doğumdan sonra hiç yaptıramazsın ki(((
geçmiş olsun
banda verdi kullanmıyorum.:)))) ilaç içme özürlüsüyüm:)sağol canım
ben de gidicem 1 nisanda :)
evet canım görüntüleme cihazları iyi.
Benim fotolar çok kötü çıkıyomuş. Plesenta engelliyormuş görüntü almasını.
Doktorum öyle dedi ama belli oluyor heryeri. Buna şükür.
Iste verirler ya noolcak ki.
Ege bana kalsiyum magnezyum verdi.
El uyukşukluğu ve ağrı için minik plastik toplarla yavaş yavaş egzersiz yapacaksın dedi.
Kan sayımı ve idrar tahlili istedi.
banda dedi ama hiç bir tıbbi muameleyi kabul etmiyorum:)))))doğuma kadar dişlerini yaptır dedi
ufff ya kim uğraşacak şimdi.
kilo yapar diye mi içmedin valla çok yararlı bebişe ben balık yemediğim için alıyorum istersem 100 kilo oliyim hiç dert değil
banda verdi kullanmıyorum.:)))) ilaç içme özürlüsüyüm:)
1 nasanda ikimzde gidicez oleyy
banda dedi ama hiç bir tıbbi muameleyi kabul etmiyorum:)))))
doğumdan sonra işe başlayınca 3 ayı bi atlatırım sonra bebişte düzene girmeye başlıyor.
Dün annem acı bi gerçeği bana söyledi fmg
elifcim doğumdan sonra çalışacağını hiç zannetmiyorum dedi. Eylül annemin beynini yemiş. Hergün çatışma var evde eylül alikıran baş kesen olmuş iyce. Bi bana sökmüyor bide babaya. Ammaaa ve lakin annem hazırlarken okula prblem yaşıyor bebek olunca daha kötü olur bu diyor.. Bakalım zaman ne gösterecek
bizde yine medikalparka gidicez eşim foto istiyor
bende oradaki doktoru cok sevdim
annemde gelsin istiyorum kadını bir görsün falan yani bilmiyorum çok ilgili bir kadındı mehtap yazıcıoğlu adı internettede hakkında cok güzel seyler okudum hoş biz ilk şansa gitmiştik ona ama o kadar güzel ilgilendi ki bizimle
selam herpinize hayırlı cumalar nasılsınız inşallah herkes bıraktığım gibi iyidir
hoşgeldin sana da hayırlı cumalar valla bende şimdi geldim fmg iy bekliyorduk o iyiyse diğer arkadaşlarda da bi sıkıntı yoktu
delimavi ben sana hemen yazayım o zman bir balık hapı markası efa daily.
Içinde kesinlikte ağır metal ve civa içermiyor.vücutta a vitamiini depolamıyor.dışında bile sığır değil balıktan yapılan jelatin kullanılıyor.% bilmem kaç en yüksek omega 3 barındıran bir ithal hap.fiyatı 22 milyon.kurum karşılamıyor.
O hiçbişeyden haberi olmayan doktorların acaba bu haplardan da haberi var mı???benim doktorumda dağda balık bulamayan gariplerin çocukları gerizekalı mı oluyo dedi)))bunu da hatırlatıyım .ama ben gibi balıkdan nefret ediyosaan bu hapı tavsiye ederim tatlımmmm )
kontroldenmi geldi güzel haberler getirmiştir inşallah
evet geçmişe bakıyodum nasıl geçmiş diye iyiymiş kızı 36 cm 1300 kusur olmuş tam hatırlayamadım çok şükür
sen nasılsın canım
iyiym çok şükür bir yaramazlık yokbende iyiyim canım dün pcyi eşim bakıma götürdü yoktum ...sen nasılsın
iyiym çok şükür bir yaramazlık yok
aman yaramazlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?