2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy geçmiş olsun dr söle onu yaa ama büyük tuvaletini yaparken falan fazla zorlama ... uf bende enfeksiyon olmuuuşşşş sinir oldum yaaa

saol fatmacım...ben söleyemem utanırım ya..
bendede var enfeksiyon..fitil verdi geçen hafta, bide toz bi ilaç verdi..kullanmadım hiç birini...korkuyorum ya((

geçmiş olsun ikinize de mevsim kabızlık var heralde.bildiğim kadarıyla oynamıcakdın orayla ve kabızlığa dereotu iyi geliyormuş bir dene istersen

günaydın kızlarr

ay sonunda girebildim :)))) inşallah bugün sorun olmaz da kalırım biraz yaa :))

dün fotolarınızı gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz valla imrendim yaa :)

ben cumartesi doktora gittim, oğluşum gayet iyi, 705 gr olmuş şekerimiz 79 çıktı. akıntımın rengi koyulaşıyor arada, kültür yapıldı o da temiz çıktı, doktorum hormon değişikliğinden oluyordur dedi. işte böyle :)

bendede var enfeksiyon..fitil verdi geçen hafta, bide toz bi ilaç verdi..kullanmadım hiç birini...korkuyorum ya((

valla banada verdi fitili birde toz birde antibiyotik korkma bebeğe zararı yok bunların gönül rhaatlıgı ile kullan dedi ama ben fitili koyamam yaaa ... o tozun tadıda iğrençççççç

oyy maşallah kuzucugaa ....

geçmiş olsun ikinize de mevsim kabızlık var heralde.bildiğim kadarıyla oynamıcakdın orayla ve kabızlığa dereotu iyi geliyormuş bir dene istersen
kabız değilim valla, durduk yere olmuş, nasıl olmuş ben anlamadım ya, devamlı oturmaktanda oluyomuş heralde..sabah 8 den 5 e kadar oturursam olacağı bu....izin vaktım bi gelseydi hayırlısıyla....

hoşgeldinnnn...sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına...oğlunada maşallahhh...

valla banada verdi fitili birde toz birde antibiyotik korkma bebeğe zararı yok bunların gönül rhaatlıgı ile kullan dedi ama ben fitili koyamam yaaa ... o tozun tadıda iğrençççççç

ben ne tozu içtim, ne de fitili soktum
bide popomla uğraşıyom bunların yanında

bende toz ve fitil ve antibiyotik kullandıum hemde aylarca. kullanmazsan erken dopum riski var dolayısıylada gelişmemiş bebek doğasr delimisiniz siz . kullanmanız gerek.

nu arada günaydın kızlar..
bluee hoşgeldin seni görünce geçmişi okumaktan vazgeçtim. nbr.

ege valla o fitili koyamıcam yaaa

günaydın hemşom iyiyim canım sen nasılsın? bizim kızlar pek güzelmiş gördüm de maşallah :)

bilmem gelirler birazdan kuzu gelmeyecekmiş zaten kocası izinliymiş oda izin alıp gitti kocasının koynunda uyucakmış

deli kuzu işte :)

günaydın kızlar
günaydın aşkitom.
nasılsın sezin nasıl.
akşam kaldın mı mesaiye.
bak kzuu işi felan bıraktı kocasının yanında yyatacakmış bir hfta

ege valla o fitili koyamıcam yaaa

koyma koymada mantara çevirsin.
kız çok rahatlıycaksın tertemiz olacaksın. bende sevmiyorum ilaç bilmem ne ama napalım.

gnaydın arkadaşlarrrrr
alışverişler hızlanmış galiba Allah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip etsin
ben artık doğum izninden sonra hızlanırım gibime geliyo...evlenirken de böyle olmuştu, çeyizlik çöpüm bile yoktu, nikah gününü alınca teyzem ve ananem sağolsun 1 günde herşeyimi hazırlamışlardı, muhtemelen İnci nin eşyalarında da aynı şey olacak
bi an önce hayırlslıyla eşyalarını yerleştirmek herşeyi hazırlamak istiyorum heyecan başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…