2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman olmasın canımmmm ben yazın napıcam bu ayaklarla daha da sıser onlar yazınnn sap sup terlıkmı gıycem heryerdeeee

Aman giyelim nolucak hamişiz biz :)

yok yapmadı canım... Kilo milo yapmıyor.. Ama bende 32.haftada bırakçakmışım.. Şimdilik kullanıyorum.. Sor istersen yada al, en zaından haftada 1-2 iç.. Hiç yoktan iyidir..

Ben yarın sorayım ona göre alıp içeyim.. Bakalım ne kadar olmuş benim kuzu
Dua edin de yarın güzel haberlerle geleyim
Bu sefer böyle acaip heyecanlandım, normalde olmazdı. Allah hayır etsin

bebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide

Allah korusun.. Bak söylemiş doktorun sadece minyonmuş

o yüzden nts ye bağladıklarında da yan yatırıyorlar.
kalp atışı daha iyiymiş.

mervecim allah kabul etsin inşallahhhh

aminn senin adını özellikle söyledim, daha doğrusu aklıma gelen bütün kızları tek tek :)) inşallah kabul olur, bi sıktım kendimi 25-30sayfayı 1 saatte bitirdim hemen duasını yaptım, aslında bugun yapıcaktım ama Perş. akşamı da mübarek gündür...

Bende onu anlamadım, sorarım doktoruma, sen öyle dedin ya.. Belkide zihinsel gelişimi tamamlıyor diyedir.. Bilmiyorum.. Belkide o saatten sonra kilo yapar diye vermiycek.. Bilemedim.. Çünkü ben kilolu olduğum için bana pronatal da vermedi.. kilo yapmasın diye sadece c vitamini alıyorum..

ayyy canım benm yaaaaaaaaaaa çok duygulandım allah razı olsun çok sağol.
allah kabul etsin

herkesin cuması mübarek olsun kızlar birbirimize dua edelim inşallah bu mübarek günde kolay doğumlar hayırlı evlatlar için ben duamı ettim bile :)))))))))))))))

amin Fatmacım darısı senin başına inşallah, hadi sende bebişlerimiz doğmadan bitir de bizlere de dua gönder...
amin amin..inş. bitirebilirim

gözünaydın ne güzel herşeyin normal:))))))))
bende yan yatmakta zorlanıyorum(((((
ya ege benim bogazım yanıyo yaa galiba midem deki sıvı geri geliyo bunu namaz kılarken fark ettim secdeye vardıgımda bogazımdaki yanma artıyo

bebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide
.. benimkide uzunmuş dr öle diyo anası uzun babası uzun dio

belkıde canımmm ben balık yagı dıe okumadım ama omega dıo bızde omega ıcın aldımız ıcın garıp gelmıstııı belkıde bızım doktorlarda kestırecekkk son donemdee:)

eee oykumm paladyum bulusması ne zaman yapcazzz... senın kocısın yanına benımkını getırırızz bende yrın ıcın 10 kere soordumm napcaksın dıe ama ıng hocası gelcekmıs neysee :)

ben biraz çıkayım kızlar, sonunda ayarladım kadın geldi... temizlik var..bende yemek yapayım bari, ütü de yapçam... offff..iş yapmaktan nefret ediyorum... sonra gene gelirim.. fmg ye baklam için.. byee

herkesin cuması mübarek olsun kızlar birbirimize dua edelim inşallah bu mübarek günde kolay doğumlar hayırlı evlatlar için ben duamı ettim bile :)))))))))))))))
amin cnm
allah bu yolda kimseyi yarıda bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
amin
bende ettim duamı

mden yanıyordur. yediğin bieyden de olabilir eğiliyorsun ondanda olabilir. su iç bol bol. yanma bende ilk zamanarda vardı şimdi arada oluyor

yaa saclarını kestıren vamrı hıccccccccccccccc
cıks kestirmedimm batıl inanca inanıyorum istemesemde

kız hergün oluyo özellikle akşamları uffff

yaa saclarını kestıren vamrı hıccccccccccccccc
yok kestirmedim am çok istiyorum beyazadı uzadı rapunsen gibi

ben biraz çıkayım kızlar, sonunda ayarladım kadın geldi... temizlik var..bende yemek yapayım bari, ütü de yapçam... offff..iş yapmaktan nefret ediyorum... sonra gene gelirim.. fmg ye baklam için.. byee

ok kolay gelsin bend onu bekliyorum

biz geldik hatunlar
kızım 36 cm 1308 gr. olmuş.
gayet iyiymiş, herşey yolunda dedi doktorum.
uyuyodu yine zilli.
siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…