Vallahi sağlık ocağındaki kadına sordum üç ayda on kilo rahat alırsın dedi neee dedimelimden geleni yapıcam artık yaz geldikçe kıyafetler de hafifliycek kilolar fora benim doktor bişey demedi daha sezeryan veya normal olursun diye bidahaki ay konuşur heralde gelişimi iyi diyo o kadar bende sezeryandan korkuyorum
hadi yaa uff toplamda 20leri göreceğimmmmdesene
benimkide demiyor ama sürekli normale yönlendiriyor yoga dersi falan var gittiğim poliklinikte en az 3 kere gel diyor bu boya normal doğurman şart diyor normalde epidural düşünmüyorum ben doğumun mantığına ters geliyor o sancıyı hissetmeyince nasıl bileceğim ıkınacağım zamanı hiç doğumla ilgili video falan izlemedim izlemeyeceğim de bir önyargı luşsun istemiyorum ama sezeryan da kesilme fikriii... ayyy buz gibi oluyorum gerçi muhakkak bişey hissedilmiyordur da böyle bir zorunluluk olursa da genel anestezi isteyeceğim
Hastane ortamları beni gerdiği için epidural falan istemem sezeryan olacaksam da uyiyim görmiyim o ortamı doktora her ay kontrole gittiğimde bile tansiyonum yükseliyo ameliyathanede ne olurum sen düşün şu yedi sekiz kat kesilme fikri hakkaten de korkunç bende hamilelik yogası dvd si aldım bi süre yaptım bıraktım yeniden başlasam iyi olacak son üç ayda faydası olur gibime geliyor....
evet yoga gerçekten ii geliyor yapmak lazım aynen ben de senin gibiyim bakalımm nasıl olacak bu doğum mevzusu aynı korkular aynı düşünceler Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hazır yürümekten bu kadar bahsetmişken ben çıkayım hava kararmadan biraz yürüyeyim kendine ve bebişine ii bak iyi haftasonları :79:
rahatlamışsındır ne güzel. benim evimn de öyle bir temizliğe ihtiyacı var. ev bulursak taşınacağız, o zamanı bekliyorum ben de...selam kızlar, temizlik yapıyorum da evde kullanmadığım şeylere sinir oldum atayım dedim ama inanamazsınız evim resmen çöp eve dönmüşo kadar çöp çıktı ki taşı taşı bitmedi...
rahatlamışsındır ne güzel. benim evimn de öyle bir temizliğe ihtiyacı var. ev bulursak taşınacağız, o zamanı bekliyorum ben de...
Selam kızlar bişey okudum nette 28 haftada doğan bebeklerin yüzde doksanı yaşıyormuş. Solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış tabi. Aman allah korusun gerçi de ilgimi çekti bebişler baya büyümüş..
emeğine sağlık bunun için bir topic açıldımı 2011 haziran bebişleri falan die????
yhaaaaselam kızlarrr nasılsınız diğer kızlar bugün buluşacaktı kaçtaydı buluşma? bizden de konuşup kulaklarımızı çınlatsınlar istanbulda olsam kesin gelirdim ya ne güzel burdaki arkadaşlığı günlük hayattada sürdüreceklerkıskandım ama ben gidemiyorum hafta sonu pek kimseler olmaz sanırım bugün bende bişyler yiyip temizlik yapacam hafta içi kafamı kaşımaya vaktim olmuyor hafta sonuna kalıyor temizlik
bnde 1 aya taşınıyorum kızımın odasını ayırıyorum böyle bi takım alacakmış halası hediye..
bnde haftaya başlayacağım toparlanmaya, bu sayede bi çok kullanmdığım giymediğim şeyleri atacağım... aynı durumdayız çöp ew:)))selam kızlar, temizlik yapıyorum da evde kullanmadığım şeylere sinir oldum atayım dedim ama inanamazsınız evim resmen çöp eve dönmüşo kadar çöp çıktı ki taşı taşı bitmedi...
çok kilo almamışsın canım ama dediğin gibi son 3 ayda çok alınıyormuş ben tam12 kilo aldım ve bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok makarna pilav ekmeği kesmeme rağmen alıyorum kiloları yürüyüşü bir düzene oturtunca gerisi gelir canım yürüyelim bakalım nasıl doğuracağız muamma sezeryandan çok korkuyorum
ben 20 kilo aldım şimdikden.lambaya benziyorum .yatın kalkın halinize şükredin.akşam sabah doğuracak gibiyim.boy da yok tabi...
ben 20 kilo aldım şimdikden.lambaya benziyorum .yatın kalkın halinize şükredin.akşam sabah doğuracak gibiyim.boy da yok tabi...
seninkiler ikiz ama, bizim 2 katımız alman normal:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?