2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkesee.şeker yüklemesi yaptırıdk geldik bizde.42 kiloydum ilk hamile old49 kilyum şimdi.bebekte 682 gt.2 hafta geride görüyor.
ama doktor sakın yanlış anlama diyor kesinilikle gelişme gerliği yokmuş.annesi giyi minyon tipli olacak diyor.
mesela diyor 25 yaşındasın 49 kiloluk bi bayansın şu anda 25 yaşında olup bu kadar aylık hamile 100 kiloda olabiliyor tammane genetik dedi.
kilo alımımada iyi dedi.
dedim şimdi kaç aylık hamileyim demek.bu çok karıştırılıyor biz o yüzden hafta deriz ama 6 aylıksın şu anda bize göre dedi.benim en son adet tarihide 18 eylüldü işte tam 6 oluyor heralde.
bide sırt üstü yatma dedi yan yatınca kalp atışları daha düzenli çıkıyor çünkü.böyle işte

cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss

Ayaklarını yüksek biryere uzat canım.. Birde tuzlu yeme ondan oluyormuş.. Bende ilkinde de bunda da pek olmadı ama.. Tuzu da kesmedim ilkinde herhalde yapısal buda..

haftada 2 kere ni almak lazımmış bundan

dünürümm benim de botlar kesiyor ayağımı bi giyorum eve resmen girmiş bot ayağıma
en iyisini yapıyorsun

ya dr bişey demedi ben günde bi tane alıyorum ama iyimi eiyorum kötü mü bilmiyorum p.tesi sorayım bari

günd ekaç tane alıyorsun

cnmm sıslık olmasınnn bende ben varya botlarımı cıkardım terlıkle duruyorum valla ısyerındeee. ayaklarım aynı ayı ayagı gıbı olmusss
hahahaha ayı ayağı süperdi.
ben harley bottan başka bişey giyemiyorum babet giyince fışkırıyor.

cılekkk sen donuste esınlemı donuceksınnn????
yaa ben bakırkoyde bıde alısverıs yapmak ıstıyorummm bebe mağazalqrı felan nerde aceppp

ayyy mağzalar var fmg biliyor oaralaı sebamed aldı uyguna bende yarın alıcam

Vermedi bana.. Acaba balık yiyemiyorum diyip istesem mi?
Kilo yapıyor mu Öyküm çok?

Allah kabul etsin canım agzına yüreine sağlık

hahahhaha kız ama bı gorsen benım ayagımı odadakılerrr bile sasırdı bogum bogumm tovbe tovbeeeeeeeee:):):):)

cnm bu arada hatmını allah abul etsınnnn
amin canım inşallah...

günaydın canım doktorun dediği doğrudur, minyon tipine göre anca almış bebişin o kadar, gerileme yok diyorsa korkma, herşey yolundaysa şükür...

gözünaydın ne güzel herşeyin normal:))))))))
bende yan yatmakta zorlanıyorum(((((

Son düzenleme:
Ya inşallah öyledir, sinirlerim bozuldu walla

bende elde ayakta bi şişme yok ama channel
bakalım yarın doktor da tartsın çıkar ortaya

Ayaklarını yüksek biryere uzat canım.. Birde tuzlu yeme ondan oluyormuş.. Bende ilkinde de bunda da pek olmadı ama.. Tuzu da kesmedim ilkinde herhalde yapısal buda..

ya ben bıraz tuzlu yıyorum sanırımm ama bızımkı zaten genetıkk bnm yazın sısıer hamılelıkle daha da sıstı. annemın de ssıyoo arastırdılar arastırdılarrr en sonunda bobregınde bı damar mı ne eksıkmıs ama bısı olmaz demıs doktorr.. bende dıorum heralde anne sana cektım benımde damarım yok dımm bana cok kızıyooo ole demeeeee kocanın yanındada dıyeee:):)):) o bunu eksıklık anlarmıs bende guluommm

bebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide

Evet işte tamamen yapısal.. Ben ilkinde 25 kilo aldım ve oturarak çalışıyordum, doktor hayret ediyordu nasıl ödem olmadın diye... Şimdi evdeyim tabi daha rahatım ama o zamanda olmamıştı.

bende yan yatınca bebek sıkışıyodur diye düşnüyodum işte.sırt üstü yatıyorudm kalbini bi öyle dinledi.sonra yan dön dedi bide öyle dinledi.bak hiç sormuyosun dedi niye yan dönyürum diye.kalp atışları yan yatınca nasıl normlae geliyor dedi

yok yapmadı canım... Kilo milo yapmıyor.. Ama bende 32.haftada bırakçakmışım.. Şimdilik kullanıyorum.. Sor istersen yada al, en zaından haftada 1-2 iç.. Hiç yoktan iyidir..

yaa oykum ben o 32. haftayı anlamaddım ınternetten baktım hepp son 3 ay en cok gereklı dıyo nasıl bır ıskı encok gereken zamanmı bırakcazzzzz...

ben bu arada bayagı bı balık hapı aldımmmm ama doktor zararı yokmus ne vıtamınlı bı kız dogurcam bakalımmm

bebeğin eşini filan gösterdi suyu filan normal dedi.bebeke gelişme gerliği olunca eşinin üzerinde beyaz beyaz lekeler olurmuş bide
gönlünü ferah tut doktorun ne diyorsa doğru odur

canım tuzlu yeme sen fazla, hem tansiyon çıkarır hem de ayak bileklerinin şişirir, hamilelikten sonra da kalıcı olur diyim sana... bi çok kişi var çevremde tuzlu yediği için ayak bileklerinde şişlik olduğu ve hamilelikten sonra da devam ettiği... özellikle akşamları yeme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…