ya ilk dönem gitmeyince konsantre olamadım okula bir türlü, ders anlatmak bile zor geliyor, adam şimdi 2 saat dersimi dinleyecek, o nerde bu nerde bir sürü ayrıntı soracak.pöffay ne oldu stres yapma yamanım etkilenmesin lütfenn sinirli damat istemem
nasılda açıklama yapmış:) hoşçakal cnm
hahahahah nasıl ya hangi delik:)))))))))))))) allah cezanı vermesin emi çocuğu nerden yaptıysan oraya:)))))))))
ay ne oldu stres yapma yamanım etkilenmesin lütfenn sinirli damat istemem
:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurdu
ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))
tabi etkilenir bağırıyorsun felan ya. Kıyamam ben ona yaya ilk dönem gitmeyince konsantre olamadım okula bir türlü, ders anlatmak bile zor geliyor, adam şimdi 2 saat dersimi dinleyecek, o nerde bu nerde bir sürü ayrıntı soracak.pöff(
bu arada oğlum okuldan ciddi ciddi etkileniyor bugün iyice anladım. Kaç gündür az az tekmeleyen çocuk sabah okula gider gitmez başladı tekmelemeye hiç durmadı. Geriliyor herhalde yavrum okulda:))
kızım idrarı ordan mı yapıyoruz ne alaka o zaman koyamıcam valla napiyim egecim
tabi etkilenir bağırıyorsun felan ya. Kıyamam ben ona ya
kıxz kara cahil idrarla ne alakası var vajinaya koycan aklına tükürüyüm..
sağol canımcım. Ilk dönemin belgelerinden öyle yırtacağım artık:))) bu arada hiç de şişko falan değilsin foto.larda. Sadece göbekten almışsın, çok hoş görünüyorsun. Eylüle de bayıldım, kesin benim gelinim de öyle güzel olacak
:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurdu
ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))
kızlar siz bana öyle diyorsunuz ama kilo almamışsın diye millet bana burda obez muamelesi yapıyor ya..
Eylülüm güzeldir teyzesi aklıda güzel olsun inşallah .duru'm da güzel olur inşallah meraktayım..
sakın bişey yemeee bayyyyyyyyyben yavas yavas toparlanayım kızlar optum hepınızıı yarın sekerdeyım:))
olur olur temeli sağlam onun:))
Mayıs başında İzmir'de olacağım ordan buluşanlar olursa da katılırım izmirlilere duyurulur...çok özendim darısı başımıza:)
arkadaşlar selam,
kısmet olursa haziranda doğum yapacağım ve mayıs sonuna doğru doğum iznine çıkacağım merak ettiğim birşey var doğum izni bittiğinde paranın tamamının sgk dan alıyoruz bu para hesaplanırken son yatan primmi baz alınıyor ?
yaz boyunca ordayım... Allah nasip ederse biz de belki bebişlerimizle buluşuruz.temmuz ayında ben de izmire gideceğim bir aksilik olmazsa. ben de çok isterim buluşmayı...
Ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
yasal olarak 40 hafta baz alınıyor ve son 3 hafta mecburen izine çıkmak zorundasın. Para olarakda sgk ya yatan paranı alacaksın. Işyerinden değil postaneden
buluşanlar arkadaşları tebrik ediyorum... ne güzel olmuş... hepiniz hamiş hamiş komik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?