fatmada beyin yok anacım koyun beyni kullanıyor o:=))))) o yüzden beyne saygılı olamaz. Hazırcı karıdır o
çilekkkkkkkkkkkkkkkk yarıldım yaaa gülmekten şekere batırır yerim seni
ne oldu kız.
Fatmaaaaaaaa seni seviyorum heeeeeeee
yemeğimi yedim geldim kuzular
ohaaaaaa 40 mı . 32 yaşından sonra kendime sizin gibi çocuklarla eğlence buldum çok eğleniyorum..
Ay fatma yeter ciddi olalım lütfen .
Ama çileğin kocasının düşüşünü aklına getirme sakın.. Merdiven,n altında insanlar kaçışıyordu ya:))))))))))))))))))
ayyy hiç deme onu gözümde canlanıyo hele çilek ağlamış yaaaaayyy göbeğim agrıdı bizim çocuklarda gülerek dogacak benim çocuk dogunca kesinder oh be kurtuldum sen ne delisin manyaksın anne dicek
al sanda bi laf diyimbuda kızına kelebek taktirmış iyimi karıya bak uç uç öykü bu tarafa oğluma dogru gel
çilek geldi susun adamın totosu sizemi kaldı
hilmide de ne toto varmış çay servsisi. Benim adamda resmen yufka açılır yer sofrası mübarek
oda gülüyordur benim oğlandan da ses yokpipisiylemi oynuyo nee
ii işde o deli sen deli bana deseler niye gülüyon hiiç fıkra okuyorum dicem
ahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlafın gelişi kız o benim işememe gülüyor... Geçen bi bi hapşurdum etek vardı altımdan bacaklarımdan aşağı sıcak bişeyler indi koşarak banyoya anca yetiştimmmmmmmmm
bebek mahvolduk bugun ama nasıl iyi geldi gülmek ağrım olsada resmen stres attımay gulmıcem daha kusmaktan öldum ya bıdaga kusmayım
ayyy ayyyy allahım sen büyüksün yaaa çok güldümm burnum aktı.oda gülüyordur benim oğlandan da ses yok :d:d pipisiylemi oynuyo nee:d:d:d
ii işde o deli sen deli bana deseler niye gülüyon hiiç fıkra okuyorum dicem
canım temsilen ödülü sana verdim çok çıkmış bu arada elbisen
[ımg]http://i.milliyet.com.tr/yenianaresim/2011/01/28/yeni-trend-hamilelik-1117946.jpeg[/ımg]
Canım temsilen ödülü sana verdim çok çıkmış bu arada elbisen
kızlaar öldüm burda gülmektennnnnnnn cevap ta yazamıyorum ölüyorum sandım :)))))))))
bi de benim şapşalın düşüşünden sonra ben apğlıyorum , o ayağa kalkınca birden sustum oturduk yemek yedik yaa aklıma geldikçe içim katılıyor
Rezil oldukk herkeseeee
ayyyyyyyyyyy bunu hakaret olarak algılıyorum bi kerem ben bundan daha güzelim daha fitim
yinede teşkkür ederiiimm.. bu ödülü kendim için değil tüm işeyenler, tüm kocasının totosunu begenenler, tüm kocası düşünce aglayanlar, tüm şişkolara elsiiiiiiiiiiiiiinnnn
ayyyyyyyyyyy bunu hakaret olarak algılıyorum bi kerem ben bundan daha güzelim daha fitim
yinede teşkkür ederiiimm.. bu ödülü kendim için değil tüm işeyenler, tüm kocasının totosunu begenenler, tüm kocası düşünce aglayanlar, tüm şişkolara elsiiiiiiiiiiiiiinnnn
ahahahahaha
bugun ne oldu bize yaaaaaaaa. Hayır olsun evde dayak yiycem galibasaat 3 olmuş ya negüzel vakit geçti
bide yemek mi yedin oturdunKızlaar öldüm burda gülmektennnnnnnn cevap ta yazamıyorum ölüyorum sandım :)))))))))
Bi de benim şapşalın düşüşünden sonra ben apğlıyorum , o ayağa kalkınca birden sustum oturduk yemek yedik yaa aklıma geldikçe içim katılıyor
rezil oldukk herkeseeee
ahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebek mahvolduk bugun ama nasıl iyi geldi gülmek ağrım olsada resmen stres attım
ayyy ayyyy allahım sen büyüksün yaaa çok güldümm burnum aktı.
Fatma sıkıyorum ya kendimi salınca ıhhhhh diye ses geliyor. Incecik.
wowwwwwwwwwwwwwwww fatma saçını mı boyattın.
ahahahahaha
bugun ne oldu bize yaaaaaaaa. Hayır olsun evde dayak yiycem galibasaat 3 olmuş ya negüzel vakit geçti
bide yemek mi yedin oturdun
kız kesin adamı sen döversin heeee
Tüm çılgın hamilelere gelsin benden
bide yemek mi yedin oturdun
kız kesin adamı sen döversin heeee
sana cevap yazmıycam artık manyak fatma.
bebişim uyuyamadı senin yüzünden bugun. rahatsız ettim onu gülmekten
kızlar ben
bi
ıslaklık hissediyorum sanki :26::26:
bi wc mi yapsam :26:
kızlar ben
bi
ıslaklık hissediyorum sanki :26::26:
bi wc mi yapsam :26:
Topik koptu gidiyor... Kalan sağlar bizimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?