2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeme tabi sen benim etimi benim adam yer ancak

yok leyyn hemen kılıp gelicem işde sana inat değil mi

anam cıktım gerı gırdım hala gulyolar susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğum yapan arkadaşımla konuştum biraz önce.. bebeği 3.5 kilo doğdu.. yeni doğan bodyler bile büyük geliomuş.. bende hep 0-3 almıştım yenidoğan a gerek yok diiye.. aklınızda olsun bikaç yenidoğan yani 'newborn' bodyniz olsun bebişler için kızlar...

anam cıktım gerı gırdım hala gulyolar susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

susmucaz susmucaz sanane sanane

yaa bide akşam sohbete gidicem hee orda kesin aklıma geliiiiiiiiiiiiiiir burda knuştuklarımızzzz

kızlar bu çiş muhabbeti yüzünden sürekli çişim varmış gibi oluyor değiştirin konuyu beee
sorma iyi ki bi işiyorum altıma kaçırıyorum dedim meğer herkes benim çişimi altıma kaçırdığımı söylememi bekliyorlarmış

benim çiş maceralarım bitmez kızlar burak fena bastırıyor sidik torbama , bi alıp veremediği var ama anlamadım

Benimki bi de 3 - 3,250 arası olacakmış...Çocuğa hiçbişey olmucakk..El kadar olucak kuzummm....

ayyyyyyyyyy offf vallaa sıkıldım bgn bende zıbın baktım herkes bana alttan cıtcıtlı al dedı ordada. daha oncekı arkadaslarımda ılk 15 gun ıcın zıbın al da gıydırmek kolay oluyo demısleriiiiiiiiii

bencede yaaa karnım ın yan tarafları ağrıyor.

kızlar bu çiş muhabbeti yüzünden sürekli çişim varmış gibi oluyor değiştirin konuyu beee
sidik bise kusak başlar bunlarda.

Adam etini değil, budunu yesin kızzz....
Benim adam da beni yesinnnn.....
sende nasiplenmesen olmaz.

15 gün için hastane çıkışları zıbınlar yeterli sonrasında çabuk büyüyorlar . zıbınlarda büyük gelicek onlara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…