2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beğendim programını, su 10 bardak demşsin ne 10 bardağı kız keşke 10 bardakta dur diyebilsem kendime, 25 bardak içiyorum günde ABARTISIZ

iyiyim canımm, koltuklar gelicek onu bekliyorum sabahtan beri yoldalarmış ama geliyorlarmış, gelsinlerde fırsat bulursam çeker koyarım resmini, sen naslsn?
hayırlı olsun canım yeni koltukların:) ben de her şeye rağmen diye bi dizi başladı ya onu izliyorum, hatırla sevgili'ye benzettim biraz, hoşuma gitti. haftasonu evi temizleyemedim, hafta içi de halim olmuyor işten çıkınca, pasaklı pasaklı oturuyorum:)

koltuklarım geldiii aman otur pasaklı nolcak kim kusuruna bakar ekliyim mi rsimleri ?

merve hayırlı olsun koltukların çok hoşlar, nasılsınız kızlar? ben bıraktıgınız gibi okul-ev-seminer mekik dokuyorum cumartesi şeker yüklemesi için gidecem kızımıda görecem inşallah :)) biraz geç kaldım sanki test için ama hastane şehir dışında olunca her zaman gidilmiyo napim, göbüşümü çektim ekliycim şimdi

canım sende olmuştu di mi kasılma? iyisindir inşallah şimdi? benim de 10 gün sonra randevum, bir an önce görmek istiyorum oğlumu inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…