günaydın... istanbullu hanımlar heyecanlıdır büyük buluşma için:))
günaydın... istanbullu hanımlar heyecanlıdır büyük buluşma için:))
evetttt çok kıskanıorum zaten
içim daralıyo, nefes alamıyorum rahatçaorda karlar eridi mi fatma?
erimeye başladı, 2 gündür yagmur yagıyonefes bende de sıkıntı
günaydın kızlarrr nasılsınız????:80:
iyiyim canım sen nasılsın? bahar havasına girdim iyice gezmek istiyorummmm... ama eşimin kursu var haftasonlarımız da gitti
burda da bişi kalmadı, bozkırlar yeşillenmeye başladı, insan mutlu oluyor yeşillk görünce, ben zaten yeşil olmayan yerlere bi türlü alışamadımbebeğe yatak olarak ne almayı düşünüyorsunuz kızlar, arabasını hallettik çok şükür, şimdi de yatağa beşiğe taktım. park yatakları pek sevemedim, galiba ahşap beşik alacağım, 3-4 yaşına kadar kullanabileceği bir şey.
doğuda evler çok büyük olur bildiğim kadarıyla, orda da öyle mi fatma?
ablamların da var da ahşap beşikleri, memleketten buraya çok zor olur getirmesi, bi de onların ikinci çocukları kullanıyor daha:) ben de dolap da almak istiyordum ama maddi olarak zorlayabilir evde tadilat da düşünüyoruz çünkü. o sebeple sanırım evden baya bi şey atacağım ya da vereceğim mevcut dolapları boşaltmak için...bebek yatağı hazır oğluşumun, ablamdan alıcam yatağını, zamanında 600tlye almıştı ahşap dediğin gibi dolabı falan var yan tarafında, çocuk büyüdü kaldı köşede, bana vericekmiş bende kabul ettim hiç çiziği dahi yok, krem kahve... daha sağlam oluyor onlar tavsiye ederim canım resim bulursam netten gösteririm sana...
ablamların da var da ahşap beşikleri, memleketten buraya çok zor olur getirmesi, bi de onların ikinci çocukları kullanıyor daha:) ben de dolap da almak istiyordum ama maddi olarak zorlayabilir evde tadilat da düşünüyoruz çünkü. o sebeple sanırım evden baya bi şey atacağım ya da vereceğim mevcut dolapları boşaltmak için...
bu nefes darlığı da iki gündür oldu, nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyormuşum ne oluyorum dedim. gittim tansiyonumu ölçtürdüm o da düşük çıktı, hemşire tuzlu ayran iç dedi:) bu arada hala hamile olduğumu anlamayan isanlar var, nasıl yani diyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?