2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hemşom iyiyim canım sen nasılsın? bizim kızlar pek güzelmiş gördüm de maşallah :)

deli kuzu işte :)

hemşom sen onları yakından görmelisin hepsi çok şeker güzel hatunlar. herşeyden önemlsii çok cana yakınlar.sanki 40 yıldır dostuz.
bizde seni özledik dün kızlara haber verdim giremediğini. aa sahi nasıl oldu da bağlanabildin.
kız kocam ankarada enişten sayılır bi çapırda adamı akşam yemek yesin sıcak yemeğe ihtiyacı vardır:)))))

günaydııııın sanada

günaydın enfeksiyon çıkmış geçmiş olsun.
ilaçlarını kullan mutlaka gerek görmeseler vermezlerdi fatma.

günaydın naber nasılsın? ay herkesi özlemişim yaa

günaydın canım biz de çok özledik seni ne zamandır gelmiyordun.
sevindim sabah seni görünce. nasılsın?

günaydın aşkitom.
nasılsın sezin nasıl.
akşam kaldın mı mesaiye.
bak kzuu işi felan bıraktı kocasının yanında yyatacakmış bir hfta

kızımla çok iyiyiz teyzesi. duru napıyo?
mesaiye kalmadım eve gittim.
ohhhhh kuzuma bak sen ne güzel yaaa keşke benim de öyle bir imkanım olsa
çok kıskandım çoooooookkkk.....

gunaydınnn kızlarrrr

bak benım gecen az enfeksıyon cıkmıstı kullanmadım sımdı cok enfeksıyon cıktı surekli wcye gıdıommm bence kullanın doktorun verdıgı o ılaclarıı kullanmayan bırısı olarak sıze tavsıye edımmmm:)

yaa ege dogru diyonda fitil işi ne ibliyim ufff bir hafta kullanıyım ilaçları tekrar veririm geçmezse fitl işine el atrım napiyim yaaa

sağolasın canım ama tek fitil işi işde koyamam yaaa

ne güzel dimi insan burada dost oluyor sonra karşılaşınca hiç yabancılamaz heralde :) ben de tanışmayı isterdim yaa istanbulda olsaydım gelirdim ben de..
gelsin eniştem kız beklerim ne demek buyursun gelsin :))
her sabah geliyorum deniyorum olmayınca gün içinde de defalarca deniyorum girmiyor. bugün geldim sabah siteye hemen girdi mesela. niye böyle oluyor ben de anlamış değilim valla..

günaydın canım biz de çok özledik seni ne zamandır gelmiyordun.
sevindim sabah seni görünce. nasılsın?

evet canım bizim işyerinin bağlantısı sayesinde giremiyorum dediğim gibi niye girmiyor, niye arada giriyor ben de anlamadım :)) aman neyse umarım girer bugün de ben de birazcık kalabilirim forumda:)
iyiyim canım, oğluşumla işe gidip geliyoruz :) sen nasılsın?

kızlar jel ve bebe yağı kullanıyorum ama karnım çok kaşınıyor. dün gece 1 saat uyuyamadım kaşıntıdan. sizde de oluyor mu?

gelenlere günaydınnn....

fatoşş; ben ege ve channeli dinleyerekten bu akşam başlıyorum fitili sokmaya
ya daha beter olursak , kullanalımmm bari... sende korkma, birbirimizi gaza getirelimm...
ben başlıcam bugun, sende başla..ok!

ben de iyiyim canım.
kaşıntı olmuyor bende.
şu jel bebeyağları var ya. kullanan var mı kızlar.

Son düzenleme:
soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
ya ben almadım hiçde bakmadım da bilmiyorum yani :26:

uff bi kaç gün geçsin bari bu fikre alışmam lazım önce ufffff yaaaaaa:84::84: bi ton ilaç iç nefret edyorum şimdiden 5 tan hap içiyorum yaa kocakarılar gibi

travel sistem almayı düşünmüyorum canım, onu sadece 6 aya kadar kullanabiliyor( portbebeyi)...biz 4 tekerlekli alcaz..
araç içinde 18 kıloya kadar kullanabildiği var, onlardan almayı düşünüyoruz ayrı olarak..

park yatak alıcam babymax güzel baktım:))
ama araba almıycam kızımın vadı onu kullanıcam kraft onun markası:)

ben de iyiyim canım.
kaşıntı olmuyor bende.
şu jel bebeyağları var ya. kullanan var mı kızlar.

ben biişey kullanmıyorum hiçde çatlamadı maşallah. ilk de de çatlamamştı

ay kızlar zor şartlar altında yazımaya çalışıyorum net gidiyor yazdıklarım siliniyor tekrar bağlanıyorum.
bluee buraya mı sattın nee

channel bacım günaydın..

gunaydınnn cnmmm nasılsınnnnn

bebek arabası ve park beşik alanlar bana yardım etsin kararsızım çok

3 tekerlekli düşünüyoruz arabayı ama oto koltuğunu ayrı mı alsak travel mi alsak bilemedim

canım bence çok beğendiğin bi araba varsa travel sistem olması şart değil. ama bu durumda anakucağını ayrı (arabada oto koltuğu ve evde ana kucağı olarak) arabayı ayrı alman gerekecek.
travel sistem alacaksan da ilk 1 yıl ana kucağını kullandığın dönemde oturma ünitesi kısmının çıkabilir ve sadece ana kucağını kullanabileceğin bi araba almanı tavsiye ederim. 1 yaşından sonra ise oturma ünitesi çıkmadan da katlanabilir olması önemli. mesela kraft twist var çok şık çok güzel ama her defasında oturma ünitesini çıkarman gerek. 3 4 yıl bu çok zor olur bence.
ayrıca eğer arabanız yoksa, her defasında arabayı eve çıkaracaksan hafifliği önemli. arabanız varsa da bagaj durumunuza göre dikkat edin katlanma olayına.
ben araştırmalarımız sonucu chicco living i çok beğendim. yukarda bahsettiğim özellikleri var hep. baston şeklinde katlanıyor vs.sadece ana kucağıyla 1 yıl kullanabiliyorsun. ama fiyatı bana göre çoktu 1300 civarında, turuncusunda kampanya var 990 mı ne olmuş. biz aynı özelliklere sahip olan kraftın matrix modelini aldık. ben beğendim arabayı. iç kumaşı güzel hafifliği de iyi. tavsiye ederim.

park yatağa gelince, bazılarında çabuk gıcırdamaya başlıyormuş ama bunu baştan nasıl anlıcaz bilmiyorum. chicco çok pahalı 400 civarı.ona o parayı vereceğime gider mobilya alırım :) kraftın chiccoya benzer yatakları var fiyatları daha makul. arkadaşım e-bebek in kendi üretimi bi yatağı var 100 tlye, vib, ondan alıcakmış kendi oğluna. kendisinin bebek internet alışveriş sitesi var. bir de kızlar da almış babymaz var, 130civarı onun fiyatı da.işte böyle :)

Günaydın Kızlarrrrrrr.....

BLue Hoşgeldin canım merak ettik seni allahtan dün ege haber verdi.Oy maaşallah bebeğine çok sevindim sorun olmamasına

açıklamaya bak helal sana blue :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…