2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıskandım benimde ekleyesim var

yanlız bebekpoyraz (bebekpoyraz demek uzun yaa ) şuan kapalıyım ama açıkken saçlarım platin sarısıydı şekerim seninki daha koyu kalırdı yanımda

kaç yaşındasın ki sanki, 22-23 değil mi:) ben yaşlandım asıl, tam 28 yaşında anne olacağım Rabb'imin izniyle... okuldu, asker yoluydu iş bulmaydı derken:)

ben asker yolu gozlemedım anam benımkı temellı asker 22 yasındaym evet :))))))) lafın gelısı ole gı aman sankı bana 48 oldun heeeeee

kıskandım benimde ekleyesim var

yanlız bebekpoyraz (bebekpoyraz demek uzun yaa ) şuan kapalıyım ama açıkken saçlarım platin sarısıydı şekerim seninki daha koyu kalırdı yanımda

ayy ben ailem sebebiyle kendimi yıllarca zenci gibi hissettiğim için hiç öyle açık renklere boyatmaya cesaret edemedim saçımı, ankaraya gelince de herkes sen esmer değilsin beyaz tenlisin demeye başladı, anlamadım. galiba karadenizlilere göre biraz esmerim:)
benim eşim kızıl çok sever o yüzden hep kızıla boyatırdım saçımı, tabi hamilelikten sonra beklemedeyiz:)

yaa koysana bakalım

buda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununu doktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…