anneannem ne gelirse alttan gelir sıkı giyin kızım derdi
öffffff yine iş çıktı.
çıkmadan yapıyım kızlar.
yarın görüşürüz. öptüm cicişler
ufff belim ağrıdııı yaa ben bu ara çok gaz sancısı oluyorum kalakamıyorum oturduğum yerden sabahtan beri de işler bırakmadı peşimii ufff geberdim
bende bende çok kötü oldum eve gidelim
ufff belim ağrıdııı yaa ben bu ara çok gaz sancısı oluyorum kalakamıyorum oturduğum yerden sabahtan beri de işler bırakmadı peşimii ufff geberdim
hadi gidelim egemm yaa bitsin bugün akşam bide d.gününe davet edildik çok yakın bi arkadaşım benim herşeyime geldi gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım halbusem ben yastığımla buluşacağım anı hayal ediyordum.....bende bende çok kötü oldum eve gidelim
bız 2 dunur gazlı gazlı dolasıyoruz ortalıkta cnm:)
hadi gidelim egemm yaa bitsin bugün akşam bide d.gününe davet edildik çok yakın bi arkadaşım benim herşeyime geldi gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım halbusem ben yastığımla buluşacağım anı hayal ediyordum.....
gazgirls çocuklarda mı gazlı olcak dünür bizim yoksa varmıdır bağlantı yandık dünürümm yandık uyku falan unutalım gitsin ozaman
yaa ben çok kötüyüm öksürük krizine giriyorum sonra da çıkarıyorum. yine aynı şey oldu. mahfediyo beni bu durum işyerinde lavaboya zor yetişiyorum(
pendik kurtköyde oturuyorum canım. ama ilk doğumumu yaptığım hastane ve doktor olsun diye , bide güvendiğim için oraya gidiyorum.
ayyyyyyyyyyyyy dunurrr nerden aklına geldı kız valla kesın ole olur yandıkkı ne yandıkkk bız ozaman ınsallah balantı yoktur arasında:):)::)
anammm uykulara hasret kalcaz desene bir bilene sormak lazım bağlantı varmı die zaten bu gece uyudum mu uyuamadım mı anlayamadım bide uykuya dalmaya çalışırken sinir oluyorum ayyy
hay Allah canım ya niye öyle çok öksürüyorsun ki geçmiş olsun canım erken çıkabilirsen çık dinlen biraz
kızlar ilk sayfada liste var ya, oraya ismimi kim yazabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?