sonunda bırı gorduuuu:82::82:
kızlaaaarrr kendimce yeni bi beslenme programına başladım.. bölece hiç acıkmıorum , daha doğrusu tam acıkmak üzereyken bişi atmış oluorum ağzıma..
tek kural 2.5 saati geçirmemek öğün aralarında..bebek gibi..ve inanın kilo almıosunuz bu şekilde çok fazla.. ideal kiloyu alıosunuz.. şöyle ki ;
kahvaltı 2.5 saat sonra meyve&süt yada çay bi dilim kek 2.5 saat sonra öğle yemeği 2.5 saat sonra
ceviz&badem&fındık&kuru kayısı filan 2.5 saat sonra akşam yemeği .. gece de meyveniz yada evde pasta börek tarzı bişi varsa çok az tadın yada rahat bi uyku için yoğurt yiyin.. çok çok acıkırsanız bi çay bardağı leblebi tok tutuo aklınızda olsun..
BOOOOOOL SU !! günde en az 10 bardak..
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu :82:
merhabaaa:87::87:
merhabaaaa... gçen gün ismini sordum cvp vermedin
canım bazen açık oluyor ama bilg başında olmuyorum, geldiğimde sen gitmiştin... adım nilgün bu arada, teyze ismi diyorum ben:)
teyze ismi mi? yok kız gayet güzel severim ben nil'li isimleri
en eski nil'li isim olabilir:) nasılsın canım?
hayırlı olsun canım yeni koltukların:) ben de her şeye rağmen diye bi dizi başladı ya onu izliyorum, hatırla sevgili'ye benzettim biraz, hoşuma gitti. haftasonu evi temizleyemedim, hafta içi de halim olmuyor işten çıkınca, pasaklı pasaklı oturuyorum:)iyiyim canımm, koltuklar gelicek onu bekliyorum sabahtan beriyoldalarmış ama geliyorlarmış, gelsinlerde fırsat bulursam çeker koyarım resmini, sen naslsn?
hayırlı olsun canım yeni koltukların:) ben de her şeye rağmen diye bi dizi başladı ya onu izliyorum, hatırla sevgili'ye benzettim biraz, hoşuma gitti. haftasonu evi temizleyemedim, hafta içi de halim olmuyor işten çıkınca, pasaklı pasaklı oturuyorum:)
Eki Görüntüle 165238 Eki Görüntüle 165239 Eki Görüntüle 165240 Eki Görüntüle 165241
ekledimmm kb küçük biraz ama idare edin artık nasıl kızlarrrrrr
Eki Görüntüle 165238 Eki Görüntüle 165239 Eki Görüntüle 165240 Eki Görüntüle 165241
ekledimmm kb küçük biraz ama idare edin artık nasıl kızlarrrrrr
merve hayırlı olsun koltukların çok hoşlar, nasılsınız kızlar? ben bıraktıgınız gibi okul-ev-seminer mekik dokuyorum cumartesi şeker yüklemesi için gidecem kızımıda görecem inşallah :)) biraz geç kaldım sanki test için ama hastane şehir dışında olunca her zaman gidilmiyo napim, göbüşümü çektim ekliycim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?