http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-buraya-5528.html#post18210283
al kız bu sabah olmuşsun yaaa benide şaşırtın
yok erken daha gitmicem erkekler kılıyordur şimdi birazdan bşalırfatma hadi bi ikindiyi kıl gel sen
Fatma benden çok yaşıcaaann, aynı şeyi ben yazıyordum benden önce yazdın haaa....
Önce bi abdest al kız, o kadar sidik yarıştırdık, sıçramıştır bi yerlerine....
işemedim leyn akıntı gitmiş. mervemi sandınız beni
tamam kapatalım konuyu ikizim :))
Ağanın açıklarını ulu orta söylemeyelim, zayıf noktalarını ifşa etmeyelim, ağadır ne de olsaa
muz yiyorum senin sert etini ne yapayım. böööööööööö
sarı gacı
gitmişken akşam yatsı hatta aradaki başka namazlarıda kıl mümkünse.
işemedim leyn akıntı gitmiş. mervemi sandınız beni
anam cıktım gerı gırdım hala gulyolar susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeme tabi sen benim etimi benim adam yer ancak
yok leyyn hemen kılıp gelicem işde sana inat değil mi
anam cıktım gerı gırdım hala gulyolar susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sorma iyi ki bi işiyorum altıma kaçırıyorum dedim meğer herkes benim çişimi altıma kaçırdığımı söylememi bekliyorlarmışkızlar bu çiş muhabbeti yüzünden sürekli çişim varmış gibi oluyor değiştirin konuyu beee
Adam etini değil, budunu yesin kızzz....
Benim adam da beni yesinnnn.....
doğum yapan arkadaşımla konuştum biraz önce.. bebeği 3.5 kilo doğdu.. yeni doğan bodyler bile büyük geliomuş.. bende hep 0-3 almıştım yenidoğan a gerek yok diiye.. aklınızda olsun bikaç yenidoğan yani 'newborn' bodyniz olsun bebişler için kızlar...
doğum yapan arkadaşımla konuştum biraz önce.. bebeği 3.5 kilo doğdu.. yeni doğan bodyler bile büyük geliomuş.. bende hep 0-3 almıştım yenidoğan a gerek yok diiye.. aklınızda olsun bikaç yenidoğan yani 'newborn' bodyniz olsun bebişler için kızlar...
azgın karı egenin dediği gibi illa bi taraflarını adama değdirecen demi
Bacım artık bi ayağım deyiyo, bi de elimmmm....
Değecek yer kalmadı......
Ya şaka maka, siz nasıl hallediyonuz temizlik işini beee....Ben bu aydan itibaren kuaföre gidicem sanırım...
bencede yaaa karnım ın yan tarafları ağrıyor.anam cıktım gerı gırdım hala gulyolar susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sidik bise kusak başlar bunlarda.kızlar bu çiş muhabbeti yüzünden sürekli çişim varmış gibi oluyor değiştirin konuyu beee
sende nasiplenmesen olmaz.Adam etini değil, budunu yesin kızzz....
Benim adam da beni yesinnnn.....
15 gün için hastane çıkışları zıbınlar yeterli sonrasında çabuk büyüyorlar . zıbınlarda büyük gelicek onlara:)))doğum yapan arkadaşımla konuştum biraz önce.. bebeği 3.5 kilo doğdu.. yeni doğan bodyler bile büyük geliomuş.. bende hep 0-3 almıştım yenidoğan a gerek yok diiye.. aklınızda olsun bikaç yenidoğan yani 'newborn' bodyniz olsun bebişler için kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?