büyüyen yatak di mi bu, komidinleri kaldırınca normal yatak oluyor, görümcemde var bundan. ama benim odama mümkün değil sığmasıben de ayıramam herhalde ya ağlar duymam falan korkarım, gözümün önünde olsun isterim yavrum. zaten hemen ayırabilenlere şaşırıyorum, çok soğukkanlı olmak gerek... tabi vakitlice ayırmak lazım...
bence artık anlaşılıyor ama geçen iş yerinde bi kıdemli dedi bana söylemeseler hamile olduğunu hiç anlamayacaktım diye. bi de amirimn diyo ki iki gün önce, senin hamileliğin hiç anlaşılmaz sanırdım beklediğimden iyi bir performans gösteriyorsun. ben de 7. aydayız dedim, şok geçirdi, 4 aylık falan zannediyormuş:) geç çıktı benim karnım baya, ama şimdi anlaşılıyor yaaaa göbişin küçük o zmana? ay dikkat etcanım tansiyon şakaya gelmiyor, çocuğa giden damarları tıkıyormuş :18: ben de yüksek tansiyondan şikaetçiyimablam 2. yi düşünmediği için bana veriyor, olursa 2. çocuğu ona yeni alırım ben
çok fazla incelemedim canım yatağı şuan parça parça zaten, eşim kurucak eve geldğinde... olabilir en azından 3-4 yaşına kadar yatırabilrim oğlumu, yok ya ben ayıramam odasını, yanımdayken bile tetikte uyucam çok korkarım ben :18:
neyse canım ben çıkıyorum malum namaz vakti öpüyorum seniAllaha emanetsiniz bebeğinle
naber kızlar
iyidir sen nasılsın? sabah buluşacağınız için ufak kıskançlık konuşmaları yapmıştık:):)
günaydın... istanbullu hanımlar heyecanlıdır büyük buluşma için:))
evet evet, ilginç bir buluşma olacağı kesin:):) herkes gidebilir umarım...
evetttt çok kıskanıorum zaten
insanın orda olası geliyor cidden:)
demi yaaaaaaa
selam arkadaşlar iyi haftasonlarııı bugün çalışıyorum ben ve izne çıkınca yerime geçecek elemanı eğitmeye çalışıyom...kafam kazan gibi oldu
keyfler yerindedir inşallah herkes dikkat etsn kendine öpüyom
evt aynen öle 15:00 de bulaşacaklardı.. birde kimse gtmezmiş ege öleece akşama kadr beklermiş gözümün önünde canlandı da ne komik olurduselam kızlarrr nasılsınız diğer kızlar bugün buluşacaktı kaçtaydı buluşma? bizden de konuşup kulaklarımızı çınlatsınlar istanbulda olsam kesin gelirdim ya ne güzel burdaki arkadaşlığı günlük hayattada sürdüreceklerkıskandım ama ben gidemiyorum hafta sonu pek kimseler olmaz sanırım bugün bende bişyler yiyip temizlik yapacam hafta içi kafamı kaşımaya vaktim olmuyor hafta sonuna kalıyor temizlik
ben geldimmmm:)
evt aynen öle 15:00 de bulaşacaklardı.. birde kimse gtmezmiş ege öleece akşama kadr beklermiş gözümün önünde canlandı da ne komik olurdubende temizlik yptım dinleniyorumbirazdan ikinidiyi kılıp hatmime devam edicem
hoşgeldiiinnn
hoşbuldumm nasılsın canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın
evt aynen öle 15:00 de bulaşacaklardı.. birde kimse gtmezmiş ege öleece akşama kadr beklermiş gözümün önünde canlandı da ne komik olurdubende temizlik yptım dinleniyorumbirazdan ikinidiyi kılıp hatmime devam edicem
hoşgeldiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?