maşallah, maşallah, forumun kızları hep güzel ya:)
sağolun kızlarrrmaşallah çok güzelmişin merveee
ağlatmaz annesi ağltmaz benim oğluşummmbuda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununudoktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu
ooooo artık resimler konuşuyormaşallah hepinize ben de göbişimin resmini ekledim en sonunda:)
yaa koysana bakalım
eş durumundan yasaklıyım ben canım ya:) çok kıskançtır kendisi, arkadaşlarım bile face'e benim olduğum resimleri koymuyolar... ama sizi görünce mutlu oluyorum:) sanki tanır gibi oldum sizleri, hamileliğimin başından beri takip ediyorum:)
benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan
aynen bizimki maçta
buda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununudoktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu
benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan
oooo merve sen de çok havalısın:) benim saçlar da röfleli ama boyatamıyorum şimdi. Bu arada benim kocişkomda maçta:)
ay sorma ben bi şeyi kazara söylemeyecek olsam da bi şekilde gelir çıkar karşıma:)
oooo merve sen de çok havalısın:) benim saçlar da röfleli ama boyatamıyorum şimdi. Bu arada benim kocişkomda maçta:)
ya nasıl sılınıo bu resımler ya
benimki de maçta, şu an stresten çıldırıyodur, koyu fenerbahçeli:)
aynen aynn ama nedense fena özledim şuan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?