günaydın güzel annelerherkes iyidir umarım. internet bağlantısı o kadar yavaş ki ben bir sayfadan diğerine geçinceye kadar siz bir sayfa daha konuşmuş oluyorsunuz:)
biz de iyiyiz oğlumla sadece biraz içim daralıyor, acaba baskıdan olabilir mi?
wlyma, bende kramp değil de sırt ağrısı çok oluyor, sanırım bebek önden gerdirince sırtıma vuruyor ağrısı, bir de sürekli oturunca çoğalıyor ağrı...
aaa o durum bende de oluyor yengemdedi bana elinle kasığının oraları ovala gider dedi. Bebş oralar ayağını elini sokuyormuş:))))) baskı yapıyormuş hakikatten öyle yapıyorum anında geçiyor. Kasılma değil o. Baskı
somon hiç yemedim. Ayy balık lafı duymak istemiyrum
bende de var bel sırt ağrısı(((((((( akşamları daha beter. Nefes alamıyorum
yok cnm kalmayoız merak etme
evet yazın iyi olur ama bebek olcak ozamanda koşturarak eve gitmek durumdayım
carousel mado diycen kız bakırköyde herhangi bir mado değilSomon güzeldir de ben de yiyemiyorum son zamanlarda...
Kızlar yarın Madodayız değil mi? Nerde Mado tam olarak? Bakırköy Mado diye sorsam gösterirler mi
baksen şu yaramazlara durmadan bi aşağı bi yukarı hareket edip duruyodu olacağı buydu soktu elini kolunu biyerlere desene.:)) hareket ettiremiyor şimdide heralde çok azaldı hareketleri
ben de aynı yatarken belimin ağrısından sağa sola dönmekte zorlanıyorum. Nefes alırken bile ağrıyor sırtım hadi senin 2. Gebelik benim neden böyle anlamıyorum.
Marincap (500mg Omega 3) ve Marincap Special (720mg Omega 3) yumuşak kapsül üretiminde sadece sığır jelatini kullanılmaktadır. Türkiye’de üretilen tek yumuşak jelatin kapsüldür. Derin ve soğuk denizlerde yaşayan balıkların gövdesinden rafine edilerek elde edildiği için omega-3 çok açısından zengindir. Ağır metal ve toksik madde içermez.Kesinlikle balığın karaciğerinden elde edilmemektedir. İçeriğinde omega 3 yağları haricinde herhangi bir vitamin ya da besin desteği bulunmamaktadır. Marincap ve Marincap Special T.C Sağlık Bakanlığından izinlidir. Marincap ve Marincap Special Avrupa Birliği GMP sertifikalarına sahip, AB ülkelerine ilaç ihraç eden ve GMP uygunluğu periyodik olarak T.C Sağlık Bakanlığı ve AB sağlık otoriteleri tarafından denetlenen Koçak Farma üretim tesislerinde üretilmektedir
Tartıldım geldim daha 26. haftada 10 kilo olmuşummm
bu durumda son 1 haftada 3 kilo almışım nasıl oluyor böyle bişey yaa
carousel mado diycen kız bakırköyde herhangi bir mado değil
oraya gel ara beni:))))))
2. ile alakası yok be gülüm
hamilelik işte son aylar böyle gittikçede fena olcak
bodrumdaki dr um bunu yazdı bana da ama izmirde ki dr ağır metal içeriyor dedi
içeriği güven veriyor ama
Tartıldım geldim daha 26. haftada 10 kilo olmuşummm
bu durumda son 1 haftada 3 kilo almışım nasıl oluyor böyle bişey yaa
günaydın kızlarrr... yarın buluşma var dimi ? havanızdan geçilmez artıkben gelemiyorummmmmmm:84:
cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss
Ok carouselse bulurum rahat rahat :)
farklı yerlerde tartıldıysan çok değişiyor tartılar. bir de açlık-tokluk, üstündekiler vs. onlar etkilemiştir.
cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss
haftada 2 kere ni almak lazımmış bundaniçeriğindede bişy yazmıyo bu ilacın üretici firma adresinde yazıo .. yrumlardada kötü bşy okumadım
ilçedeki sağ. memuru yapmış yaa eğitim verio bunları nereleri ile dinliyorlarsa sonra gidincede kafalarına göre giriyorlar ....
benim dr marincap verdi içeriğinide okudum şunlar yazıo
Bir yumuşak kapsül 500 mg Salmon Balık yağı konsantresi (omega-3) içerir. Eicosapentaenoic asit (EPA) = % 18 Docosahexaenoic asit (DHA) = % 12 Total Omega-3 yağ asiti = % 35 Yardımcı Maddeler : Nipajin, Nipazol, Vitamin E (1 mg) Diabetliler için güvenlidir.
Günaydın Merve
Allah Kabul etsin Agzına yüreğine sağlık Allah razı olsun
tövbe estf. kız öyle benzetme yapma, şişicek tabi can taşıyorz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?