2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik hatunlar
kızım 36 cm 1308 gr. olmuş.
gayet iyiymiş, herşey yolunda dedi doktorum.
uyuyodu yine zilli.
siz nasılsınız?

kız herkes seni bekliyordu heee maşallah kuzumaaa benim oğlanla aynı boyda hadiii iyisin maşallah kilosuda süppeer yesin onu teyzeleri

biz geldik hatunlar
uyuyodu yine zilli.
siz nasılsınız?

Ay şişko kızını yerim ben senin maşallh...
Koca kız olmuş.. Kilosu da çok iyi boyuda.. iyi besliyorsun sen bu kızı canım...

kız herkes seni bekliyordu heee maşallah kuzumaaa benim oğlanla aynı boyda hadiii iyisin maşallah kilosuda süppeer yesin onu teyzeleri

sağol canikom.

hosgeldınnnn cnmmmm oy oy masallhhhhh valla ben 1,5 beklıodum sezını bgn cnmmm:):):))

beni de şaşırttı 300 gr almış 3 haftada. daha fazla bekliodum şişkodan :))))))

Ay şişko kızını yerim ben senin maşallh...
Koca kız olmuş.. Kilosu da çok iyi boyuda.. iyi besliyorsun sen bu kızı canım...

ayy sağol canım inşallah besleniyordur.
ben 3 haftada 1 kg. almışım

Son düzenleme:
offf aslında bende ınanmıyorum her doktora gıttımde de bu sefer hersey ıyı derse kestırcem dıorum yıne kalıyooooo

Ben de kestirdim,gerçekten rahatlıyo insan ama kestirince,hem zaten şişkoyuz bi de öyle bakımsız bakımsız dolaşmayayım moral olsun dedim gittim kesitrdim, batıla da prim vermemek lazım bence. Doğuma 2-3 hafta kala gene bi kestiriyim diyorum, bakımlı gözükmüş oluruz:)

ben geldiiiiiiim

biz geldik hatunlar
uyuyodu yine zilli.
siz nasılsınız?

fmggg hoşgeldiiiiiin ay masallah kuzuna yaaaaaaaa
36 cm süper değil mi kilosuda cok iyi ay masallah darısı hepimizin basına

biz geldik hatunlar
uyuyodu yine zilli.
siz nasılsınız?

:seni bekliyorduk süperrrrrrrrr resim harika
tombul yanaklar belli tontiş olduğu
çok güzel gözünaydın fmg maşallahhhhhhh

kızlar balık yağıyla ilgili konu açılmışken söyliyeyim ömer çelakıl şimdi anlattı kehf suresinde bi ayetde balık ve unutkanlık kelimeleri birlikte geçiyomuş çalışma yapıyolarmış falan ya ben almadım içmedim kilo yapar diye ama bugün alıp içmeye karar verdim oğlum için ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…