2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa

üfffffffffffffff benden nıye süt gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaa

kuzuuuuu oyku ye masallahhh amaa ege ninde dedıgı gıbı sende gıdıkta benı takıp edıyorsun sanırımmmmmm

kuzu daha dun sen yoktun sanırımm bnm kocısın totosundan bahsettıkkkk hanı ben ılk amellıyatını soyleyememıstım yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.

asil kişiliğne merve işesin:

çok fena kas ağrıtırım güldürmekten

asil kişiliğe de işerim sorun yok no problemmm

ahahahaha çökelek:) kapatıyorum artık valla bebişime üzüldüm sıkıştı çocuk sıkmaktan kendimi morardım resmen yaaaaa

Çökelek tatsız tuzsuz olur anacımm...Halis muhlis ezine çıkıyo benden ezine...Çökeleği sen yedir bebene...

Gelmesin kız, iyi değilmiş erken doğurabilrmişin...
Kız gıdı değil her yer o biçim oldu, dana gibi oldum....Yiyorum yiyorum, ..........
yoktum dün ama niyeyse aklımdan çıkmıyo senin kocişin ameliyatı...Sen söylemesen de biz anlarız bacım...Toto demiş kızlar, senin koca geldi aklıma...
Tövbe tövbe yarabbimmm..allahım günah yazma....

asil kişiliğim tabi kızım ardahan da oxfort vardı da ben mi gitmedim allahım yaaa
Mervenin orasına musluk takacam ben :d:d:d:

ay merve adamdamı işiyor. Süper sidikli aile

bi sen eksiktin.

Kızlar karnım ağrıyo ciddi ciddi çok güldüm. Biraz yürüdüm su içtim belki geçer diye. Duruda ses etmiyor bi susun yaaaaaaaaaaaaa

Kızlar karnım ağrıyo ciddi ciddi çok güldüm. Biraz yürüdüm su içtim belki geçer diye. Duruda ses etmiyor bi susun yaaaaaaaaaaaaa

oda gülüyordur benim oğlandan da ses yok pipisiylemi oynuyo nee
Off yaa, karnım ağrıdı....Patron bana bakıyo karşıdaki deli deliii....

ii işde o deli sen deli bana deseler niye gülüyon hiiç fıkra okuyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…