bu deli kuzuda çocuga hemen ek gidaya başlayacak doğar doğmaz peynir
Foşşş haaa...
Delinin biri de burdaa...
Kız merve, senin ne güzel kaşların varmış kız...bayıldım..bi kaş özürlü olarak hergün kalemle kaş yapıyom kendime...
Benimki çamaşıra geçmekle kalmamış, sıcaklara dayanamamış yazık peynir olmuş peynir...
Benim bebem yer anacım, o doğar doğmaz konuşmaya bile başlayacak gör bakkk....
kız ege sağdan 2. ci sensinAhandaa haziran annelerii
ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa
merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.
asil kişiliğne merve işesin:
darısı sana kızz yöneticibize bu topige bi plaket falan verseniz yaa ii olmaz mıı bi kıyak geç be hacı
ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa
üfffffffffffffff benden nıye süt gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaa
kuzuuuuu oyku ye masallahhh amaa ege ninde dedıgı gıbı sende gıdıkta benı takıp edıyorsun sanırımmmmmm
kuzu daha dun sen yoktun sanırımm bnm kocısın totosundan bahsettıkkkk hanı ben ılk amellıyatını soyleyememıstım yaaa
asil kişiliğim tabi kızım ardahan da oxfort vardı da ben mi gitmedim allahım yaaa
Mervenin orasına musluk takacam ben :d:d:d:
ay merve adamdamı işiyor. Süper sidikli ailegeldim ağam burdayım benimkini de hıçkırık tuttu
Anam kız çok fena foş foş gidiyo eşimde gülmekten altına işiyo ailece işiyoruz :601:
Deliyim ben deliyim deliyim deliyimmmHerkesi hasta ederim ederim ederim ishal yapar işetirimmm işetirirmmm
Sağol anacım seninkilerde güzel kız nesi var? Benim kaşları herkes beğenir ebru gündeş'e benzetirler kaşlarımı :82:
üfffffffffffffff benden nıye süt gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaa
kuzuuuuu oyku ye masallahhh amaa ege ninde dedıgı gıbı sende gıdıkta benı takıp edıyorsun sanırımmmmmm
kuzu daha dun sen yoktun sanırımm bnm kocısın totosundan bahsettıkkkk hanı ben ılk amellıyatını soyleyememıstım yaaa
asil kişiliğim tabi kızım ardahan da oxfort vardı da ben mi gitmedim Allahım yaaa
mervenin orasına musluk takacam ben:
vermezmiyimm agaaa ayıpsınn Hatta kupa vericem plaket az gelir
ay merve adamdamı işiyor. Süper sidikli aile
musluk taksan günde bi ton sidik depo edersin bacım
musluk taksan günde bi ton sidik depo edersin bacım
ay gulmıcem daha kusmaktan öldum ya bıdaga kusmayım
kusma kız kusarken de zorlanırken işeyebilirsin benim gibi bi anatomiye sahipsen eğer
Kızlar karnım ağrıyo ciddi ciddi çok güldüm. Biraz yürüdüm su içtim belki geçer diye. Duruda ses etmiyor bi susun yaaaaaaaaaaaaa
Off yaa, karnım ağrıdı....Patron bana bakıyo karşıdaki deli deliii....
ooooooooo süpeeerr hemen müzeye koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?