2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız baktım baktım da yorum yazamadım şimdi yazacam anam her bişeyini almışsın vallaham yaa güle güle giysin tontiş

saol teyzesi...
listeye benide ekle bi zahmet..
son adet tarihim 11 eylül
oğlumun adı egemen.
topikte 2 egemen var şimdilik sanırım :)

evet canım 2 olmuşuz bizimki 2 isimli olacak değişmezse egemen yiğit. nası sence 2. ismi uymuş mu?

tercih meselesi tabi ama; çok uzun olmuyo mu iki isim
kulağa kötü gelmiyo ama,
biz 2 yıl önce koymuştuk egemen ismini :) öylede kaldı...

saol fatmacım..ellerin dert görmesin...tuttuğun altın olsunnn inşallahhhh

Günaydın kızlar....
Eşim senelik iznini kullanıyor bu hafta evde, ben de izin aldım.....Bu hafta yokuz yani kızımla..Bizi merak etmeyin....Birimiz babamıza, birimiz kocamıza şımarıyor olucazzzzz.....Kahvaltıya gidiyoruz, ofisten para almaya geldim, gelmişken size de haber veriyorum....
Bir hafta kocişimm sadece benim....Adamı yataktan hiç çıkarmayacağım...Sarılıp uyuyacağız....

oooooooooohhhhh iyisiniz maşallah size

tercih meselesi tabi ama; çok uzun olmuyo mu iki isim
kulağa kötü gelmiyo ama,
biz 2 yıl önce koymuştuk egemen ismini :) öylede kaldı...

ben hep 2 isimli istemiştim çocuğun ilerde seçme şansı olsun diye birini beğenmezse birini kullanır. o düşünceyle 2 isim istedim yiğit yerine daha iyi yani yakışan bir isim bulursam değişebilir ama egemen kesin.

sağolasın canım benim cümlemizin ki inş. ama o kadr fazlasında gözüm yok kız:)
fazla mal göz çıkarmaz canım..boşver olsun...
bak o gün alışverişte 800 lira gitti...dahada eksikler var yani...insan kendini kaybediyoo yaaa, ne güzel şeyler varr...

dedim ya tercih meselesi canım...nasıl mutlu oluyosan öyle yap...ismiyle yaşasın inşallah...

bebek arabası alanınız var mı ? benim kafam çok karışıyor karar veremiyorum bir türü. 3 tekerlekli düşünüyoruz.ama travel mi tek tek mi alsak bilmiyorum

gider yaa ufak tefek şeyler ama ateş pahası oluyo... bakalım biz ne kadr harcayacagız bi osmaniyeye gitseydik..bu arada güle gül kullansın

ayyyyy bende bişey sorcam...hatta soruyorum...
dün fark ettim.popomda meme ucu var, yani bağsur olmuşum..acımıyo ama kötü bişi ya, nasıl geçicek bu fikri olan varmı lütfen söleyinn???

sağol canım senin bebeğin de ismiyle yaşasın inşaallah

ayyyyy bende bişey sorcam...hatta soruyorum...
dün fark ettim.popomda meme ucu var, yani bağsur olmuşum..acımıyo ama kötü bişi ya, nasıl geçicek bu fikri olan varmı lütfen söleyinn???

ayyyy geçmiş olsun dr söle onu yaa ama büyük tuvaletini yaparken falan fazla zorlama ... uf bende enfeksiyon olmuuuşşşş sinir oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…