göbüşü hesaplıyamadım çıkarken kapıya sürttüm. acıdıııı.
tam göbek deliğimin orası
taam
Avcılar Hospital'e gidiyorum canım... ablamda orda doğum yapmıştı ilgi alaka çok iyi çok memnunum ama tuzlu biraz
bende doğan hastanesine gidiyorum. hemde taaaa pendikten düşün. ben delimiyim acaba diye düşünüyorum?
Wylma sesin çıkmıyuor cnm iyimisin
ha haaaaaa
hoşgeldin edepsiz işte bunlar
Wylma resimlere baktın mı? nickini yanlış yazmışım kusura bakma
ayy dun bız bebek arabası bakmaya gıttık ben satıcıyaa confort dıye concord demısım adam bıze getırdı 2 mılyarlık arabaa ısın kotusuu esım arabaya bayıldııııı bı yerde bulduk 1,5 a ama cok pahalı yaaaa dedımkı oda mı alıyoruz yaaa
göbüşü hesaplıyamadım çıkarken kapıya sürttüm. Acıdıııı.
Tam göbek deliğimin orası
bana yakın bu hastane sorunum yok, sen nerde oturuyorsun ki?
iyiyim egecim, işler çok yoğun bugün yaa daraldım.. Bikaç sayfa önce yazdım ama muhabbet koyu farketmediniz bile.
valla öyleler :)) komikler de aynı zamanda..
Resimlere baktım fmg cim. çok güzeldi bi daha buluşcaz dimi. Hepinizi de çok sevdim ben.
iyiyim egecim, işler çok yoğun bugün yaa daraldım.. bikaç sayfa önce yazdım ama muhabbet koyu farketmediniz bile.
valla öyleler :)) komikler de aynı zamanda..
resimlere baktım fmg cim. çok güzeldi bi daha buluşcaz dimi. hepinizi de çok sevdim ben.
Iyi megane felan demedin 35000 tl lik araba getirirlerdi
ayyyy fena acır.
Benim de üstümü deişriken eylül sopa vardı elinde geçerken karnıma sürttü neacıdı. Hemen kızarıyor gergin ya.
sezin var orda nasılsa:)))yumuşak yumuşak
kızlar yaa koltuksuz evde oyyyle oturuyorumyeni koltuk aldık bugun gelicek güya... dünde eski koltuklarımızı ihtiyacı olan birine verdik evde konuşsam sesim yankı yapıyor bi de ısınmadı sabahtan beri boş odaaa deminden beri hapşuruyorum kaçırcam diye korkuyorum :86:
kızlar yaa koltuksuz evde oyyyle oturuyorumYeni koltuk aldık bugun gelicek güya... Dünde eski koltuklarımızı ihtiyacı olan birine verdik evde konuşsam sesim yankı yapıyor Bi de ısınmadı sabahtan beri boş odaaa Deminden beri hapşuruyorum kaçırcam diye korkuyorum :86:
yerde mi oturuyosun?
üşütürsün kız daha beter kaçar bu sefer.
aman dikkat et kaçırma diycektim kendin demişsin....
Koltuklar yenileniyor vay beeeeeee güle güle kullan
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yuhhh ikili koltuk istiyor. Biz bütün gün döner koltuğun tepesindeyiz beedün öyle bi kaç saat oturdum sırtım koptu, oturma odasından tekli koltuk getirttim eşime ama alışkın değlm böyle diken üstünde gibiyimIkili koltuk olsa daha iyi sığıcam oğluşumla
öğle yemeği yemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?