o resimdekine işte doğumdan hemen sonra konabiliyor heralde o düz konuma geliyordur
bende cahlim bişey anlamıyorum fmg
iyiyim cnm netle boğuşuyorum gidiyoır bağlantı sürekli. çilek nerde yaa araasakmı ki
evet canım bu ana kucağı. ilk 1 yıl arabada oto koltuğu olabiliyor dediler ama amcamlar hala kullanıyor çocukları 1,5 yaşında. yengem bunu çok kullandık dedi, evde de çok kullanışlı oldu dedi.
port bebe hani çanta gibi oluyor ya, onun arabaya oturtulanı var. araba ana kucağı ve portbebeyi 3lü verdikleri arabalar da var.bence gereksiz.
canım asıl adı ana kucağı diyorlar, oto koltuğu olarak da kullanıyorsun ilk 1 yıl. o nedenle karışıyor :)) 13 kgdan sonra da ayrıca oto koltuğu lazım. yasal olarak.
dümdüz olmuyor canım bu sabit. belki ilk 1 ay konmaz ama bebek için çok rahat oluyormuş. bana da çok rahatsız gibi gelmişti :))
iyiyim cnm netle boğuşuyorum gidiyoır bağlantı sürekli. çilek nerde yaa araasakmı ki
selam cnm nasılsınnnn biz iyiyiz geldik yine işe..akşam olsada gitsek
günaydın cnm süper valla. gülegüle kullan
kızlar valla amma teferruatlu şeylere bakıyorsunuz yaa. ben normal araba aldım taş gibi bide anakucağı aldım yatırab,liyorsun bebeği taa 7 sene önce almıştım. hepsi aynı görevi yapıyor abartmayın 1000-1500 tl verilmez yazık
günaydın cnm süper valla. gülegüle kullan
kızlar valla amma teferruatlu şeylere bakıyorsunuz yaa. ben normal araba aldım taş gibi bide anakucağı aldım yatırab,liyorsun bebeği taa 7 sene önce almıştım. hepsi aynı görevi yapıyor abartmayın 1000-1500 tl verilmez yazık
bendeki düz olmuyor. böyle şekil olarak.
amannn bin türlü detayı var kız sorma.
arıycam şimdi.
anladım. bence de gerek yok ozaman portbebeye.
İyiyiz canım oğlan kazı çalışmalarına başladı artık tekme tokatı bıraktı :))))) doktor iki haftaya inidrdi cumartesi 30.hafta kontrolüm var 32 de atlattıkmı bişey kalmadı ya evet buluştular pekde memnundular bizde çocukları doğurunca büyük buluşmayı yaparız neolacek
kızlar ben Şuat annesiyim 1 ay 1 haftalık kızım var birde 4 yaşında kızım var
Allah hepinizin bebeklerini kucağınıza almayı nasip etsin
birkaç ay önceki hallerimiz gibisiniz
bir sorunuz olursa yardıma hazırız
iyi hamileliklerr
bu arada bol bol uyku depolayın:)
iyi hamileliklerr
iyi hamileliklerr
portbebe dediğin şu bebeğin tamamen yattığı şeyse haklısın canım. ben o parçasını almadım, arabayla ana kucağını aldım. ana kucağını 1 sene sanıyordum ben amcamların bebeği var 1,5 yaşında hala kullanıyorlarmış arabada. bana mantıklı geldi o yüzden..
bu arada matrixi 450ye aldık biz ana kucağıyla beraber..
ay hadi ikinizinde gözüaydın ozaman. evde daha çabuk vakit geçiriyorum ben belki eylül var o yüzden. az kaldı seninde sabırValla çalışmakmı iyi çalışmamakmı ? hala ayrımını yapamadım...biz de iyiyiz hemen olur akşam hemencicik benim annem geliyor perşembe ohh kocam terfi etti bakıcıkıtan çok seviniyor adamcağız:)))))))))
evt egecim ilk defa sana katılıyorum çok dogru sölüyorsun:128:
kızlar çilekle konuştum.
dün akşam ağrıları olmuş. doğum sancısı gibi 15 dk.da bir kasılmaya başlamış. hastaneye gitmişler.
erken doğum riski demiş doktor.
annesindeymiş şimdi 1 hafta dinlenecekmiş.
haber veremedim. çok selam söyle kızlara dedi.
ya ben de düz oluyor sanmıştım.eeeeeeee bir de portbebe dediklerinden mi alcaz şimdi.
maşallah hayırlı ugurlu olsun bebişlerin... aman ne uyuması yaa sabah işe gelmek bizi bekler evde koca yemek, çay beklerev temizlenmek toplanmak ister..
kızlar çilekle konuştum.
dün akşam ağrıları olmuş. doğum sancısı gibi 15 dk.da bir kasılmaya başlamış. hastaneye gitmişler.
ay canımmm çok üzüldümmmkızlar çilekle konuştum.
hahaha ilk defa sana katıldım fatma ama gülmekten katıldım:))))))))))))))maşallah hayırlı ugurlu olsun bebişlerin... aman ne uyuması yaa sabah işe gelmek bizi bekler evde koca yemek, çay beklerev temizlenmek toplanmak ister..
yoo ne gerek var ben almıcam. illa ki dümdüz yatıracaksan zaten arabası var, arabalar dümdüz yatıyor. canım zaten 2 aydan evvel bebeği alıp gezmeye gitmeyiz ki :) bebek toparlanır azcık, ondan sonra lazım olur araba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?