2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam nasılsınız:) resimlere baktım şimdi kıskandım yaa ne güzel buluştunuz ben gelemedim..cuma akşamı eşimle tartıştık ertesi sabah hala barışmayınca bende bişy söyleyemedim gideyimmi diye.. birkaç saat sonra da barıştık söyledim böyle böyle gidemedim falan diye keşke söyleseydin götürürdüm dedi:) neyse bi dahaki sefer inşallah gelicem..

geçmiş olsun canım bahar da geldi ya tam zamanı alerjinin dayan canım az kaldı

hoşgeldin canım kıslar buluşmuşlar foto da eklediler keşke sen de gidebilseydin kötü denk gelmiş

tamamdır...
ben bugun fatoşu hiç görmedim..haberi olan varmı neden hiç gelmedi..??:97:

yaa ben çok kötüyüm öksürük krizine giriyorum sonra da çıkarıyorum. Yine aynı şey oldu. Mahfediyo beni bu durum işyerinde lavaboya zor yetişiyorum (
anaaa nazar değdi kadına.
Su iç biraz için ferahlasın öksürük alerjikse yapacak bişey yok geçmiş olsun

yaa bnm sımdılık uykum da hıcc sorun yokk hemen uyuyorummm 3te ve6 dakı wc ler dısında:):)yandık yandık valla uykusuz her geceeeeeee:)
bende o saatlerde kalkıyorum işerken aklıma gelrisin:)))))))))))

fmg seni ararken beraberdik dedi sesi kötü geliyor sonra anlatırım demişsin aklımıza geldi. Neyse atlatmışsınız.
Keşke olsaydın ama bidahakine inşallah

gelebilsen güzel olurdu. eşinle tartışmanız kötü denk gelmiş neyse inşallah bidahaki buluşmaya..

tamamdır...
ben bugun fatoşu hiç görmedim..haberi olan varmı neden hiç gelmedi..??:97:

ay bilmiyorum nerde bu kadınlar huuu herkes nereye kayboldu??

1 Saatlık musaaade ıstedımde uyukladım ust katta yoksa kendıme gelemeyecektım..
aksam yemek yok kıyma cıkarmıstım dun aksam artık bıseyler planlarım
sız neler konustunuz bı okuyayım bakayım

1 saatlık musaaade ıstedımde uyukladım ust katta yoksa kendıme gelemeyecektım..
Aksam yemek yok kıyma cıkarmıstım dun aksam artık bıseyler planlarım
sız neler konustunuz bı okuyayım bakayım

benim adamım gitti mersine yarın ankara anca gelmesi 12 olur.
Annem bende kalacak bugun çok güzel bişey yapmış deliriyorum eve gitmek için ısrar etmeyin söylemem.. Yapılacak biişey değğil öyle hemen

ben evde yemek bulamazsam kıymayı kavurup içine yumurta kırıyorum hem et hem yumurta yemiş oluyorum

kızlar doğum çantalarını ne zaman hazırlayacaksınız.. sizce en uygun zaman ne zaman...

ben nisan sonu hazırlarım heralde...hazır dursun..ne olur ne olmaz....

gelebilsen güzel olurdu. eşinle tartışmanız kötü denk gelmiş neyse inşallah bidahaki buluşmaya..

ay bilmiyorum nerde bu kadınlar huuu herkes nereye kayboldu??

evet ,, aşağıda bir sürü görüntü var ama ses yok...huuuu gelin hadi..

zaten ısrar etmiyoruz şekerim...hatta ben kesinlikle öğrenmek bile istemıyorum..yemeklere zafım var çünkü..acayip oldum bu aralar..bişeyi duyayım , yada markette birinin elinde bişiler göreyim, hiç aklımda yokken canım çekiyo..gidip bende alıyorum aynısından

YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKKK

egehatun allah kavuştursun canımm

ya benimde günlerdir aklımda bir tatlı var çıldiriciğim
ay nolursun söleme tatlının adını falan..ben giderim yoksa..bak yukarda kıymalı yumurta yazdı ege, vallahi canım nasıl çekti..evde kıymam var allahtan, gidince yaparım az bişi...

YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKKK

bide kılo aldırmasa, tam olacak :))

kıslar ben çıkıyoruumm markete gideceğim hehehheheh:))) hem bunaldım bugün yaa uffff yaşasın eve gitmek mevsim söylermiyim canım hiçç seninde gönlün kalmasın benimki gibi öpüyorum sizi kendinize ii bakın ege eylülü öp bizim için maşallah ona güzel kızların güzel annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…