soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
travel sistem almayı düşünmüyorum canım, onu sadece 6 aya kadar kullanabiliyor( portbebeyi)...biz 4 tekerlekli alcaz..
araç içinde 18 kıloya kadar kullanabildiği var, onlardan almayı düşünüyoruz ayrı olarak..
portbebe dediğin şu bebeğin tamamen yattığı şeyse haklısın canım. ben o parçasını almadım, arabayla ana kucağını aldım. ana kucağını 1 sene sanıyordum ben amcamların bebeği var 1,5 yaşında hala kullanıyorlarmış arabada. bana mantıklı geldi o yüzden..
bu arada matrixi 450ye aldık biz ana kucağıyla beraber..
canım benim sağolasın dün geçmişe biraz bakabildim de gördüm mesajını. valla giremedim bi türlü kaç gün oldu.neyseki bugün gelebildim nasıl olduysa :)) sen nasılsın bıcırığın nasıl :) bak istanbuldakiler toplaştı sıra bizde :)))Günaydın Kızlarrrrrrr.....
BLue Hoşgeldin canım merak ettik seni allahtan dün ege haber verdi.Oy maaşallah bebeğine çok sevindim sorun olmamasına
açıklamaya bak helal sana blue :)
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sağolun.oto koltuğuna doğduğu andan itibaren oturabiliyor değil mi ayrı yeten birşey almalımıyız?
ben bu saydıklarınızın ne olduğunu anlamıyorum neden acaba
anakucağı dediğiniz bu değil mi?
Eki Görüntüle 165351
bu 6 ilk altı ay kullanılıyormuş. yanlış mı biliyorum?
valla canım artık uzman oldum o kadar baktık ki, internetten ara tara derken bu hale geldim
çok komik bişey oldu. eşimin bi arkadaşının eşi de hamile, aramızda 1 hafta var. haftasonu beraber gittik araba bakmaya. onların arabayla gittik. neyse bu arabaya karar verdik, onlar da bize uydu bizimkine karar verdiler. mağazada kırmızıdan 1 tane kalmış. şubemizden alabilirsiniz dediler ödemeyi oradan yaptık, 1 tane kalanı da arkadaşlar aldı. ertesi gün şubeye gittik, meğer yokmuş salaklar yanlış bilgi vermişneyse getirtecekler arabayı bugün. sonuçta arabayı biz bulduk beğendik onlar aldı
Eki Görüntüle 165351
iyiyim cnm netle boğuşuyorum gidiyoır bağlantı sürekli. çilek nerde yaa araasakmı kigunaydınnn cnmmm nasılsınnnnn
Günaydın Kızlarrrrrrr.....
BLue Hoşgeldin canım merak ettik seni allahtan dün ege haber verdi.Oy maaşallah bebeğine çok sevindim sorun olmamasına
Eki Görüntüle 165351
canım benim sağolasın dün geçmişe biraz bakabildim de gördüm mesajını. valla giremedim bi türlü kaç gün oldu.neyseki bugün gelebildim nasıl olduysa :)) sen nasılsın bıcırığın nasıl :) bak istanbuldakiler toplaştı sıra bizde :)))
valla canım artık uzman oldum o kadar baktık ki, internetten ara tara derken bu hale geldim
çok komik bişey oldu. eşimin bi arkadaşının eşi de hamile, aramızda 1 hafta var. haftasonu beraber gittik araba bakmaya. onların arabayla gittik. neyse bu arabaya karar verdik, onlar da bize uydu bizimkine karar verdiler. mağazada kırmızıdan 1 tane kalmış. şubemizden alabilirsiniz dediler ödemeyi oradan yaptık, 1 tane kalanı da arkadaşlar aldı. ertesi gün şubeye gittik, meğer yokmuş salaklar yanlış bilgi vermişneyse getirtecekler arabayı bugün. sonuçta arabayı biz bulduk beğendik onlar aldı
kızlar günaydın nasılsınız
dün bana milupanın ve nıveanın numunelerinden gelmiş küçük küçük çok güzeller
bir de indirim kuponları var bebeğimi beklerken diye de bi kitapçık var güzel şeyler yazıyor
çok sevindim hee
günaydın canım ben de üye oldum 1 ay oldu ama hiçbişeycik gelmedi .kaç aydan gelir ki?kızlar günaydın nasılsınız
bir de indirim kuponları var bebeğimi beklerken diye de bi kitapçık var güzel şeyler yazıyor
çok sevindim hee
kızlar günaydın nasılsınız
çok sevindim hee
ben buna işte oto koltuğu diyorum
o resimdekine işte doğumdan hemen sonra konabiliyor heralde o düz konuma geliyordur
günaydın canım ben de üye oldum 1 ay oldu ama hiçbişeycik gelmedi .kaç aydan gelir ki?
canım asıl adı ana kucağı diyorlar, oto koltuğu olarak da kullanıyorsun ilk 1 yıl. o nedenle karışıyor :)) 13 kgdan sonra da ayrıca oto koltuğu lazım. yasal olarak.
dümdüz olmuyor canım bu sabit. belki ilk 1 ay konmaz ama bebek için çok rahat oluyormuş. bana da çok rahatsız gibi gelmişti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?