2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne oldu stres yapma yamanım etkilenmesin lütfenn sinirli damat istemem
ya ilk dönem gitmeyince konsantre olamadım okula bir türlü, ders anlatmak bile zor geliyor, adam şimdi 2 saat dersimi dinleyecek, o nerde bu nerde bir sürü ayrıntı soracak.pöff(
bu arada oğlum okuldan ciddi ciddi etkileniyor bugün iyice anladım. kaç gündür az az tekmeleyen çocuk sabah okula gider gitmez başladı tekmelemeye hiç durmadı. geriliyor herhalde yavrum okulda:))

kızım idrarı ordan mı yapıyoruz ne alaka o zaman koyamıcam valla napiyim egecim

:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurdu

ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))

sağol canımcım. ilk dönemin belgelerinden öyle yırtacağım artık:))) bu arada hiç de şişko falan değilsin foto.larda. sadece göbekten almışsın, çok hoş görünüyorsun. eylüle de bayıldım, kesin benim gelinim de öyle güzel olacak

tabi etkilenir bağırıyorsun felan ya. Kıyamam ben ona ya
kızım idrarı ordan mı yapıyoruz ne alaka o zaman koyamıcam valla napiyim egecim

kıxz kara cahil idrarla ne alakası var vajinaya koycan aklına tükürüyüm..

kızlar siz bana öyle diyorsunuz ama kilo almamışsın diye millet bana burda obez muamelesi yapıyor ya..
Eylülüm güzeldir teyzesi aklıda güzel olsun inşallah .duru'm da güzel olur inşallah meraktayım..

:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurdu

ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))

Mayıs başında İzmir'de olacağım ordan buluşanlar olursa da katılırım izmirlilere duyurulur...çok özendim darısı başımıza:)

arkadaşlar selam,

kısmet olursa haziranda doğum yapacağım ve mayıs sonuna doğru doğum iznine çıkacağım merak ettiğim birşey var doğum izni bittiğinde paranın tamamının sgk dan alıyoruz bu para hesaplanırken son yatan primmi baz alınıyor ?

yasal olarak 40 hafta baz alınıyor ve son 3 hafta mecburen izine çıkmak zorundasın. Para olarakda sgk ya yatan paranı alacaksın. Işyerinden değil postaneden

yasal olarak 40 hafta baz alınıyor ve son 3 hafta mecburen izine çıkmak zorundasın. Para olarakda sgk ya yatan paranı alacaksın. Işyerinden değil postaneden

evet bunu biliyorum öğrenmek istediğim izinden önce son yatan prim tutarına göremi doğum izni sonrası alacağım para hesaplanıyor ?

kızlaaaarrr kendimce yeni bi beslenme programına başladım.. bölece hiç acıkmıorum , daha doğrusu tam acıkmak üzereyken bişi atmış oluorum ağzıma..

tek kural 2.5 saati geçirmemek öğün aralarında..bebek gibi..ve inanın kilo almıosunuz bu şekilde çok fazla.. ideal kiloyu alıosunuz.. şöyle ki ;

kahvaltı 2.5 saat sonra meyve&süt yada çay bi dilim kek 2.5 saat sonra öğle yemeği 2.5 saat sonra
ceviz&badem&fındık&kuru kayısı filan 2.5 saat sonra akşam yemeği .. gece de meyveniz yada evde pasta börek tarzı bişi varsa çok az tadın yada rahat bi uyku için yoğurt yiyin.. çok çok acıkırsanız bi çay bardağı leblebi tok tutuo aklınızda olsun..

BOOOOOOL SU !! günde en az 10 bardak..

buluşanlar arkadaşları tebrik ediyorum... ne güzel olmuş... hepiniz hamiş hamiş komik oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…