nasıl yanı anlamadım offf
belli zamanı var o zamn geçmişse o mesaj düzenleme yeri çıkmıyo
benim bi arkadaşım var iki dakika kocasından bahsetse hemen kanı kaynar özler, sen de onun gibisin fatma, maşallah çok aşıksın kocana, Allah daim eylesin. ben de özlerim benimkni bu arada, bi akşam gidecek olsa iş gereği hemen hüzünlerde bulurum kendimi, oysa ben ondan daha çok gidiyorum:)aynen aynn ama nedense fena özledim şuan yaaa
aynen öleyiimmm elimde değil ardım şimdi bitince maç hmn gel dedim...benim bi arkadaşım var iki dakika kocasından bahsetse hemen kanı kaynar özler, sen de onun gibisin fatma, maşallah çok aşıksın kocana, Allah daim eylesin. ben de özlerim benimkni bu arada, bi akşam gidecek olsa iş gereği hemen hüzünlerde bulurum kendimi, oysa ben ondan daha çok gidiyorum:)
benimki de gsli ama sanırım şuan fb önde:)benimki de maçta, şu an stresten çıldırıyodur, koyu fenerbahçeli:)
maç 1-1 dk 80
.................
eeee artık kanıtsallasmıs bıse gs herkesı yensede fb ye yenılır benımkı kuduryodur sımdı gs lı ama ben bjk lıyım anam gs ıle fb de yapınca fb yı tutarım
merve sanırım gs'lisin ya da eşin gs'li:)
sen de az değilsin:) benimki de sen gs lisin diyor ben de hı hı diyorum:) sevinsineeee artık kanıtsallasmıs bıse gs herkesı yensede fb ye yenılır benımkı kuduryodur sımdı gs lı ama ben bjk lıyım anam gs ıle fb de yapınca fb yı tutarım
maç bitti sülalecek fb liyiz
maç bitti sülalecek fb liyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?