2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ufff belim ağrıdııı yaa ben bu ara çok gaz sancısı oluyorum kalakamıyorum oturduğum yerden sabahtan beri de işler bırakmadı peşimii ufff geberdim

bende bende çok kötü oldum eve gidelim

bende berbat durumdayım valla ya, sırtım, belim, kemiklerim nasıl ağrıyo anlatamam..
isyan etmiyorum, çok şükür halime ama işe gelmek istemiyorum artık yaaaa...izin vaktım gelsinn istiyorum

kızlar ben çıkıyorum. oğlum okuldan geldi yemek ve ödev vakti. sonra görüşürüz. resimlerde çok güzel çıkmışsınız çok beğendim ve çok kıskandım. inşallah bi dahaki sefere

bende bende çok kötü oldum eve gidelim
hadi gidelim egemm yaa bitsin bugün akşam bide d.gününe davet edildik çok yakın bi arkadaşım benim herşeyime geldi gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım halbusem ben yastığımla buluşacağım anı hayal ediyordum.....
bız 2 dunur gazlı gazlı dolasıyoruz ortalıkta cnm:)

gazgirls çocuklarda mı gazlı olcak dünür bizim yoksa varmıdır bağlantı yandık dünürümm yandık uyku falan unutalım gitsin ozaman

yaa ben çok kötüyüm öksürük krizine giriyorum sonra da çıkarıyorum. yine aynı şey oldu. mahfediyo beni bu durum işyerinde lavaboya zor yetişiyorum (

ayyyyyyyyyyyyy dunurrr nerden aklına geldı kız valla kesın ole olur yandıkkı ne yandıkkk bız ozaman ınsallah balantı yoktur arasında:):)::)

yaa ben çok kötüyüm öksürük krizine giriyorum sonra da çıkarıyorum. yine aynı şey oldu. mahfediyo beni bu durum işyerinde lavaboya zor yetişiyorum (

hay Allah canım ya niye öyle çok öksürüyorsun ki geçmiş olsun canım erken çıkabilirsen çık dinlen biraz

ayyyyyyyyyyyyy dunurrr nerden aklına geldı kız valla kesın ole olur yandıkkı ne yandıkkk bız ozaman ınsallah balantı yoktur arasında:):)::)

anammm uykulara hasret kalcaz desene bir bilene sormak lazım bağlantı varmı die zaten bu gece uyudum mu uyuamadım mı anlayamadım bide uykuya dalmaya çalışırken sinir oluyorum ayyy

anammm uykulara hasret kalcaz desene bir bilene sormak lazım bağlantı varmı die zaten bu gece uyudum mu uyuamadım mı anlayamadım bide uykuya dalmaya çalışırken sinir oluyorum ayyy

yaa bnm sımdılık uykum da hıcc sorun yokk hemen uyuyorummm 3te ve6 dakı wc ler dısında:):)yandık yandık valla uykusuz her geceeeeeee:)

selam anneler nabersiniz birileri buluşmuş galiba haberim olmadı hiç belki 1 haftadır bakamıodum sizlere..

bu aralar hiç oturmuyorum kızlar ya.. bebek odası boyandı.detaylı temizlik yaptırdık
bi de önceki hafta misafirim vardı şehir dışından.yorgunluk üstüne yorgunluk oturamıyorum da canım tez hadi şu da bitsin bu da olsun diye...
şimdi de kasıklarım belim sırtım kalçalarım ağrıyo en çok da kasıklarım.. korkuyorum ki bebişime bişi olcak diye...

dinlenmem lazım ama dinlenemiyorum ki..
bizden haberler böyle kıslar

hay Allah canım ya niye öyle çok öksürüyorsun ki geçmiş olsun canım erken çıkabilirsen çık dinlen biraz

alerjikmiş canım kaç defa doktora gittim ama alerjik durumlar için kesinlikle ilaç veremiyoruz dediler hepsi de. hamilelikte ortaya çıktı bu durum. zaten az kaldı mesainin bitmesine biraz daha dayanmam lazım.

kızlar ilk sayfada liste var ya, oraya ismimi kim yazabilir??

canım o liste güncel değil. fatmaya söyle seni eklesin yeni listemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…