1 Saatlık musaaade ıstedımde uyukladım ust katta yoksa kendıme gelemeyecektım..
aksam yemek yok kıyma cıkarmıstım dun aksam artık bıseyler planlarım
sız neler konustunuz bı okuyayım bakayım
anaaa nazar değdi kadına.
Su iç biraz için ferahlasın öksürük alerjikse yapacak bişey yok geçmiş olsun
bende o saatlerde kalkıyorum işerken aklıma gelrisin:)))))))))))
fmg seni ararken beraberdik dedi sesi kötü geliyor sonra anlatırım demişsin aklımıza geldi. Neyse atlatmışsınız.
Keşke olsaydın ama bidahakine inşallah
benim adamım gitti mersine yarın ankara anca gelmesi 12 olur.
Annem bende kalacak bugun çok güzel bişey yapmış deliriyorum eve gitmek için ısrar etmeyin söylemem.. Yapılacak biişey değğil öyle hemen
ben evde yemek bulamazsam kıymayı kavurup içine yumurta kırıyorum hem et hem yumurta yemiş oluyorum
kıslar ben çıkıyoruumm markete gideceğim hehehheheh:))) hem bunaldım bugün yaa uffff yaşasın eve gitmek mevsim söylermiyim canım hiçç seninde gönlün kalmasın benimki gibi öpüyorum sizi kendinize ii bakın ege eylülü öp bizim için maşallah ona güzel kızların güzel annesi
yelkovan sen iş yerinde deilmisin nasıl uyudun be ya?
aaaa deli ye bak. Hepinizde vardı da demek anlamıyordunuz.ben geldiiiiiiiiiiiiim.. şekerde bi sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon varmış hep senin yüzünden ege:84::84::84::84: Ilaç falan verdi işde birde fitil verd ama ben koyamam yaa koymıcam:84::84:
fatoşşşşşşşş özeline yazdım kaç defa, gitmiyo mesajlarım...mesaj kutun dolu...
Silsene onlarıııı kız
yaa saolsun mudurumuz bayan bu konuda anlayıslı:)
yoksa ruh gıbıydım..
ben geldiiiiiiiiiiiiim.. şekerde bi sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon varmış hep senin yüzünden ege:84::84::84::84: ilaç falan verdi işde birde fitil verd ama ben koyamam yaa koymıcam:84::84:
eve gıdıs durumuma baglı kıymalı yumurta hem kolay hem lezzetlı:))saol ege..
aaaa deli ye bak. Hepinizde vardı da demek anlamıyordunuz.
Koy kız manyadın mı biey yok onda ben kaçkere yaptım
sakın haa. Akşam koy kalkma bidaha
ne yazıyon özelden hımmmm
kız yokki msj kutusunda bişeyfatoşşşşşşşş özeline yazdım kaç defa, gitmiyo mesajlarım...mesaj kutun dolu...
silsene onlarıııı kız
aaaa deli ye bak. Hepinizde vardı da demek anlamıyordunuz.
Koy kız manyadın mı biey yok onda ben kaçkere yaptım
sakın haa. Akşam koy kalkma bidaha
ne yazıyon özelden hımmmm
üff ya müfettişler baskın yaptı bugün. strese girdim(
bır hafta kalırlar artık:)bızde beklıyoruz bakalım pıyango ne zaman vurur:))
gırdı mı senın dersıne?
geçmiş olsun! idrar yolu enfeksiyonu mu?ben geldiiiiiiiiiiiiim.. şekerde bi sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon varmış hep senin yüzünden ege:84::84::84::84: ilaç falan verdi işde birde fitil verd ama ben koyamam yaa koymıcam:84::84:
nasılda açıklama yapmış:) hoşçakal cnm:)))
sabahtan beri yoktu, dikkatimi çekti..merakta ettim açıkcası, onun için msj yazmaya çalıştım ama malesef hatunun msj kutusu dolu olduğundan gitmedi bi türlü...:))
bide cicilere bak diye söledim :)) ekledim ya resim onu işte
Benım mesaim bitti..hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebişlere iyi bakın
hahahahah nasıl ya hangi delik:)))))))))))))) allah cezanı vermesin emi çocuğu nerden yaptıysan oraya:)))))))))kız yokki msj kutusunda bişey
koyamam yaa nasıl koyayım hangi deliğe koyucam bilemem koyamamda banane diğerlerini içerim geçer
üff ya müfettişler baskın yaptı bugün. Strese girdim(
:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurduherkese merhaba!!! Resimleri gördüm çok güzeldi çok şanlısınız 2 sene öncesine kadar ben de istanbulda oturuyordum şimdi amasyadayım buralarda olan kimse de yok galiba
ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))ya o kadar dua ettim ki ben doğum iznine ayrılınca gelsinler diye, bugün sürpriz yapmışlar. Eşim de müdür yardımcısı okullarında müfettiş eşi olan öğretmenler var ben sana haber vereceğim gelecekleri zaman diyordu, aradım bugün istihbaratın çok kötü dedim:))) bana yarın girecek.bir de dersime girenin branşı türkçe, adam didikler durur şimdi, 2 ders girdi bugün diğer türkçeciye. Ilk dönem de hep raporluydum elimde hiç rublik yok. Bakalım nasıl geçecek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?