alemde diye görmedin herhalde ya da ben cavabını görmedim.. Bu arada ssen artık 29 haftayı bile dolduruyon ne güzel ya... Valla yüreğim ağzımda senin doğumu bekliyom ben... Sen sağ salim alırsan bebeğini kucağına ben doğurmuş gibi sevincem... Çok merak ediyom seni..
ayol sizin yerinizede yeriz.. :)))))))kızım zaten buluşup çatlatıyorsunuz bizi yediğiniz içtiğiniz bari size kalsın
herşeyden yeriz ortaya karışık:)))))))))))))) ohhhhhhhhhhahahhaha kesın bu da ne derlerrrr ne yesek acabaa ayyy cok heyecanlııı:):):)
dalin sabun tozumu aldın ben eylülde omo baby almıştım.valla bende kararsız kaldım... Belki ikinciye bende onu alırım bilmiyorum.. Markette onu buldum diye sabun tozu aldım ben.. Belki o daha iyidir..
Bıdakınde egelerde kısır partısı yapıcazzz:) hatta egenın buzdolabına koydugu seylerıde yrmısızzz eee bızde eylule gelcez bzde mısafırız dıe:)
Valla bende kararsız kaldım... Belki ikinciye bende onu alırım bilmiyorum.. Markette onu buldum diye sabun tozu aldım ben.. Belki o daha iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?