2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa uff toplamda 20leri göreceğimmmm desene
benimkide demiyor ama sürekli normale yönlendiriyor yoga dersi falan var gittiğim poliklinikte en az 3 kere gel diyor bu boya normal doğurman şart diyor normalde epidural düşünmüyorum ben doğumun mantığına ters geliyor o sancıyı hissetmeyince nasıl bileceğim ıkınacağım zamanı hiç doğumla ilgili video falan izlemedim izlemeyeceğim de bir önyargı luşsun istemiyorum ama sezeryan da kesilme fikriii... ayyy buz gibi oluyorum gerçi muhakkak bişey hissedilmiyordur da böyle bir zorunluluk olursa da genel anestezi isteyeceğim

Hastane ortamları beni gerdiği için epidural falan istemem sezeryan olacaksam da uyiyim görmiyim o ortamı doktora her ay kontrole gittiğimde bile tansiyonum yükseliyo ameliyathanede ne olurum sen düşün şu yedi sekiz kat kesilme fikri hakkaten de korkunç bende hamilelik yogası dvd si aldım bi süre yaptım bıraktım yeniden başlasam iyi olacak son üç ayda faydası olur gibime geliyor....

evet yoga gerçekten ii geliyor yapmak lazım aynen ben de senin gibiyim bakalımm nasıl olacak bu doğum mevzusu aynı korkular aynı düşünceler Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hazır yürümekten bu kadar bahsetmişken ben çıkayım hava kararmadan biraz yürüyeyim kendine ve bebişine ii bak iyi haftasonları :79:

Yürü canım iyi gelir sende kendine iyi bak bende çamaşırlarımı asayım görüşürüz

selam kızlar, temizlik yapıyorum da evde kullanmadığım şeylere sinir oldum atayım dedim ama inanamazsınız evim resmen çöp eve dönmüş o kadar çöp çıktı ki taşı taşı bitmedi...

selam kızlar, temizlik yapıyorum da evde kullanmadığım şeylere sinir oldum atayım dedim ama inanamazsınız evim resmen çöp eve dönmüş o kadar çöp çıktı ki taşı taşı bitmedi...
rahatlamışsındır ne güzel. benim evimn de öyle bir temizliğe ihtiyacı var. ev bulursak taşınacağız, o zamanı bekliyorum ben de...

rahatlamışsındır ne güzel. benim evimn de öyle bir temizliğe ihtiyacı var. ev bulursak taşınacağız, o zamanı bekliyorum ben de...

ben de zaten taşınır gibi attım gereksizleri. dolaplarda yer açmam gerekiyordu bebeğim için. gözümü kararttım önüme geleni çıkardım evden ama sadece bu işi yapabildim, süpürülmesi falan lazım bi de...

Selam kızlar bişey okudum nette 28 haftada doğan bebeklerin yüzde doksanı yaşıyormuş. Solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış tabi. Aman allah korusun gerçi de ilgimi çekti bebişler baya büyümüş..

28 haftalık doğup yaşayan ikiz bebekleri biliyorum ben de KK.dan. hatta alper mumcu.nun sitesinde 24 haftadan itibaren doğmuş bebeklerin fotoğrafları var. inşallah hepimizin bebeği vaktinde sağlıkla gelir ama yine de yaşatılabileceğini düşünmek rahatlatıyor insanı...

emeğine sağlık bunun için bir topic açıldımı 2011 haziran bebişleri falan die????

bnde ekliyim 1 eylül sat.
cinsiyet erkek
isim ulaş ali
yhaaaa
haberim olsa bnde giderdiiiiiiimmm
bnde 1 aya taşınıyorum kızımın odasını ayırıyorum böyle bi takım alacakmış halası hediye..
oğlumda park yatakta benimle kalacak 1 yaşına kadar falan..
bndeerkek dönemde oda ayırmaya karşıyım, zaten gece odalar arası mekik dokumak çok zor oluyor..
bu hangi markanın link wersene canım..
bnde haftaya başlayacağım toparlanmaya, bu sayede bi çok kullanmdığım giymediğim şeyleri atacağım... aynı durumdayız çöp ew:)))

şimdi bu kızların hiçbirisi girip fotoğraf da eklemez bize:)) pazartesi öğreniriz herhalde gelişmeleri...

Son düzenleme:

ben 20 kilo aldım şimdikden.lambaya benziyorum.yatın kalkın halinize şükredin.akşam sabah doğuracak gibiyim.boy da yok tabi...

ben 20 kilo aldım şimdikden.lambaya benziyorum.yatın kalkın halinize şükredin.akşam sabah doğuracak gibiyim.boy da yok tabi...

yediğin için mi aldın ilaçlardan mı aldın canım? dikkat et iyi değil bu kadar kilo almak daha da alıcaz bundan sonra

kızlaaar.. aşağı taraflarda arada ağrı hissediorum bişi tırmalıo gibi enteresan tarif edemiorum..sizlere de oluyo mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…