Eki Görüntüle 165238 Eki Görüntüle 165239 Eki Görüntüle 165240 Eki Görüntüle 165241
ekledimmm kb küçük biraz ama idare edin artık nasıl kızlarrrrrrhayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullan
canım sende olmuştu di mi kasılma? iyisindir inşallah şimdi? benim de 10 gün sonra randevum, bir an önce görmek istiyorum oğlumu inşallah:)
geçmiş olsun canım, miden yanıyosa yüksek yastık kullan mutlaka işe yarıyor biraz, yudum yudum ılık süt içebilirsin, yanında muzla birlikte iyi gelir. ben de çok yaşıyorum malesef mide sıkıntıları, böyle böyle atlatacağız inşallah...offff bi saat önce yattım şimdi kalktım midem feciii yanıoooo uykumdan uyandırdı
evet canım çok şükür bi sorun olmadı iyiyiz kızımla, dinlenince geçti Allahtan ama korkuttu sıpaçok ayakta kalmıştım o gün bide kendimi çok yordum bi sürü temizlik falan yaptım ondan oldu sanırım ay insan görünce çok mutlu oluyor ya yazarsın haberlerini canım bende göbüşümü ekledim bakın kızlar diğer topikte
geçmiş olsun canım, miden yanıyosa yüksek yastık kullan mutlaka işe yarıyor biraz, yudum yudum ılık süt içebilirsin, yanında muzla birlikte iyi gelir. ben de çok yaşıyorum malesef mide sıkıntıları, böyle böyle atlatacağız inşallah...
benimki de yorulunca hiç hareket etmiyor:) canım gördüm resminizi, maşallah size, hayırla kavuşursunuz inşallah kızınla
ipekçim rennie, gaviscon gibi şurupları denedin mi? günde 7 kere falan içebiliyorsun onlardan, özellikle yemeğin ardından alırsan rahatlatıyor. çok yağlı, salçalı, baharatlı şeylerden uzak durmak gerekiyor biraz. gerçi herkesin midesi farklı şeylere tepki veriyor ama...mide yanması hamileliğimin en kötü anlarını yaşatıo bana.. göğsümden gelen bi ateş topuyla birleşio sanki
mide yanması hamileliğimin en kötü anlarını yaşatıo bana.. göğsümden gelen bi ateş topuyla birleşio sanki
günaydınnnnn...
benden başka kimse yok..ilk defa böyle denk geldi..hadi dökülün yavaş yavaş..ben burda sizi beklerim
günadıııııııııııınn......
günaydın mevsim nasılsın ben de 1 haftadır yoktum burda.meraketme birazdan dolar burası
günaydın fatoş..baktınmı ekledim resimleri..hiç bişey demedin?günadıııııııııııınn......
günaydın canım nasılsın görüşmeyeli herşey yolunda mı bebiş nasıl
iyidir selincim, sen nasılsın? nerdeydin, memlekete falan mı gittin..keşke bende gidebilsem....
günaydın fatoş..baktınmı ekledim resimleri..hiç bişey demedin?
sağolasın canım iyiyim bebişde iyi çok şükür bi sıkıntı yok dur sanada tabloyu da göstereyim dur senide ekleyelim...
Eki Görüntüle 165322
tablo minnacık okunmuyor ki.beni de ekle tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?