bir soru sormuştum kimse cevaplamadı yalan oldu gitti
günaydın hemşom iyiyim canım sen nasılsın? bizim kızlar pek güzelmiş gördüm de maşallah :)
deli kuzu işte :)
günaydııııın sanada
günaydın naber nasılsın? ay herkesi özlemişim yaa
günaydın aşkitom.
nasılsın sezin nasıl.
akşam kaldın mı mesaiye.
bak kzuu işi felan bıraktı kocasının yanında yyatacakmış bir hfta
kabız değilim valla, durduk yere olmuş, nasıl olmuş ben anlamadım ya, devamlı oturmaktanda oluyomuş heralde..sabah 8 den 5 e kadar oturursam olacağı bu....izin vaktım bi gelseydi hayırlısıyla....
hoşgeldinnnn...sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına...oğlunada maşallahhh...
ben ne tozu içtim, ne de fitili soktum
bide popomla uğraşıyom bunların yanında
yaa ege dogru diyonda fitil işi ne ibliyim ufff bir hafta kullanıyım ilaçları tekrar veririm geçmezse fitl işine el atrım napiyim yaaagünaydın aşkitom.
nasılsın sezin nasıl.
akşam kaldın mı mesaiye.
bak kzuu işi felan bıraktı kocasının yanında yyatacakmış bir hfta
koyma koymada mantara çevirsin.
kız çok rahatlıycaksın tertemiz olacaksın. bende sevmiyorum ilaç bilmem ne ama napalım.
günaydın enfeksiyon çıkmış geçmiş olsun.
ilaçlarını kullan mutlaka gerek görmeseler vermezlerdi fatma.
günaydın canım biz de çok özledik seni ne zamandır gelmiyordun.
sevindim sabah seni görünce. nasılsın?
kızımla çok iyiyiz teyzesi. duru napıyo?
mesaiye kalmadım eve gittim.
ohhhhh kuzuma bak sen ne güzel yaaa keşke benim de öyle bir imkanım olsa
çok kıskandım çoooooookkkk.....
hemşom sen onları yakından görmelisin hepsi çok şeker güzel hatunlar. herşeyden önemlsii çok cana yakınlar.sanki 40 yıldır dostuz.
bizde seni özledik dün kızlara haber verdim giremediğini. aa sahi nasıl oldu da bağlanabildin.
kız kocam ankarada enişten sayılır bi çapırda adamı akşam yemek yesin sıcak yemeğe ihtiyacı vardır:)))))
günaydın canım biz de çok özledik seni ne zamandır gelmiyordun.
sevindim sabah seni görünce. nasılsın?
bende toz ve fitil ve antibiyotik kullandıum hemde aylarca. kullanmazsan erken dopum riski var dolayısıylada gelişmemiş bebek doğasr delimisiniz siz . kullanmanız gerek.
nu arada günaydın kızlar..
bluee hoşgeldin seni görünce geçmişi okumaktan vazgeçtim. nbr.
gunaydınnn kızlarrrr
bak benım gecen az enfeksıyon cıkmıstı kullanmadım sımdı cok enfeksıyon cıktı surekli wcye gıdıommm bence kullanın doktorun verdıgı o ılaclarıı kullanmayan bırısı olarak sıze tavsıye edımmmm:)
evet canım bizim işyerinin bağlantısı sayesinde giremiyorum dediğim gibi niye girmiyor, niye arada giriyor ben de anlamadım :)) aman neyse umarım girer bugün de ben de birazcık kalabilirim forumda:)
iyiyim canım, oğluşumla işe gidip geliyoruz :) sen nasılsın?
kızlar jel ve bebe yağı kullanıyorum ama karnım çok kaşınıyor. dün gece 1 saat uyuyamadım kaşıntıdan. sizde de oluyor mu?
ya ben almadım hiçde bakmadım da bilmiyorum yani :26:soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
gelenlere günaydınnn....
fatoşş; ben ege ve channeli dinleyerekten bu akşam başlıyorum fitili sokmaya
ya daha beter olursak , kullanalımmm bari... sende korkma, birbirimizi gaza getirelimm...
ben başlıcam bugun, sende başla..ok!
soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
park yatak alıcam babymax güzel baktım:))soruma yine cevap yok. anladım daha kimse almamış heralde
ben de iyiyim canım.
kaşıntı olmuyor bende.
şu jel bebeyağları var ya. kullanan var mı kızlar.
park yatak alıcam babymax güzel baktım:))
ama araba almıycam kızımın vadı onu kullanıcam kraft onun markası:)
ben biişey kullanmıyorum hiçde çatlamadı maşallah. ilk de de çatlamamştı
ay kızlar zor şartlar altında yazımaya çalışıyorum net gidiyor yazdıklarım siliniyor tekrar bağlanıyorum.
bluee buraya mı sattın nee
channel bacım günaydın..
bebek arabası ve park beşik alanlar bana yardım etsin kararsızım çok
3 tekerlekli düşünüyoruz arabayı ama oto koltuğunu ayrı mı alsak travel mi alsak bilemedim
canım bence çok beğendiğin bi araba varsa travel sistem olması şart değil. ama bu durumda anakucağını ayrı (arabada oto koltuğu ve evde ana kucağı olarak) arabayı ayrı alman gerekecek.
travel sistem alacaksan da ilk 1 yıl ana kucağını kullandığın dönemde oturma ünitesi kısmının çıkabilir ve sadece ana kucağını kullanabileceğin bi araba almanı tavsiye ederim. 1 yaşından sonra ise oturma ünitesi çıkmadan da katlanabilir olması önemli. mesela kraft twist var çok şık çok güzel ama her defasında oturma ünitesini çıkarman gerek. 3 4 yıl bu çok zor olur bence.
ayrıca eğer arabanız yoksa, her defasında arabayı eve çıkaracaksan hafifliği önemli. arabanız varsa da bagaj durumunuza göre dikkat edin katlanma olayına.
ben araştırmalarımız sonucu chicco living i çok beğendim. yukarda bahsettiğim özellikleri var hep. baston şeklinde katlanıyor vs.sadece ana kucağıyla 1 yıl kullanabiliyorsun. ama fiyatı bana göre çoktu 1300 civarında, turuncusunda kampanya var 990 mı ne olmuş. biz aynı özelliklere sahip olan kraftın matrix modelini aldık. ben beğendim arabayı. iç kumaşı güzel hafifliği de iyi. tavsiye ederim.
park yatağa gelince, bazılarında çabuk gıcırdamaya başlıyormuş ama bunu baştan nasıl anlıcaz bilmiyorum. chicco çok pahalı 400 civarı.ona o parayı vereceğime gider mobilya alırım :) kraftın chiccoya benzer yatakları var fiyatları daha makul. arkadaşım e-bebek in kendi üretimi bi yatağı var 100 tlye, vib, ondan alıcakmış kendi oğluna. kendisinin bebek internet alışveriş sitesi var. bir de kızlar da almış babymaz var, 130civarı onun fiyatı da.işte böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?