2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla incelemedim canım yatağı şuan parça parça zaten, eşim kurucak eve geldğinde... olabilir en azından 3-4 yaşına kadar yatırabilrim oğlumu, yok ya ben ayıramam odasını, yanımdayken bile tetikte uyucam çok korkarım ben :18:

neyse canım ben çıkıyorum malum namaz vakti öpüyorum seni Allaha emanetsiniz bebeğinle

bence artık anlaşılıyor ama geçen iş yerinde bi kıdemli dedi bana söylemeseler hamile olduğunu hiç anlamayacaktım diye. bi de amirimn diyo ki iki gün önce, senin hamileliğin hiç anlaşılmaz sanırdım beklediğimden iyi bir performans gösteriyorsun. ben de 7. aydayız dedim, şok geçirdi, 4 aylık falan zannediyormuş:) geç çıktı benim karnım baya, ama şimdi anlaşılıyor ya

Allah kabul etsin canım... siz de Allah'a emanet olun...

günaydın... istanbullu hanımlar heyecanlıdır büyük buluşma için:))

evet evet, ilginç bir buluşma olacağı kesin:):) herkes gidebilir umarım...

evetttt çok kıskanıorum zaten

insanın orda olası geliyor cidden:)

benim canım arkadaşlarım.
hepinizi görmeyi çok isteriz. keşke siz de gelebilseydiniz. ama imkanlar böyle.
belki kısmet olur sizinle de buluşmak.
hepinizi çok seviyorum.

selam arkadaşlar iyi haftasonlarııı bugün çalışıyorum ben ve izne çıkınca yerime geçecek elemanı eğitmeye çalışıyom...kafam kazan gibi oldu
keyfler yerindedir inşallah herkes dikkat etsn kendine öpüyom

kolay gelsin canım. ben de temizlik yapacağım öpüyorum hepinizi...

selam kızlarrr nasılsınız diğer kızlar bugün buluşacaktı kaçtaydı buluşma? bizden de konuşup kulaklarımızı çınlatsınlar istanbulda olsam kesin gelirdim ya ne güzel burdaki arkadaşlığı günlük hayattada sürdürecekler kıskandım ama ben gidemiyorum hafta sonu pek kimseler olmaz sanırım bugün bende bişyler yiyip temizlik yapacam hafta içi kafamı kaşımaya vaktim olmuyor hafta sonuna kalıyor temizlik

evt aynen öle 15:00 de bulaşacaklardı.. birde kimse gtmezmiş ege öleece akşama kadr beklermiş gözümün önünde canlandı da ne komik olurdu bende temizlik yptım dinleniyorumbirazdan ikinidiyi kılıp hatmime devam edicem

hoşgeldiiinnn

yok canım giden olur o kadar konuşuldu burda egecik patlamaya hazır bomba gibi gelir o zaman buraya çalışkan hatun temizliği bitimiş ne güzel ben hafta içi geç yatıp erken uyanıp 5 günü 5-6 saat uykuyla geçirince bugün öğleye kadar uyuyup hafta sonunun tadını çıkarmak istedim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…