2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1 Saatlık musaaade ıstedımde uyukladım ust katta yoksa kendıme gelemeyecektım..
aksam yemek yok kıyma cıkarmıstım dun aksam artık bıseyler planlarım
sız neler konustunuz bı okuyayım bakayım

yelkovan sen iş yerinde deilmisin nasıl uyudun be ya?

ohh afiyet olsun valla şuan o kadar acıktımki o yumurtalı kıymadan bile çekti canım:)) akşama yemeğim var ne olduğunu söylemeyim canınız çekmesin yanına da nohut yapçam.

kızlar bitti sonunda gün. biz kaçar.. görüşmek üzere çok öpüyorummm

ayy canımmm ne gzel laf ettin kız . öperim tabisi..
Hadi görüşürüz canım iyi akşamlar

ben geldiiiiiiiiiiiiim.. şekerde bi sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon varmış hep senin yüzünden ege:84::84::84::84: ilaç falan verdi işde birde fitil verd ama ben koyamam yaa koymıcam :84::84:

fatoşşşşşşşş özeline yazdım kaç defa, gitmiyo mesajlarım...mesaj kutun dolu...
silsene onlarıııı kız

ben geldiiiiiiiiiiiiim.. şekerde bi sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon varmış hep senin yüzünden ege:84::84::84::84: Ilaç falan verdi işde birde fitil verd ama ben koyamam yaa koymıcam :84::84:
aaaa deli ye bak. Hepinizde vardı da demek anlamıyordunuz.
Koy kız manyadın mı biey yok onda ben kaçkere yaptım
sakın haa. Akşam koy kalkma bidaha

Silsene onlarıııı kız

ne yazıyon özelden hımmmm

:)))
sabahtan beri yoktu, dikkatimi çekti..merakta ettim açıkcası, onun için msj yazmaya çalıştım ama malesef hatunun msj kutusu dolu olduğundan gitmedi bi türlü...:))
bide cicilere bak diye söledim :)) ekledim ya resim onu işte
benım mesaim bitti..hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebişlere iyi bakın

silsene onlarıııı kız
kız yokki msj kutusunda bişey

koyamam yaa nasıl koyayım hangi deliğe koyucam bilemem koyamamda banane diğerlerini içerim geçer

Herkese merhaba!!! resimleri gördüm çok güzeldi çok şanlısınız 2 sene öncesine kadar ben de İstanbulda oturuyordum şimdi Amasyadayım buralarda olan kimse de yok galiba

bır hafta kalırlar artık:)bızde beklıyoruz bakalım pıyango ne zaman vurur:))
gırdı mı senın dersıne?

ya o kadar dua ettim ki ben doğum iznine ayrılınca gelsinler diye, bugün sürpriz yapmışlar. eşim de müdür yardımcısı okullarında müfettiş eşi olan öğretmenler var ben sana haber vereceğim gelecekleri zaman diyordu, aradım bugün istihbaratın çok kötü dedim:))) bana yarın girecek.bir de dersime girenin branşı türkçe, adam didikler durur şimdi, 2 ders girdi bugün diğer türkçeciye. ilk dönem de hep raporluydum elimde hiç rublik yok. bakalım nasıl geçecek???

nasılda açıklama yapmış:) hoşçakal cnm

kız yokki msj kutusunda bişey

koyamam yaa nasıl koyayım hangi deliğe koyucam bilemem koyamamda banane diğerlerini içerim geçer
hahahahah nasıl ya hangi delik:)))))))))))))) allah cezanı vermesin emi çocuğu nerden yaptıysan oraya:)))))))))

üff ya müfettişler baskın yaptı bugün. Strese girdim(

ay ne oldu stres yapma yamanım etkilenmesin lütfenn sinirli damat istemem

herkese merhaba!!! Resimleri gördüm çok güzeldi çok şanlısınız 2 sene öncesine kadar ben de istanbulda oturuyordum şimdi amasyadayım buralarda olan kimse de yok galiba
:) cnm merhaba amasya yok sanırım. Ama istbulda olsaydın süper olurdu

ayyy allah yardımcın olsun cnm. Dersin ben raporluydum diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…