aman olmasın canımmmm ben yazın napıcam bu ayaklarla daha da sıser onlar yazınnn sap sup terlıkmı gıycem heryerdeeee
yok yapmadı canım... Kilo milo yapmıyor.. Ama bende 32.haftada bırakçakmışım.. Şimdilik kullanıyorum.. Sor istersen yada al, en zaından haftada 1-2 iç.. Hiç yoktan iyidir..
bebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide
bende yan yatınca bebek sıkışıyodur diye düşnüyodum işte.sırt üstü yatıyorudm kalbini bi öyle dinledi.sonra yan dön dedi bide öyle dinledi.bak hiç sormuyosun dedi niye yan dönyürum diye.kalp atışları yan yatınca nasıl normlae geliyor dedi
mervecim allah kabul etsin inşallahhhh
yaa oykum ben o 32. haftayı anlamaddım ınternetten baktım hepp son 3 ay en cok gereklı dıyo nasıl bır ıskı encok gereken zamanmı bırakcazzzzz...
ben bu arada bayagı bı balık hapı aldımmmm ama doktor zararı yokmus ne vıtamınlı bı kız dogurcam bakalımmm
aminn senin adını özellikle söyledim, daha doğrusu aklıma gelen bütün kızları tek tek :)) inşallah kabul olur, bi sıktım kendimi 25-30sayfayı 1 saatte bitirdim hemen duasını yaptım, aslında bugun yapıcaktım ama Perş. akşamı da mübarek gündür...
Kızlar ben çıkıyorum biraz
öğleden sonra yine gelirim
öpüyorum hepinizi çok
amin amin..inş. bitirebilirimamin Fatmacım darısı senin başına inşallah, hadi sende bebişlerimiz doğmadan bitir de bizlere de dua gönder...
ya ege benim bogazım yanıyo yaa galiba midem deki sıvı geri geliyo bunu namaz kılarken fark ettim secdeye vardıgımda bogazımdaki yanma artıyogözünaydın ne güzel herşeyin normal:))))))))
bende yan yatmakta zorlanıyorum(((((
.. benimkide uzunmuş dr öle diyo anası uzun babası uzun diobebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide
herkesin cuması mübarek olsun kızlar birbirimize dua edelim inşallah bu mübarek günde kolay doğumlar hayırlı evlatlar için ben duamı ettim bile :)))))))))))))))
Bende onu anlamadım, sorarım doktoruma, sen öyle dedin ya.. Belkide zihinsel gelişimi tamamlıyor diyedir.. Bilmiyorum.. Belkide o saatten sonra kilo yapar diye vermiycek.. Bilemedim.. Çünkü ben kilolu olduğum için bana pronatal da vermedi.. kilo yapmasın diye sadece c vitamini alıyorum..
amin cnmherkesin cuması mübarek olsun kızlar birbirimize dua edelim inşallah bu mübarek günde kolay doğumlar hayırlı evlatlar için ben duamı ettim bile :)))))))))))))))
amin amin..inş. bitirebilirim
ya ege benim bogazım yanıyo yaa galiba midem deki sıvı geri geliyo bunu namaz kılarken fark ettim secdeye vardıgımda bogazımdaki yanma artıyo
.. benimkide uzunmuş dr öle diyo anası uzun babası uzun dio
yaa saclarını kestıren vamrı hıccccccccccccccc
cıks kestirmedimm batıl inanca inanıyorumyaa saclarını kestıren vamrı hıccccccccccccccc
amin cnm
allah bu yolda kimseyi yarıda bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
amin
bende ettim duamı
mden yanıyordur. yediğin bieyden de olabilir eğiliyorsun ondanda olabilir. su iç bol bol. yanma bende ilk zamanarda vardı şimdi arada oluyor
yok kestirmedim am çok istiyorum beyazadı uzadı rapunsen gibiyaa saclarını kestıren vamrı hıccccccccccccccc
ben biraz çıkayım kızlar, sonunda ayarladım kadın geldi... temizlik var..bende yemek yapayım bari, ütü de yapçam... offff..iş yapmaktan nefret ediyorum... sonra gene gelirim.. fmg ye baklam için.. byee
Ay tam çıkıyordum senin yazıyı gördüm.. ben kestirdim canım.. 1 ay önce falan.. annem kızdı inanma öle şeylere dedi.. bende kestirdim...korkuyordum ama aman dedim.. bişey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?