2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek geldi susun adamın totosu sizemi kaldı
hilmide de ne toto varmış çay servsisi. Benim adamda resmen yufka açılır yer sofrası mübarek

ooo seniki daha marifetliymiş anam anaaam hilmi görse bu yazdıkalrımı kör testreyle keser beni valla
Gıdı göbek, her yer oldu öbek öbekkk...
Ağğaaaaaa, çek de senin resmini de görekkk..

yok kız o koymasın kocaman foto almaz onun vücudu koyacaksada ben çıkıyım öle koyun göz zevkimi bozacak

gıdı göbek, her yer oldu öbek öbekkk...
Ağğaaaaaa, çek de senin resmini de görekkk..
sendemi şair oldun be e......
Ben çekmem hayvan gibiyim

de get leyynnn, kızım gitme sakın bu delinin oğluna...gideceksen bircenin oğluna doğru git anacım...bak onunki açılı falann, daha mutlu olursunn yavruuummmm.....
yaman benimmmmmmmmmmmmmmmmmm durumun o

kızlarr hu huuuuuuuuuuuuuuu:82::82::82:
gel annem gel bebişler karnımızda dellendi gülmekten çocuk hareket edemiyor..

Tüm deli anneler toplanmışş looo Hamile olunca bendemi böyle olacağım acaba
hormonlar anacım biz böyle değildik

aha ben size dedim demi bu karıda işiyormuşşşş bunun oğlan dogunca buna çiş dersi verir kesin anne der bak böle çişşşş çişşş

foşşş haaa...
Delinin biri de burdaa...
Kız merve, senin ne güzel kaşların varmış kız...Bayıldım..Bi kaş özürlü olarak hergün kalemle kaş yapıyom kendime...
Benimki çamaşıra geçmekle kalmamış, sıcaklara dayanamamış yazık peynir olmuş peynir ...

bu deli kuzuda çocuga hemen ek gidaya başlayacak doğar doğmaz peynir

ayy allah korusun benimki görse derki nasıl böyle dengesiz fatma gibileriyle muhattap olup seviyeni düşürüyosun:))))))))))))))
senin gazlı göbeğini görüyoruz biz.
Ben koyarsam pikselden iyice küçültmem lazım.

merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.

yok kıııızzz bunların hepsi böylemiştir kesinde bu deli ege benim asil kişiliğimide bozdu

asil kişiliğne merve işesin:

asil kişiliğim tabi kızım ardahan da oxfort vardı da ben mi gitmedim Allahım yaaa
mervenin orasına musluk takacam ben :

gel annem gel bebişler karnımızda dellendi gülmekten çocuk hareket edemiyor..
geldim ağam burdayım benimkini de hıçkırık tuttu
aha ben size dedim demi bu karıda işiyormuşşşş bunun oğlan dogunca buna çiş dersi verir kesin anne der bak böle çişşşş çişşş
anam kız çok fena foş foş gidiyo eşimde gülmekten altına işiyo ailece işiyoruz :601:

deliyim ben deliyim deliyim deliyimmm herkesi hasta ederim ederim ederim ishal yapar işetirimmm işetirirmmm

sağol anacım seninkilerde güzel kız nesi var? benim kaşları herkes beğenir Ebru Gündeş'e benzetirler kaşlarımı :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…