mevsim, bebeğine alışveriş yapmışsın heralde güle güle kullansın ben de bakabilir miyim nerden bakıyoruz
ayyyy geçmiş olsun dr söle onu yaa ama büyük tuvaletini yaparken falan fazla zorlama ... uf bende enfeksiyon olmuuuşşşş sinir oldum yaaa
haziran annelerinin bebeklerine aldıkları cicileri başlığı varya, orda canım.. 21. sayfa da....
haziran annelerinin bebeklerine aldıkları cicileri başlığı varya, orda canım.. 21. sayfa da....
saol fatmacım...ben söleyemem utanırım ya..
bendede var enfeksiyon..fitil verdi geçen hafta, bide toz bi ilaç verdi..kullanmadım hiç birini...korkuyorum ya((
günaydın kızlarr
ay sonunda girebildim :)))) inşallah bugün sorun olmaz da kalırım biraz yaa :))
dün fotolarınızı gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz valla imrendim yaa :)
ben cumartesi doktora gittim, oğluşum gayet iyi, 705 gr olmuşşekerimiz 79 çıktı. akıntımın rengi koyulaşıyor arada, kültür yapıldı o da temiz çıktı, doktorum hormon değişikliğinden oluyordur dedi. işte böyle :)
oyy maşallah kuzucugaa ....
kabız değilim valla, durduk yere olmuş, nasıl olmuş ben anlamadım ya, devamlı oturmaktanda oluyomuş heralde..sabah 8 den 5 e kadar oturursam olacağı bu....izin vaktım bi gelseydi hayırlısıyla....geçmiş olsun ikinize de mevsim kabızlık var heralde.bildiğim kadarıyla oynamıcakdın orayla ve kabızlığa dereotu iyi geliyormuş bir dene istersen
günaydın kızlarr
ay sonunda girebildim :)))) inşallah bugün sorun olmaz da kalırım biraz yaa :))
dün fotolarınızı gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz valla imrendim yaa :)
ben cumartesi doktora gittim, oğluşum gayet iyi, 705 gr olmuşşekerimiz 79 çıktı. akıntımın rengi koyulaşıyor arada, kültür yapıldı o da temiz çıktı, doktorum hormon değişikliğinden oluyordur dedi. işte böyle :)
valla banada verdi fitili birde toz birde antibiyotik korkma bebeğe zararı yok bunların gönül rhaatlıgı ile kullan dedi ama ben fitili koyamam yaaa ... o tozun tadıda iğrençççççç
saol fatmacım...ben söleyemem utanırım ya..
bendede var enfeksiyon..fitil verdi geçen hafta, bide toz bi ilaç verdi..kullanmadım hiç birini...korkuyorum ya((
sağol teyzesi :)
bugün nerde kızlar yaa sabah ahalisi gelmemiş daha :)
bende toz ve fitil ve antibiyotik kullandıum hemde aylarca. kullanmazsan erken dopum riski var dolayısıylada gelişmemiş bebek doğasr delimisiniz siz . kullanmanız gerek.
nu arada günaydın kızlar..
bluee hoşgeldin seni görünce geçmişi okumaktan vazgeçtim. nbr.
bende toz ve fitil ve antibiyotik kullandıum hemde aylarca. kullanmazsan erken dopum riski var dolayısıylada gelişmemiş bebek doğasr delimisiniz siz . kullanmanız gerek.
nu arada günaydın kızlar..
bluee hoşgeldin seni görünce geçmişi okumaktan vazgeçtim. nbr.
bilmem gelirler birazdan kuzu gelmeyecekmiş zaten kocası izinliymiş oda izin alıp gitti kocasının koynunda uyucakmış
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın aşkitom.günaydın kızlar
ege valla o fitili koyamıcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?