2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım...tabi meşgalen olunca çabuk geçer vakit

uykucu komsum benımmmm...saol cnmm ınsallah o gunlreı goruruzde gıyr:) besıgı o kucukyalıdakı adamdan alıcam 300 e takım verıyor cunku h.sonu modokoya gıttık orda aynı yataklarr 500-600 yuh dedımm...

canımmm emnımkı cok guzel olmustırr ıdıl hanım gule gule yatsın ıcındeee.. oykum cumm bana su boyacını telını msj atabılırmısınn

sabah olsa da işe gitsek diyoruz evet kız ege alemsin sen yaa
napayım hemşo yaa benim başım çatlıyor kadın bana diyorki uykuya doyamıyorum. allahım allahım

uyuz karı git yat acıdım neyse..
ben fatmaya sarıyım azcık çıkarım birazdan başım ağrıyor mnosette yok yanımda

gel anacım gelll

kızımın hedıye montuu:):))

Eki Görüntüle 165361

bunu gıyebılırmıkıneeeeeee

çok tatlıı..çok sevimli bişeymiş..güle güle giysin inşallahhh...

tekrar yerine koyalım heeee, güzelmiş...

bazen oluyo banada, ama düşünmemek lazım...
hürrem doğururken ben ağlama krizine girdim, eşimde nolduğunu anlayamadı garibim, hemen kanalı değiştirdi, su falan getirdi...öyle şeyler görünce kötü oluyorum bende...

pis manyak deli karııı senin oldugun yerdeydim saklama şimdi berbaerdik yaa ya kız bu çocuk 4 ü geçer demi yaa
sonrada ben kaçtım yanından sen gerek yok dedin gitmedin deli olarak kaldın.
4ü geçmez be abarma:))))))

Blue bende hiç anlamıyorum banada doktor sordu kasılman varmı diye bilmiyomkihocam o nasıl bişey dedim ..iyi ozaman bilmediğine göre sorun yok demekkiyok dedi....:)))))))
iyi demiş. bende bişeyler oluyor da ne oluyor anlamıyorum

blue merhaba canım dünürüm.. damadım iyiymiş gözünaydın.. kızım siz çocukta yapın kariyerde, ben anca çocuk kısmını yapabiliyom o da zar zor yani .. senelerce uğraşarak . 52:

hahahahahha 2 çocuk oldu kız neyi zar zor

İlahi Fatma sen rüyanla 4 boyutlu ultrasonun bile önüne geçmişsin:))))))) hayırlara vesile olsun

300 iyiymiş canım bence.. İyi yapmışsın.. Özelden atıyorum.. Ama sen gene de başka fiyatta al..

sen hürreme bakma 3 bölüme 2 çocuk .kapı gibi karı

waooww uyku seti 59 tl miii süpermiş kıız hemen bu akşam gidiyorum mothercare e :)) bu ayın 15i indirimlerimi acaba yoksa o mağazaya özel bi şey mi acep..
ben de english homedan 25 tlye nevresim takımı aldım. oradan bişey alabileceğimi düşünmemiştim hiç :) ama outleti süper valla..

Blue bende hiç anlamıyorum banada doktor sordu kasılman varmı diye bilmiyomkihocam o nasıl bişey dedim ..iyi ozaman bilmediğine göre sorun yok demekkiyok dedi....:)))))))
:))) demekki yok :) o zaman çok da merak etmiim ben canım

blue merhaba canım dünürüm.. damadım iyiymiş gözünaydın.. kızım siz çocukta yapın kariyerde, ben anca çocuk kısmını yapabiliyom o da zar zor yani .. senelerce uğraşarak . 52:

merhaba canım, sağolasın iyi çokşükür büyüyor maşallah :) bu kordon olayından sonra korkarak gidiyorum doktora. ama çokşükür herşeyi iyi..elimde olsa kariyer mariyer yapmıcam mecburen valla napalım

Günaydın canım benimde gelmiyor uykum ya gelsede uyusam hemen zaman geçse iyi uykular

yerim kariyeri yaa
boşver kız ben maddşiyat olmasa bir gün durmam. akıllı öyküm en iyisni sen yapıyorsun çocukların annesine hasret kalmıyor

canım sana da geçmiş olsun... Offf benimde uykum çok geliyor akşam yatmak istiyorum erkenden ama insülin yapıp bişeyler yemem 11 i buluyor, sonra da 6.30 da kalkıyorum napim sizden farkım yokki..

hahahahahha 2 çocuk oldu kız neyi zar zor[/QUOTE]

Dörtte 2 kız onun için dedim...

yerim kariyeri yaa
boşver kız ben maddşiyat olmasa bir gün durmam. akıllı öyküm en iyisni sen yapıyorsun çocukların annesine hasret kalmıyor

aynen katılıyorum maddiyat olayı olmasa hiç derdim değil çalışmak. şimdiden napacam çocuğumu nereye bırakıcam nasıl emanet etcem bunu düşünüyorum..

Ama beşik için küçük uyku seti bunlar ... Yani diğerleri pahalı... Sen gene mothercare e uğrama boşver... Ben outlette bişey bulamadım zaten.. dışardan aldım herşeyi..

beşik dediğin park yataktan da küçük dimi? o zaman boşveriim ben yine :)

sen hürreme bakma 3 bölüme 2 çocuk .kapı gibi karı

heee valla, biz bitaneyi doğurana kadar, o bi deste çocuk doğurur heralde..
doğururken deli gibi bağırıyodu yaa , o sahneden etkilendim heralde..çok kötü oldum, ertesi hafta yeni bölümü izlemeden önce özet gösteriyo ya hani, onu izliyoruz eşimle, o doğum sahnesi geldiğinde hemen değiştirdi....korktu benden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…