2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende olmuştu di mi kasılma? iyisindir inşallah şimdi? benim de 10 gün sonra randevum, bir an önce görmek istiyorum oğlumu inşallah:)

evet canım çok şükür bi sorun olmadı iyiyiz kızımla, dinlenince geçti Allahtan ama korkuttu sıpa çok ayakta kalmıştım o gün bide kendimi çok yordum bi sürü temizlik falan yaptım ondan oldu sanırım ay insan görünce çok mutlu oluyor ya yazarsın haberlerini canım bende göbüşümü ekledim bakın kızlar diğer topikte

mide yanması hamileliğimin en kötü anlarını yaşatıo bana.. göğsümden gelen bi ateş topuyla birleşio sanki

offff bi saat önce yattım şimdi kalktım midem feciii yanıoooo uykumdan uyandırdı
geçmiş olsun canım, miden yanıyosa yüksek yastık kullan mutlaka işe yarıyor biraz, yudum yudum ılık süt içebilirsin, yanında muzla birlikte iyi gelir. ben de çok yaşıyorum malesef mide sıkıntıları, böyle böyle atlatacağız inşallah...

benimki de yorulunca hiç hareket etmiyor:) canım gördüm resminizi, maşallah size, hayırla kavuşursunuz inşallah kızınla

inşallah canım amin hepimiz hayırlısıyla kavuşalım kuzularımıza

mide yanması hamileliğimin en kötü anlarını yaşatıo bana.. göğsümden gelen bi ateş topuyla birleşio sanki
ipekçim rennie, gaviscon gibi şurupları denedin mi? günde 7 kere falan içebiliyorsun onlardan, özellikle yemeğin ardından alırsan rahatlatıyor. çok yağlı, salçalı, baharatlı şeylerden uzak durmak gerekiyor biraz. gerçi herkesin midesi farklı şeylere tepki veriyor ama...

günaydınnnnn...
benden başka kimse yok..ilk defa böyle denk geldi..hadi dökülün yavaş yavaş..ben burda sizi beklerim

iyidir selincim, sen nasılsın? nerdeydin, memlekete falan mı gittin..keşke bende gidebilsem....

günaydın fatoş..baktınmı ekledim resimleri..hiç bişey demedin?

kız baktım baktım da yorum yazamadım şimdi yazacam anam her bişeyini almışsın vallaham yaa güle güle giysin tontiş

fatma sen mi yaptın tablo güzel olmuş.benim ki 4 haziran yazıyo hesaplamalarda oğluşumun ismi değişmez ise egemen yiğit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…