2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım bu haftalarda oluyor bendede sırt agrısı var ama benimki sürekli yatmaktan artık bebek büyüdükçe vucutlarımız anatomilerine göre çeşitli tepkiler vermeye başlıyor az kaldı:))))))

Marincap (500mg Omega 3) ve Marincap Special (720mg Omega 3) yumuşak kapsül üretiminde sadece sığır jelatini kullanılmaktadır. Türkiye’de üretilen tek yumuşak jelatin kapsüldür. Derin ve soğuk denizlerde yaşayan balıkların gövdesinden rafine edilerek elde edildiği için omega-3 çok açısından zengindir. Ağır metal ve toksik madde içermez.Kesinlikle balığın karaciğerinden elde edilmemektedir. İçeriğinde omega 3 yağları haricinde herhangi bir vitamin ya da besin desteği bulunmamaktadır. Marincap ve Marincap Special T.C Sağlık Bakanlığından izinlidir. Marincap ve Marincap Special Avrupa Birliği GMP sertifikalarına sahip, AB ülkelerine ilaç ihraç eden ve GMP uygunluğu periyodik olarak T.C Sağlık Bakanlığı ve AB sağlık otoriteleri tarafından denetlenen Koçak Farma üretim tesislerinde üretilmektedir

Somon güzeldir de ben de yiyemiyorum son zamanlarda...

Kızlar yarın Madodayız değil mi? Nerde Mado tam olarak? Bakırköy Mado diye sorsam gösterirler mi

baksen şu yaramazlara durmadan bi aşağı bi yukarı hareket edip duruyodu olacağı buydu soktu elini kolunu biyerlere desene.:)) hareket ettiremiyor şimdide heralde çok azaldı hareketleri

bende de var bel sırt ağrısı(((((((( akşamları daha beter. Nefes alamıyorum

yok cnm kalmayoız merak etme

evet yazın iyi olur ama bebek olcak ozamanda koşturarak eve gitmek durumdayım

ben de aynı yatarken belimin ağrısından sağa sola dönmekte zorlanıyorum. Nefes alırken bile ağrıyor sırtım hadi senin 2. Gebelik benim neden böyle anlamıyorum.

günaydın kızlarrr... yarın buluşma var dimi ? havanızdan geçilmez artık ben gelemiyorummmmmmm:84:

Somon güzeldir de ben de yiyemiyorum son zamanlarda...

Kızlar yarın Madodayız değil mi? Nerde Mado tam olarak? Bakırköy Mado diye sorsam gösterirler mi
carousel mado diycen kız bakırköyde herhangi bir mado değil
oraya gel ara beni:))))))

2. ile alakası yok be gülüm
hamilelik işte son aylar böyle gittikçede fena olcak

bodrumdaki dr um bunu yazdı bana da ama izmirde ki dr ağır metal içeriyor dedi
içeriği güven veriyor ama

farklı yerlerde tartıldıysan çok değişiyor tartılar. bir de açlık-tokluk, üstündekiler vs. onlar etkilemiştir.

Ya inşallah öyledir, sinirlerim bozuldu walla

cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss

bende elde ayakta bi şişme yok ama channel
bakalım yarın doktor da tartsın çıkar ortaya

içeriğindede bişy yazmıyo bu ilacın üretici firma adresinde yazıo .. yrumlardada kötü bşy okumadım
haftada 2 kere ni almak lazımmış bundan
cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss

dünürümm benim de botlar kesiyor ayağımı bi giyorum eve resmen girmiş bot ayağıma
en iyisini yapıyorsun

Bende solgar ınkini kullanıyorum.. Bebekler için çok faydalıymış.. 16.haftadan beri kullanıyorum.. Bugün bir uzman da çıktı hamilelere balıkyağı vermeyen doktorları ben anlayamıyorum dedi... <Çok çok önemli dedi.. Ama her doktor vermiyor.. Gebelikte balık yağı kullanan anneler ve kullanmayanların bebekleri arasındaki fark için bebekler 2,5 yaşına geldiğinde test yapmışlar, kullanan çocukların, psikomotor hareketleri, zihinsel gelişimleri ve kelime hazineleri daha iyi çıkmış ... Ben ilk gebelikte kullanmamıştım bunda kullandım bakalım doğru mu karşılaştırcam...

Günaydın Merve
Allah Kabul etsin Agzına yüreğine sağlık Allah razı olsun

hee hatimden bahsediyorsun, ne demek canım benim elimden geldiği kadar sizleri düşünerek de duamı ettim, inşallah güzel bi şekilde geri döner dualarım... çok içten içten ettim resmen konsantre oldum :)) Allah cümlemizden razı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…