kız ende ne bekliyon orda katılsana araya D:korkma bu ege deli ama ben varken usludur korkar benden
hıhamanda gamzesi varmış bizim herif totosuyla çay servis ediyo.
kız sen dana olmazsın dana olan kocan sen düve olursun yani inek hemde sağılmalık inek
çilek geldi susun adamın totosu sizemi kaldı
hilmide de ne toto varmış çay servsisi. Benim adamda resmen yufka açılır yer sofrası mübarek
Gıdı göbek, her yer oldu öbek öbekkk...
Ağğaaaaaa, çek de senin resmini de görekkk..
kızlarr hu huuuuuuuuuuuuuuu:82::82::82:
tüm deli anneler toplanmışş looo hamile olunca bendemi böyle olacağım acaba
Hollanda ineği anacımmm...Sütüm bile geldi...
sendemi şair oldun be e......gıdı göbek, her yer oldu öbek öbekkk...
Ağğaaaaaa, çek de senin resmini de görekkk..
yaman benimmmmmmmmmmmmmmmmmm durumun ode get leyynnn, kızım gitme sakın bu delinin oğluna...gideceksen bircenin oğluna doğru git anacım...bak onunki açılı falann, daha mutlu olursunn yavruuummmm.....
gel annem gel bebişler karnımızda dellendi gülmekten çocuk hareket edemiyor..kızlarr hu huuuuuuuuuuuuuuu:82::82::82:
hormonlar anacım biz böyle değildikTüm deli anneler toplanmışş looo Hamile olunca bendemi böyle olacağım acaba
tüm deli anneler toplanmışş looo hamile olunca bendemi böyle olacağım acaba
benim de geldi sağ göğsümden iç çamaşırıma geçmişanam bi de çişimi tutamıyorum hep işiyorum hep işiyorum ne zaman öksürsem gülsem hapşursam foşş günde 10 kere don değiştiriyorum
bu ara iyi değilim bacım buraya gldiğimde stres atıyorumBacım akıl sağlığından olmak istemiyorsan kaç git topiktennn...
Millet delirdii..
benim de geldi sağ göğsümden iç çamaşırıma geçmişanam bi de çişimi tutamıyorum hep işiyorum hep işiyorum ne zaman öksürsem gülsem hapşursam foşş günde 10 kere don değiştiriyorum
Çenemize vurdu bacımmm...
foşşş haaa...
Delinin biri de burdaa...
Kız merve, senin ne güzel kaşların varmış kız...Bayıldım..Bi kaş özürlü olarak hergün kalemle kaş yapıyom kendime...
Benimki çamaşıra geçmekle kalmamış, sıcaklara dayanamamış yazık peynir olmuş peynir...
sendemi şair oldun be e......
Ben çekmem hayvan gibiyim
yaman benimmmmmmmmmmmmmmmmmm durumun o
ayy allah korusun benimki görse derki nasıl böyle dengesiz fatma gibileriyle muhattap olup seviyeni düşürüyosun:))))))))))))))ooo seniki daha marifetliymiş anam :d:d anaaam hilmi görse bu yazdıkalrımı kör testreyle keser beni valla
Yok kız o koymasın kocaman foto almaz onun vücudu koyacaksada ben çıkıyım öle koyun göz zevkimi bozacak
merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.benim de geldi sağ göğsümden iç çamaşırıma geçmişAnam bi de çişimi tutamıyorum hep işiyorum hep işiyorum Ne zaman öksürsem gülsem hapşursam foşş Günde 10 kere don değiştiriyorum
yok kıııızzz bunların hepsi böylemiştir kesinde bu deli ege benim asil kişiliğimide bozdu
Allah çenenize kuvvet versin öleysee
ayy allah korusun benimki görse derki nasıl böyle dengesiz fatma gibileriyle muhattap olup seviyeni düşürüyosun:))))))))))))))
senin gazlı göbeğini görüyoruz biz.
Ben koyarsam pikselden iyice küçültmem lazım.
merve yaaaaaaaaaaaa bi sus yaaaaaa. Yemin ederim bebeğim oynamıyor kaslarım ağrıdı yaaaa. Yaş akıyor gözümden.
asil kişiliğne merve işesin:
geldim ağam burdayım benimkini de hıçkırık tuttugel annem gel bebişler karnımızda dellendi gülmekten çocuk hareket edemiyor..
anam kız çok fena foş foş gidiyo eşimde gülmekten altına işiyo ailece işiyoruz :601:aha ben size dedim demi bu karıda işiyormuşşşş bunun oğlan dogunca buna çiş dersi verir kesin anne der bak böle çişşşş çişşş
foşşş haaa...
Delinin biri de burdaa...
Kız merve, senin ne güzel kaşların varmış kız...Bayıldım..Bi kaş özürlü olarak hergün kalemle kaş yapıyom kendime...
Benimki çamaşıra geçmekle kalmamış, sıcaklara dayanamamış yazık peynir olmuş peynir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?