oh oh ne güzel vallaçok şükür iyyim ben de biraz çalışayım diye geldim 1-2 saat sonra buranın pazarı çıkıp bi giyim tarını turlayacağım hava müthiş sıcak
yok canım giden olur o kadar konuşuldu burdaegecik patlamaya hazır bomba gibi gelir o zaman buraya çalışkan hatun temizliği bitimiş ne güzel ben hafta içi geç yatıp erken uyuyup 5 günü 5-6 saat uykuyla geçirince bugün öğleye kadar uyuyup hafta sonunun tadını çıkarmak istedim :)
oh oh ne güzel vallaenim yerimede dolaş
yaa bende aslında her hafta içi diyorum hafta sonu öğlene kdr yatıcam kalkmıcam diyorum ama nedese hafta içi kalkamıyorum hafta sonu faltaşı gbi gözlerim açılıyo sinir oluyorum kendime irde nefes darlıgı oluyo uyuyamıyom kalkıyorum....bende kuran okıyımde iki yürüsemmi acaba dışarda
biraz hava almak iyi gelir canım temiz hava almış olursun dolaş biraz, Kur'an da rahatlatır bende de otururken baskı yapıyor bebek yemek yerken eğilsem bile baskı hissi oluyor rahatsız ediyor şimdiden böyleyse diğer aylar napıcam benbi tabak yemek yesem sanki yemeği tıka basa yemiş gibi karnımda gerginlik hissi oluyor bazen uzanmasam yada koltuga yaslanmadan otursam rahatsız ediyor tek bendemi böyle ki acep :26:
ay zor işmiş şu hamilelik son 3 ay zor geçiyor diyorlardı başladı şimdiden sıkıntıları kolay gelsin hepimize sağlıkla atlatırız işallah bu dönemiyok canım bende de öle çok kilo almadım şişmedim de diyorum ama oluyo bende anlamıyorum 1 tabak yemeği 40 saatte yiyorum eşim yiyip kalkıyo ben 1 saat sonra anca kalkıyorum masadan.. ilerleyen aylarda nolcak bilmiyorum
ay zor işmiş şu hamilelik son 3 ay zor geçiyor diyorlardı başladı şimdiden sıkıntıları kolay gelsin hepimize sağlıkla atlatırız işallah bu dönemi
annnnaaaaaaaaaa benim çizelgede son 3. resme gelmiş şimdi gördüm
valla benim ilk 3 ay çok kötüydü şimdi böle olmasından pek gözüm korkmuyo ilk 3 ay uff fenaydıneyse canım ben kalkayım artık geç olmadan öptüm seniiiiiii
oooy oyyy bebiş içerden öyle değişik hareketler yapıyo ki canım acıyo resmen, içim kalkıyo...belki o hengamede boynundak kordondan da kurtulur cadı diye ümit ediyorum...
ayakkabılarımı eşim bağlıyor artık kesinlikle eğilemiyomsandalyede dik oturamıyom İnci batıyor, 10 dk ayakta durup bi iş yapsam dürtüyor "git de dinlen anne" dercesine...şimdiden hayatımızın merkezine oturdular işte
oooy oyyy bebiş içerden öyle değişik hareketler yapıyo ki canım acıyo resmen, içim kalkıyo...belki o hengamede boynundak kordondan da kurtulur cadı diye ümit ediyorum...
ayakkabılarımı eşim bağlıyor artık kesinlikle eğilemiyomsandalyede dik oturamıyom İnci batıyor, 10 dk ayakta durup bi iş yapsam dürtüyor "git de dinlen anne" dercesine...şimdiden hayatımızın merkezine oturdular işte
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum inşallah bebişlerinizle iyisinizdir ben acayip sırt ve bel ağrısı çekmeye başladım ve sanki ilk zamanlardaki gibi midem yanıyo bu halime şükür inşallah artmaz bu şikayetler sıpa da çok hareketli geceleri sol tarafıma yatayım derken bi hal oldum ama herşeye değer azkaldı kavuşucaz miniklere bizim için en zor üç ay başladı allah hepimize kolaylık versin....
Ne guzel bir liste olmus bu boyle
hoşgeldin çok şükür iyiyiz bol bol dinlen canım kiloları arttıkça belimize sırtımıza vuruyor... ayyy evet sola yatma mücadelesi bi uyanıyoz sirtüstü yatar buluyorum kendimi uykusuzluk ve gece uykuya dalarken ben de sinir hali oluştu çok sinirleniyorum uykuya dalamıyorum diye kaç tane yer dolaşıyorum neyse ki az kaldı değer minişlerimize aminnnn.....
Benim sipacik kiz, sat 20 eylul beklenen d.tarihi 27 haziran.Elinize saglik
Benim sipacik kiz, sat 20 eylul beklenen d.tarihi 27 haziran.Elinize saglik
çok kilo almamışsın canım ama dediğin gibi son 3 ayda çok alınıyormuş ben tam12 kilo aldım ve bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok makarna pilav ekmeği kesmeme rağmen alıyorum kiloları yürüyüşü bir düzene oturtunca gerisi gelir canım yürüyelim bakalım nasıl doğuracağız muamma sezeryandan çok korkuyorumVallahi tartıda 70 i görünce üç gündür sıcak soğuk demeden yürüyüşe başladım yemeklerde de kendimi frenliyorum artık midem yanıyo ama iştahım yerinde maalesefgerçi 63 le hamile kaldım zaten ama ağrıların çoğalmaması için bide yürüyüş doğumu kolaylaştırıyomuş son üç ayda aşırı kilo almamaya gayret edicem umarım başarırım :26:
çok kilo almamışsın canım ama dediğin gibi son 3 ayda çok alınıyormuş ben tam12 kilo aldım ve bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok makarna pilav ekmeği kesmeme rağmen alıyorum kiloları yürüyüşü bir düzene oturtunca gerisi gelir canım yürüyelim bakalım nasıl doğuracağız muamma sezeryandan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?