2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

portbebe dediğin şu bebeğin tamamen yattığı şeyse haklısın canım. ben o parçasını almadım, arabayla ana kucağını aldım. ana kucağını 1 sene sanıyordum ben amcamların bebeği var 1,5 yaşında hala kullanıyorlarmış arabada. bana mantıklı geldi o yüzden..
bu arada matrixi 450ye aldık biz ana kucağıyla beraber..

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sağolun.oto koltuğuna doğduğu andan itibaren oturabiliyor değil mi ayrı yeten birşey almalımıyız?

ben bu saydıklarınızın ne olduğunu anlamıyorum neden acaba
anakucağı dediğiniz bu değil mi?

bu 6 ilk altı ay kullanılıyormuş. yanlış mı biliyorum?

Günaydın Kızlarrrrrrr.....

BLue Hoşgeldin canım merak ettik seni allahtan dün ege haber verdi.Oy maaşallah bebeğine çok sevindim sorun olmamasına
canım benim sağolasın dün geçmişe biraz bakabildim de gördüm mesajını. valla giremedim bi türlü kaç gün oldu.neyseki bugün gelebildim nasıl olduysa :)) sen nasılsın bıcırığın nasıl :) bak istanbuldakiler toplaştı sıra bizde :)))

açıklamaya bak helal sana blue :)

valla canım artık uzman oldum o kadar baktık ki, internetten ara tara derken bu hale geldim
çok komik bişey oldu. eşimin bi arkadaşının eşi de hamile, aramızda 1 hafta var. haftasonu beraber gittik araba bakmaya. onların arabayla gittik. neyse bu arabaya karar verdik, onlar da bize uydu bizimkine karar verdiler. mağazada kırmızıdan 1 tane kalmış. şubemizden alabilirsiniz dediler ödemeyi oradan yaptık, 1 tane kalanı da arkadaşlar aldı. ertesi gün şubeye gittik, meğer yokmuş salaklar yanlış bilgi vermiş neyse getirtecekler arabayı bugün. sonuçta arabayı biz bulduk beğendik onlar aldı

ha haaa şaka gibi olmuş :)
kısmet işte

gunaydınnn cnmmm nasılsınnnnn
iyiyim cnm netle boğuşuyorum gidiyoır bağlantı sürekli. çilek nerde yaa araasakmı ki

Günaydın Kızlarrrrrrr.....

BLue Hoşgeldin canım merak ettik seni allahtan dün ege haber verdi.Oy maaşallah bebeğine çok sevindim sorun olmamasına

selam cnm nasılsınnnn biz iyiyiz geldik yine işe..akşam olsada gitsek

kızlar günaydın nasılsınız

dün bana milupanın ve nıveanın numunelerinden gelmiş küçük küçük çok güzeller

bir de indirim kuponları var bebeğimi beklerken diye de bi kitapçık var güzel şeyler yazıyor

çok sevindim hee

ben bu saydıklarınızın ne olduğunu anlamıyorum neden acaba
anakucağı dediğiniz bu değil mi?

Eki Görüntüle 165351

bu 6 ilk altı ay kullanılıyormuş. yanlış mı biliyorum?

evet canım bu ana kucağı. ilk 1 yıl arabada oto koltuğu olabiliyor dediler ama amcamlar hala kullanıyor çocukları 1,5 yaşında. yengem bunu çok kullandık dedi, evde de çok kullanışlı oldu dedi.
port bebe hani çanta gibi oluyor ya, onun arabaya oturtulanı var. araba ana kucağı ve portbebeyi 3lü verdikleri arabalar da var.bence gereksiz.

İyiyiz canım oğlan kazı çalışmalarına başladı artık tekme tokatı bıraktı :))))) doktor iki haftaya inidrdi cumartesi 30.hafta kontrolüm var 32 de atlattıkmı bişey kalmadı ya evet buluştular pekde memnundular bizde çocukları doğurunca büyük buluşmayı yaparız neolacek

amaaan bişey istedim gelmedi istemicem böle şeyler

günaydın canım ben de üye oldum 1 ay oldu ama hiçbişeycik gelmedi .kaç aydan gelir ki?

günaydın cnm süper valla. gülegüle kullan

kızlar valla amma teferruatlu şeylere bakıyorsunuz yaa. ben normal araba aldım taş gibi bide anakucağı aldım yatırab,liyorsun bebeği taa 7 sene önce almıştım. hepsi aynı görevi yapıyor abartmayın 1000-1500 tl verilmez yazık

ben buna işte oto koltuğu diyorum

canım asıl adı ana kucağı diyorlar, oto koltuğu olarak da kullanıyorsun ilk 1 yıl. o nedenle karışıyor :)) 13 kgdan sonra da ayrıca oto koltuğu lazım. yasal olarak.

o resimdekine işte doğumdan hemen sonra konabiliyor heralde o düz konuma geliyordur

dümdüz olmuyor canım bu sabit. belki ilk 1 ay konmaz ama bebek için çok rahat oluyormuş. bana da çok rahatsız gibi gelmişti :))

ya ben de düz oluyor sanmıştım.eeeeeeee bir de portbebe dediklerinden mi alcaz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…