2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sabahtan beri sizi takip ediyorum bak benimde karnım ağrıyor gülemiyorum burda müsait değilim ama aklımda burda bakmadan yapamıyorum

yemeğimi yedim geldim kuzular

çilek geldi susun adamın totosu sizemi kaldı
hilmide de ne toto varmış çay servsisi. Benim adamda resmen yufka açılır yer sofrası mübarek

Kızlaar öldüm burda gülmektennnnnnnn cevap ta yazamıyorum ölüyorum sandım :)))))))))
Bi de benim şapşalın düşüşünden sonra ben apğlıyorum , o ayağa kalkınca birden sustum oturduk yemek yedik yaa aklıma geldikçe içim katılıyor
rezil oldukk herkeseeee

lafın gelişi kız o benim işememe gülüyor... Geçen bi bi hapşurdum etek vardı altımdan bacaklarımdan aşağı sıcak bişeyler indi koşarak banyoya anca yetiştimmmmmmmmm
ahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay gulmıcem daha kusmaktan öldum ya bıdaga kusmayım
bebek mahvolduk bugun ama nasıl iyi geldi gülmek ağrım olsada resmen stres attım

oda gülüyordur benim oğlandan da ses yok :d:d pipisiylemi oynuyo nee:d:d:d

ii işde o deli sen deli bana deseler niye gülüyon hiiç fıkra okuyorum dicem
ayyy ayyyy allahım sen büyüksün yaaa çok güldümm burnum aktı.
Fatma sıkıyorum ya kendimi salınca ıhhhhh diye ses geliyor. Incecik.

canım temsilen ödülü sana verdim çok çıkmış bu arada elbisen
[ımg]http://i.milliyet.com.tr/yenianaresim/2011/01/28/yeni-trend-hamilelik-1117946.jpeg[/ımg]

wowwwwwwwwwwwwwwww fatma saçını mı boyattın.

Canım temsilen ödülü sana verdim çok çıkmış bu arada elbisen

ayyyyyyyyyyy bunu hakaret olarak algılıyorum bi kerem ben bundan daha güzelim daha fitim

yinede teşkkür ederiiimm.. bu ödülü kendim için değil tüm işeyenler, tüm kocasının totosunu begenenler, tüm kocası düşünce aglayanlar, tüm şişkolara elsiiiiiiiiiiiiiinnnn

ahahahahaha
bugun ne oldu bize yaaaaaaaa. Hayır olsun evde dayak yiycem galibasaat 3 olmuş ya negüzel vakit geçti

Tüm çılgın hamilelere gelsin benden

bide yemek mi yedin oturdun

ahahahahaha
bugun ne oldu bize yaaaaaaaa. Hayır olsun evde dayak yiycem galibasaat 3 olmuş ya negüzel vakit geçti

kız kesin adamı sen döversin heeee

sana cevap yazmıycam artık manyak fatma.
bebişim uyuyamadı senin yüzünden bugun. rahatsız ettim onu gülmekten

benim pipili oynuyo valla

iyi işde gece rahat edersin gündüzlri uyutulur mu hiç gece durmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…