2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Wylma sesin çıkmıyuor cnm iyimisin

iyiyim egecim, işler çok yoğun bugün yaa daraldım.. bikaç sayfa önce yazdım ama muhabbet koyu farketmediniz bile.

ha haaaaaa

hoşgeldin edepsiz işte bunlar

Wylma resimlere baktın mı? nickini yanlış yazmışım kusura bakma

valla öyleler :)) komikler de aynı zamanda..

resimlere baktım fmg cim. çok güzeldi bi daha buluşcaz dimi. hepinizi de çok sevdim ben.

Iyi megane felan demedin 35000 tl lik araba getirirlerdi

göbüşü hesaplıyamadım çıkarken kapıya sürttüm. Acıdıııı.
Tam göbek deliğimin orası

ayyyy fena acır.
Benim de üstümü deişriken eylül sopa vardı elinde geçerken karnıma sürttü neacıdı. Hemen kızarıyor gergin ya.

buluşuruz ya güzel dostluklar kuralım

bende çok sevdim hepinizi

Iyi megane felan demedin 35000 tl lik araba getirirlerdi

ayyyy fena acır.
Benim de üstümü deişriken eylül sopa vardı elinde geçerken karnıma sürttü neacıdı. Hemen kızarıyor gergin ya.

offff zaten hiç dokunmadan acıyor göbek deliğim.
çok canım yandı sesimi de çıkaramadım

kızlar yaa koltuksuz evde oyyyle oturuyorum yeni koltuk aldık bugun gelicek güya... dünde eski koltuklarımızı ihtiyacı olan birine verdik evde konuşsam sesim yankı yapıyor bi de ısınmadı sabahtan beri boş odaaa deminden beri hapşuruyorum kaçırcam diye korkuyorum :86:

yerde mi oturuyosun?
üşütürsün kız daha beter kaçar bu sefer.

aman dikkat et kaçırma diycektim kendin demişsin....
Koltuklar yenileniyor vay beeeeeee güle güle kullan

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yerde mi oturuyosun?
üşütürsün kız daha beter kaçar bu sefer.

dün öyle bi kaç saat oturdum sırtım koptu, oturma odasından tekli koltuk getirttim eşime ama alışkın değlm böyle diken üstünde gibiyim ikili koltuk olsa daha iyi sığıcam oğluşumla

dün öyle bi kaç saat oturdum sırtım koptu, oturma odasından tekli koltuk getirttim eşime ama alışkın değlm böyle diken üstünde gibiyim Ikili koltuk olsa daha iyi sığıcam oğluşumla
yuhhh ikili koltuk istiyor. Biz bütün gün döner koltuğun tepesindeyiz bee((((((((((((

öğle yemeği yemedin mi?

yedim cnm yemem mi ama ekmeksz yiyorum ya acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…