2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banda verdi kullanmıyorum.:)))) ilaç içme özürlüsüyüm:)
1 nasanda ikimzde gidicez oleyy

doğuma kadar dişlerini yaptır dedi
ufff ya kim uğraşacak şimdi.
banda dedi ama hiç bir tıbbi muameleyi kabul etmiyorum:)))))
doğumdan sonra işe başlayınca 3 ayı bi atlatırım sonra bebişte düzene girmeye başlıyor.

Dün annem acı bi gerçeği bana söyledi fmg
elifcim doğumdan sonra çalışacağını hiç zannetmiyorum dedi. Eylül annemin beynini yemiş. Hergün çatışma var evde eylül alikıran baş kesen olmuş iyce. Bi bana sökmüyor bide babaya. Ammaaa ve lakin annem hazırlarken okula prblem yaşıyor bebek olunca daha kötü olur bu diyor.. Bakalım zaman ne gösterecek

kilo yapar diye mi içmedin valla çok yararlı bebişe ben balık yemediğim için alıyorum istersem 100 kilo oliyim hiç dert değil

ya öylede ben kafayı yedim kilo diye milletin karnıma acaip bakması yok çok kilo aldın imaları yada ben öyle düşünüyorum çok dert ettim valla üstelik elimden bişeyde gelmiyo doğumu beklemekden başka bide balık hapı kilo yapar dedim içmedim ama bakalım alıcam galiba

evet ikimiz aynı gün gidiyoruz ne güzel

aaa Eylül niye böyle yapıyor. yazık annen kıyamıyordur. o da üzüyor demek kadını.
olmazsa biraz ara verirsin. sonra yeni iş bakarsın. hem duru annesinden hemen ayrılmamış olur, hem de sana değişiklik olur. yeni iş yeni enerji.
bakalım zaman ne gösterecek. hayırlısı olsun.

ayyy şimdi geldim eve çamaşır makinasına servisten geldiler beynini yemiş makina bide rutubetten pas olmuştu onları değiştirdiler
fmg canım gelmişşsin ne yapıyor bebiş?

evet o doktor çok ilgiliymiş ama birazda çatlakmış:))))))
benim arkadaşımın doktoru

sağol canım burda değildim şimdi gördüm yazını not aldım hapın ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…