alerjikmiş canım kaç defa doktora gittim ama alerjik durumlar için kesinlikle ilaç veremiyoruz dediler hepsi de. hamilelikte ortaya çıktı bu durum. zaten az kaldı mesainin bitmesine biraz daha dayanmam lazım.
canım o liste güncel değil. fatmaya söyle seni eklesin yeni listemize
kızlar selam nasılsınız:) resimlere baktım şimdi kıskandım yaa ne güzel buluştunuz ben gelemedim..cuma akşamı eşimle tartıştık ertesi sabah hala barışmayınca bende bişy söyleyemedim gideyimmi diye.. birkaç saat sonra da barıştık söyledim böyle böyle gidemedim falan diye keşke söyleseydin götürürdüm dedi:) neyse bi dahaki sefer inşallah gelicem..
alerjikmiş canım kaç defa doktora gittim ama alerjik durumlar için kesinlikle ilaç veremiyoruz dediler hepsi de. hamilelikte ortaya çıktı bu durum. zaten az kaldı mesainin bitmesine biraz daha dayanmam lazım.
canım o liste güncel değil. fatmaya söyle seni eklesin yeni listemize
tamamdır...
ben bugun fatoşu hiç görmedim..haberi olan varmı neden hiç gelmedi..??:97:
fatoşun sbahtan şeker yüklemesi vardı öğlen gibi geldi eve öğleden sonra alacaktı sonuçlarını evdeydi bugün ama sonuçlarının durumu ne bilmiyorum
anaaa nazar değdi kadına.yaa ben çok kötüyüm öksürük krizine giriyorum sonra da çıkarıyorum. Yine aynı şey oldu. Mahfediyo beni bu durum işyerinde lavaboya zor yetişiyorum(
bende o saatlerde kalkıyorum işerken aklıma gelrisin:)))))))))))yaa bnm sımdılık uykum da hıcc sorun yokk hemen uyuyorummm 3te ve6 dakı wc ler dısında:):)yandık yandık valla uykusuz her geceeeeeee:)
kızlar selam nasılsınız:) resimlere baktım şimdi kıskandım yaa ne güzel buluştunuz ben gelemedim..cuma akşamı eşimle tartıştık ertesi sabah hala barışmayınca bende bişy söyleyemedim gideyimmi diye.. Birkaç saat sonra da barıştık söyledim böyle böyle gidemedim falan diye keşke söyleseydin götürürdüm dedi:) neyse bi dahaki sefer inşallah gelicem..
kızlar selam nasılsınız:) resimlere baktım şimdi kıskandım yaa ne güzel buluştunuz ben gelemedim..cuma akşamı eşimle tartıştık ertesi sabah hala barışmayınca bende bişy söyleyemedim gideyimmi diye.. birkaç saat sonra da barıştık söyledim böyle böyle gidemedim falan diye keşke söyleseydin götürürdüm dedi:) neyse bi dahaki sefer inşallah gelicem..
tamamdır...
ben bugun fatoşu hiç görmedim..haberi olan varmı neden hiç gelmedi..??:97:
1 saatlık musaaade ıstedımde uyukladım ust katta yoksa kendıme gelemeyecektım..
Aksam yemek yok kıyma cıkarmıstım dun aksam artık bıseyler planlarım
sız neler konustunuz bı okuyayım bakayım
kızlar doğum çantalarını ne zaman hazırlayacaksınız.. sizce en uygun zaman ne zaman...
gelebilsen güzel olurdu. eşinle tartışmanız kötü denk gelmiş neyse inşallah bidahaki buluşmaya..
ay bilmiyorum nerde bu kadınlar huuu herkes nereye kayboldu??
benim adamım gitti mersine yarın ankara anca gelmesi 12 olur.
Annem bende kalacak bugun çok güzel bişey yapmış deliriyorum eve gitmek için ısrar etmeyin söylemem.. Yapılacak biişey değğil öyle hemen
ben evde yemek bulamazsam kıymayı kavurup içine yumurta kırıyorum hem et hem yumurta yemiş oluyorum
zaten ısrar etmiyoruz şekerim...hatta ben kesinlikle öğrenmek bile istemıyorum..yemeklere zafım var çünkü..acayip oldum bu aralar..bişeyi duyayım , yada markette birinin elinde bişiler göreyim, hiç aklımda yokken canım çekiyo..gidip bende alıyorum aynısından
egehatun allah kavuştursun canımm
ya benimde günlerdir aklımda bir tatlı var çıldiriciğim
ay nolursun söleme tatlının adını falan..ben giderim yoksa..bak yukarda kıymalı yumurta yazdı ege, vallahi canım nasıl çekti..evde kıymam var allahtan, gidince yaparım az bişi...egehatun allah kavuştursun canımm
ya benimde günlerdir aklımda bir tatlı var çıldiriciğim
YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKKK
YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?