2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa. inşallah geçer dinlenince.
bu kasılma olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum. başıma gelse anlamıcam valla.. yaşayan varsa bi tarif edin kızlar yaa...

sağol canım. dediğim gibi amcamlar 1,5 senedir kullanıyor. oto koltuğunu ayrıca büyük alırsan 1 yaş öncesinde oturabilir mi bilemiyorum. sorarsın alışverişte..

deli karı ne biçim dua ediyon sen öle yaaa koyamam akşam bi kaç gün geçmesi lazım

ayyy gecmıs olsun cılekcıge yaaa zaten dun hıc moralı ıyı degıldı sanırımmm erken dogum da ne yaaa offfffffff artık baslıcakkk sıkıntılarrr

hayırlı olsun canım. güle güle büyüt bebeğini.
uyku depolamak ne mümkün. yorgunluktan ölücem az kaldı.
mesaiye kalmayıp eve gidiyorum, evde işler hiç bırakmıyo peşimi

oyyyy kıyamam kuzumaaa yaaaa. dinlensin bol bol

yaa hiç sorma.

Geçmiş olsun ya gerçi magnezyumvs..bişeyler verip durduruyorlar inşallah geçmiştir kasılmaları dinlenince geçer inşallah allah vaktinde doğumverir ..

inşallah canım. stres yaptı enfeksiyon, şeker derken sıktı canını bence onunda etkisi var.

Kızlar hepinize günaydın biraz geçmişi okudum geldim.. Çilek e üzüldüm inşallah sorun olmaz.. Ay artık doğumlar yaklaştıköa bu tarz haberler almaya başladık.. İnşallah hepimiz zamanında doğururuz.. Ben de bu aralar uykuya doyamıyorum. Biraz yatmaya karar verdim.. Size iyi çalışmalar

günaydın öyküm,
yat bacım yat.
benim yerime de uyu

geçen rüyamda ne görüdüm dr gidiyorum kontrole dr rahmimden çocugu çıakrtıyo al bak diyo hevesin gitsin tekrar yerine koyalım diyo kordonuyla birlikte çıkartıo anam bembeyaz apak bi çocuk yuvarlak yüzl her zaman ki gibi mavi gözlü parmaklar uzun uzun.. gögüme koyuyo anam bi seviyom bi seviyom sonra bagırıyorum dışarda hilmi var onuda çağırın oda görsün nolur diyorum bagırıyorum aglıyorum o hiç görmedi oda görsün derken uaynmışım kızzz

ayy ya kızlar size bişey sormak istiyorum

bazen böle doğumu yapamicakmışsınız gibi geliyor mu:26:

ya ben bazen korkuyorum doğumdan ağlamak basıyor
bazen de herkes yapıyor ben niye yapamim diye düşünüyorum kendimi teselli etmeye çalışsam da galiba çok korkuyom doğumdan

29. haftamı kutluyorum ohhhhhh yandan...

hadi bana müsade kızlar. malum çalışmam lazım.
işler beni bekler. görüşürüz.

oooooo öyküm hanım biz doyuyoruz valla okadar doyuyoruzki artık sabah olsada gitsek fdiyoruz.
dalgamı geçiyon bacım sen bizimlen. otur biyere gitmek yok.

kızımın hedıye montuu:):))

Eki Görüntüle 165361

bunu gıyebılırmıkıneeeeeee

ama ben bunu yerim yaaaaaaaaaa
giyer tabi gymezmi. tombik tombik kollar bacaklar oyyyyyyy maşalllah

kız allah akıl dağıtırken nereye saklandın da görmedi seni. ya rüyan bile normal değil. o çocuğu nasıl doğurcan sen. deli karı
hayır olsun bari ne diyelim .

korkunun ecele faydası yok. çatır çatır bağıra çağıra doğurcan. hadi bakalım herkes doğuruyor senmi doğuramıycan pehhhhh

düşünme boşver olayı akışına bırakacaz
29. haftamı kutluyorum ohhhhhh yandan...

hadi bana müsade kızlar. malum çalışmam lazım.
işler beni bekler. görüşürüz.

selam kizlar op.dr.hakan cokerin ucretsiz 1gunluk dogum oncesi
kursu var istanbul cerrahi hastanesinde ama yeterli cogunluk gerekiyo 15-20
kisi lazim
dogum oncesi uzmani tarafindan biliclendirilmeye varmisiniz
bu hafta ici ya da haftaya paz sali cars gun kesin degil
kendisi haftasonu dolu cunku

al benden de o kadar... çok korkuyorum ama korkunun faydası yok onu da biliyorum

Napim anacım valla sizde evde olsanız keşke de uyusanız.. Sabah okudum herşeyi kız.. .Bebek puseti falan beni açmadı.. almıycam ben ondan.. O yüzden yorum yapmadım.. şimdi de uykum geldi napem...

Bu arada channel çok tatlı bebeğinin kabanı...güle güle eskitsin... SEn naptın bebek beşiği işini.. Geçen ben mothercare İstinye Park a baktım orda beşik, 249, yatak,44, uyku seti 59 tl idi... haberin ola.. Başka yerden baktın mı sen... Benimki çok güzel oldu bembeyaz..

pis manyak deli karııı senin oldugun yerdeydim saklama şimdi berbaerdik yaa ya kız bu çocuk 4 ü geçer demi yaa

Blue bende hiç anlamıyorum banada doktor sordu kasılman varmı diye bilmiyomkihocam o nasıl bişey dedim ..iyi ozaman bilmediğine göre sorun yok demekkiyok dedi....:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…