sabah olsa da işe gitsek diyoruz evet kız ege alemsin sen yaa
ay hadi ikinizinde gözüaydın ozaman. evde daha çabuk vakit geçiriyorum ben belki eylül var o yüzden. az kaldı seninde sabır
pislikkkkk ne demek ilk defa katılıyorum ilk defamı doğru konuştum. sen o fiyili akşam koyarken canın yanar inşallah:)))))))))))))))
Napim anacım valla sizde evde olsanız keşke de uyusanız.. Sabah okudum herşeyi kız.. .Bebek puseti falan beni açmadı.. almıycam ben ondan.. O yüzden yorum yapmadım.. şimdi de uykum geldi napem...
Bu arada channel çok tatlı bebeğinin kabanı...güle güle eskitsin... SEn naptın bebek beşiği işini.. Geçen ben mothercare İstinye Park a baktım orda beşik, 249, yatak,44, uyku seti 59 tl idi... haberin ola.. Başka yerden baktın mı sen... Benimki çok güzel oldu bembeyaz..
napayım hemşo yaa benim başım çatlıyor kadın bana diyorki uykuya doyamıyorum. allahım allahımsabah olsa da işe gitsek diyoruz evet kız ege alemsin sen yaa
Napim anacım valla sizde evde olsanız keşke de uyusanız.. Sabah okudum herşeyi kız.. .Bebek puseti falan beni açmadı.. almıycam ben ondan.. O yüzden yorum yapmadım.. şimdi de uykum geldi napem...
Bu arada channel çok tatlı bebeğinin kabanı...güle güle eskitsin... SEn naptın bebek beşiği işini.. Geçen ben mothercare İstinye Park a baktım orda beşik, 249, yatak,44, uyku seti 59 tl idi... haberin ola.. Başka yerden baktın mı sen... Benimki çok güzel oldu bembeyaz..
napayım hemşo yaa benim başım çatlıyor kadın bana diyorki uykuya doyamıyorum. allahım allahım
uyuz karı git yat acıdım neyse..
ben fatmaya sarıyım azcık çıkarım birazdan başım ağrıyor mnosette yok yanımda
geçen rüyamda ne görüdümdr gidiyorum kontrole dr rahmimden çocugu çıakrtıyo al bak diyo hevesin gitsin tekrar yerine koyalım diyo kordonuyla birlikte çıkartıo anam bembeyaz apak bi çocuk yuvarlak yüzl her zaman ki gibi mavi gözlü parmaklar uzun uzun.. gögüme koyuyo anam bi seviyom bi seviyom sonra bagırıyorum dışarda hilmi var onuda çağırın oda görsün nolur diyorum bagırıyorum aglıyorum o hiç görmedi oda görsün derken uaynmışım kızzz
ayy ya kızlar size bişey sormak istiyorum
bazen böle doğumu yapamicakmışsınız gibi geliyor mu:26:
ya ben bazen korkuyorum doğumdan ağlamak basıyor
bazen de herkes yapıyor ben niye yapamim diye düşünüyorum kendimi teselli etmeye çalışsam da galiba çok korkuyom doğumdan
sonrada ben kaçtım yanından sen gerek yok dedin gitmedin deli olarak kaldın.pis manyak deli karııı senin oldugun yerdeydim saklama şimdi berbaerdik yaaya kız bu çocuk 4 ü geçer demi yaa
iyi demiş. bende bişeyler oluyor da ne oluyor anlamıyorumBlue bende hiç anlamıyorum banada doktor sordu kasılman varmı diye bilmiyomkihocam o nasıl bişey dedim ..iyi ozaman bilmediğine göre sorun yok demekkiyok dedi....:)))))))
blue merhaba canım dünürüm.. damadım iyiymiş gözünaydın.. kızım siz çocukta yapın kariyerde, ben anca çocuk kısmını yapabiliyom o da zar zor yani .. senelerce uğraşarak . 52:
geçen rüyamda ne görüdümdr gidiyorum kontrole dr rahmimden çocugu çıakrtıyo al bak diyo hevesin gitsin tekrar yerine koyalım diyo kordonuyla birlikte çıkartıo anam bembeyaz apak bi çocuk yuvarlak yüzl her zaman ki gibi mavi gözlü parmaklar uzun uzun.. gögüme koyuyo anam bi seviyom bi seviyom sonra bagırıyorum dışarda hilmi var onuda çağırın oda görsün nolur diyorum bagırıyorum aglıyorum o hiç görmedi oda görsün derken uaynmışım kızzz
uykucu komsum benımmmm...saol cnmm ınsallah o gunlreı goruruzde gıyr:) besıgı o kucukyalıdakı adamdan alıcam 300 e takım verıyor cunku h.sonu modokoya gıttık orda aynı yataklarr 500-600 yuh dedımm...
canımmm emnımkı cok guzel olmustırr ıdıl hanım gule gule yatsın ıcındeee.. oykum cumm bana su boyacını telını msj atabılırmısınn
sen hürreme bakma 3 bölüme 2 çocuk .kapı gibi karıçok tatlıı..çok sevimli bişeymiş..güle güle giysin inşallahhh...
tekrar yerine koyalım heeee, güzelmiş...
bazen oluyo banada, ama düşünmemek lazım...
hürrem doğururken ben ağlama krizine girdim, eşimde nolduğunu anlayamadı garibim, hemen kanalı değiştirdi, su falan getirdi...öyle şeyler görünce kötü oluyorum bende...
:))) demekki yok :) o zaman çok da merak etmiim ben canımBlue bende hiç anlamıyorum banada doktor sordu kasılman varmı diye bilmiyomkihocam o nasıl bişey dedim ..iyi ozaman bilmediğine göre sorun yok demekkiyok dedi....:)))))))
blue merhaba canım dünürüm.. damadım iyiymiş gözünaydın.. kızım siz çocukta yapın kariyerde, ben anca çocuk kısmını yapabiliyom o da zar zor yani .. senelerce uğraşarak . 52:
Kızlar hepinize günaydın biraz geçmişi okudum geldim.. Çilek e üzüldüm inşallah sorun olmaz.. Ay artık doğumlar yaklaştıköa bu tarz haberler almaya başladık.. İnşallah hepimiz zamanında doğururuz.. Ben de bu aralar uykuya doyamıyorum. Biraz yatmaya karar verdim.. Size iyi çalışmalar
İlahi Fatma sen rüyanla 4 boyutlu ultrasonun bile önüne geçmişsin:))))))) hayırlara vesile olsun
waooww uyku seti 59 tl miii süpermiş kıız hemen bu akşam gidiyorum mothercare e :)) bu ayın 15i indirimlerimi acaba yoksa o mağazaya özel bi şey mi acep..
ben de english homedan 25 tlye nevresim takımı aldım. oradan bişey alabileceğimi düşünmemiştim hiç :) ama outleti süper valla..
:))) demekki yok :) o zaman çok da merak etmiim ben canım
merhaba canım, sağolasın iyi çokşükür büyüyor maşallah :) bu kordon olayından sonra korkarak gidiyorum doktora. ama çokşükür herşeyi iyi..elimde olsa kariyer mariyer yapmıcam mecburen valla napalım
napayım hemşo yaa benim başım çatlıyor kadın bana diyorki uykuya doyamıyorum. allahım allahım
uyuz karı git yat acıdım neyse..
ben fatmaya sarıyım azcık çıkarım birazdan başım ağrıyor mnosette yok yanımda
waooww uyku seti 59 tl miii süpermiş kıız hemen bu akşam gidiyorum mothercare e :)) bu ayın 15i indirimlerimi acaba yoksa o mağazaya özel bi şey mi acep..
ben de english homedan 25 tlye nevresim takımı aldım. oradan bişey alabileceğimi düşünmemiştim hiç :) ama outleti süper valla..
Ama beşik için küçük uyku seti bunlar ... Yani diğerleri pahalı... Sen gene mothercare e uğrama boşver... Ben outlette bişey bulamadım zaten.. dışardan aldım herşeyi..
yerim kariyeri yaa
boşver kız ben maddşiyat olmasa bir gün durmam. akıllı öyküm en iyisni sen yapıyorsun çocukların annesine hasret kalmıyor
Ama beşik için küçük uyku seti bunlar ... Yani diğerleri pahalı... Sen gene mothercare e uğrama boşver... Ben outlette bişey bulamadım zaten.. dışardan aldım herşeyi..
sen hürreme bakma 3 bölüme 2 çocuk .kapı gibi karı
300 iyiymiş canım bence.. İyi yapmışsın.. Özelden atıyorum.. Ama sen gene de başka fiyatta al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?