- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hadi yaa. inşallah geçer dinlenince.kızlar çilekle konuştum.
dün akşam ağrıları olmuş. doğum sancısı gibi 15 dk.da bir kasılmaya başlamış. hastaneye gitmişler.
erken doğum riski demiş doktor.
annesindeymiş şimdi 1 hafta dinlenecekmiş.
haber veremedim. çok selam söyle kızlara dedi.
hayırlı olsun..bizde alcaz bakalım, geçenki alışverişte ona sıra gelmedi malesef:))
biz kraftın traveline baktığımızda satıcı 6 aya kadar kullanır demişti, ordan aklımda kaldı, oyüzden ayrı almayı düşünüyoruz...en azından şimdilik öyle..ama alışverişe çıkınca fikirler değişebiliyo :))
ay hadi ikinizinde gözüaydın ozaman. evde daha çabuk vakit geçiriyorum ben belki eylül var o yüzden. az kaldı seninde sabır
pislikkkkk ne demek ilk defa katılıyorum ilk defamı doğru konuştum. sen o fiyili akşam koyarken canın yanar inşallah:)))))))))))))))
pislikkkkk ne demek ilk defa katılıyorum ilk defamı doğru konuştum. sen o fiyili akşam koyarken canın yanar inşallah:)))))))))))))))
sağl canım ya anladım şimdi
kızlar çilekle konuştum.
dün akşam ağrıları olmuş. doğum sancısı gibi 15 dk.da bir kasılmaya başlamış. hastaneye gitmişler.
erken doğum riski demiş doktor.
annesindeymiş şimdi 1 hafta dinlenecekmiş.
haber veremedim. çok selam söyle kızlara dedi.
kızlar ben Şuat annesiyim 1 ay 1 haftalık kızım var birde 4 yaşında kızım var
Allah hepinizin bebeklerini kucağınıza almayı nasip etsin
birkaç ay önceki hallerimiz gibisiniz
bir sorunuz olursa yardıma hazırız
iyi hamileliklerr
bu arada bol bol uyku depolayın:)
oyyyy kıyamam kuzumaaa yaaaa. dinlensin bol bol
Geçmiş olsun ya gerçi magnezyumvs..bişeyler verip durduruyorlar inşallah geçmiştir kasılmaları dinlenince geçer inşallah allah vaktinde doğumverir ..
Kızlar hepinize günaydın biraz geçmişi okudum geldim.. Çilek e üzüldüm inşallah sorun olmaz.. Ay artık doğumlar yaklaştıköa bu tarz haberler almaya başladık.. İnşallah hepimiz zamanında doğururuz.. Ben de bu aralar uykuya doyamıyorum. Biraz yatmaya karar verdim.. Size iyi çalışmalar
oooooo öyküm hanım biz doyuyoruz valla okadar doyuyoruzki artık sabah olsada gitsek fdiyoruz.Kızlar hepinize günaydın biraz geçmişi okudum geldim.. Çilek e üzüldüm inşallah sorun olmaz.. Ay artık doğumlar yaklaştıköa bu tarz haberler almaya başladık.. İnşallah hepimiz zamanında doğururuz.. Ben de bu aralar uykuya doyamıyorum. Biraz yatmaya karar verdim.. Size iyi çalışmalar
kız allah akıl dağıtırken nereye saklandın da görmedi seni. ya rüyan bile normal değil. o çocuğu nasıl doğurcan sen. deli karıgeçen rüyamda ne görüdümdr gidiyorum kontrole dr rahmimden çocugu çıakrtıyo al bak diyo hevesin gitsin tekrar yerine koyalım diyo kordonuyla birlikte çıkartıo anam bembeyaz apak bi çocuk yuvarlak yüzl her zaman ki gibi mavi gözlü parmaklar uzun uzun.. gögüme koyuyo anam bi seviyom bi seviyom sonra bagırıyorum dışarda hilmi var onuda çağırın oda görsün nolur diyorum bagırıyorum aglıyorum o hiç görmedi oda görsün derken uaynmışım kızzz
ayy ya kızlar size bişey sormak istiyorum
bazen böle doğumu yapamicakmışsınız gibi geliyor mu:26:
ya ben bazen korkuyorum doğumdan ağlamak basıyor
bazen de herkes yapıyor ben niye yapamim diye düşünüyorum kendimi teselli etmeye çalışsam da galiba çok korkuyom doğumdan
düşünme boşver olayı akışına bırakacazayy ya kızlar size bişey sormak istiyorum
bazen de herkes yapıyor ben niye yapamim diye düşünüyorum kendimi teselli etmeye çalışsam da galiba çok korkuyom doğumdan
29. haftamı kutluyorum ohhhhhh yandan...
hadi bana müsade kızlar. malum çalışmam lazım.
işler beni bekler. görüşürüz.
al benden de o kadar... çok korkuyorum ama korkunun faydası yok onu da biliyorumayy ya kızlar size bişey sormak istiyorum
oooooo öyküm hanım biz doyuyoruz valla okadar doyuyoruzki artık sabah olsada gitsek fdiyoruz.
dalgamı geçiyon bacım sen bizimlen. otur biyere gitmek yok.
oooooo öyküm hanım biz doyuyoruz valla okadar doyuyoruzki artık sabah olsada gitsek fdiyoruz.
dalgamı geçiyon bacım sen bizimlen. otur biyere gitmek yok.
ama ben bunu yerim yaaaaaaaaaa
giyer tabi gymezmi. tombik tombik kollar bacaklar oyyyyyyy maşalllah
kız allah akıl dağıtırken nereye saklandın da görmedi seni. ya rüyan bile normal değil. o çocuğu nasıl doğurcan sen. deli karı
hayır olsun bari ne diyelim .
korkunun ecele faydası yok. çatır çatır bağıra çağıra doğurcan. hadi bakalım herkes doğuruyor senmi doğuramıycan pehhhhh
hadi yaa. inşallah geçer dinlenince.
bu kasılma olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum. başıma gelse anlamıcam valla.. yaşayan varsa bi tarif edin kızlar yaa...
sağol canım. dediğim gibi amcamlar 1,5 senedir kullanıyor. oto koltuğunu ayrıca büyük alırsan 1 yaş öncesinde oturabilir mi bilemiyorum. sorarsın alışverişte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?