bende 27.haftadayım bende henuz hıcbısey almadım 30.hafatada falanmı alsam dıye dusunuyorum.
illaki bekleyelim bakalım nasip yaaoykum , alıştırma biberonuna ne zaman başlanıyor..emzirirken biberona alıştırırsak memeden soğumaz dimi? ilk çocuğum ya pek bilmiyorum
evet illaki bişeyler olur..belki bebeğin nasibiyle gelir, ben buna çok inanırım, sabır canım..Allah yardımcın olsun.
kız vallaha etmedim inankiniye inanmıyım kız. zaten oluyodu banada.
Fatma ah etti bana
biberona alışan bebek memeyi bırakıyor bu tescilli bi şey. ama çalışıcaksan işe başladıktan sonra alıştır. illaki alışıyorlar kuzenim de işe başlarken verdi emdi çocuk.her bebek aynı değil ama ...
Benimde derdim göğüs ucu çok eziyet çekmiştim zamanında.. Haftaya gitçem bakalım sorayım bari.. Benim birde cildim zaten çok kurudur, kesin gene çatlarım.. Aman bence ver kız biberon ben çok seviyorum biberon emzik olayını... Bayılıyorumm
yaaa dün gece hç uyumadım benagrım kasıklarıma oturdu sızladı gezindim gezindim sabaha karşı sızmışım tabi...
oykum , alıştırma biberonuna ne zaman başlanıyor..emzirirken biberona alıştırırsak memeden soğumaz dimi? ilk çocuğum ya pek bilmiyorum
evet illaki bişeyler olur..belki bebeğin nasibiyle gelir, ben buna çok inanırım, sabır canım..Allah yardımcın olsun.
sen sor bakalım ama dr diyorlar ya göğüs ucuyla oynanınca erken doğummuş felan.. o yüzden tırsıyorum. gece atletime çok ufak bir leke olmuş sertleşmiş demek süt geldi. ama az.
bende emzik seviyorum vericem de biberona alıştırmam ilk zamanlarda sonra bolbol gelicek sütümü çekmek için uğraşmıycak. vermem.
ogün alışverişte noldu size söliyim..satıcı ;emzik almıcakmısınız dedi, bende düşünmüyorum kullanmayı dedim..çok esprili bi abiydi, çok ilgilendi saolasun, sonra dedi ki: benim gibi , saat gecenin 3 ünde, nöbetçi eczane aramaya kalkarsa emzik almak için ozaman görürüm kullanıyormusun , kullanmıyormusun dediben ona rağmen almadım...şimdide diyorum alayım bi tane dursun evde..gözüm korktu hangi emziği önerirsiniz, onu alayım hafta sonu??????
var ama kısıtlı mesela o süt izni olayı varya 6 ay 3 saat diye 4b lilere yok diye yazı göndermişler dava açılmış. herşeyi dava yoluyla kazanıyorsun. 2 yıl ücretsiz izin avrda alamam ki tek maaş burda geçim zor canım hayat pahalı burda herşeye 2 kat fazla para veriyorsun
yaa bana inanmazsanız işde... benim hala acıyo nefe aldıkça.
olsun cnm sadece merak ettim fmg haber verdi sağolsun bize.. dikkat et sakın kalkma bir hafta .. sonrasında da yavaş hareket edersin cnm..
iyi ol dikkat et kendine canım arkadaşım. kızına da söyle uslu dursun :)
ben iyiyim, klasik ağrı-sızılar işte.
günaydın arkadaşlarrrr
hepiniz iyisinizdir umarım...
benim minnak bu sabah takla mı attı naptıysa artık, baya bi sarsıldım sonra da ağrım başladı...adet sancısı gibi bi sızım var...zaten bu hafta kızımın hareketleri çok daha kuvvetli ve sık maşallah büyüdükçe tekvandoya merak salıyo galibabakalım yarın kontrolümüz var, ters m dönmüş takla mı atmış anlarız, inşallah o kadar tepinmeye kordonunu da çıkarabilmiştir boynundan ne diyim...
cnm biberon kullanmaaaaaaaaöylemiii...ben çok emzirmek istiyorum ama..
1 yaşına kadar ben bakmayı düşünüyorum egecim ya, sonrasına allah kerim...
Bu durumda biberona ne zaman başlasam iyi olur..yada hiç vermesem senin dediğin gibi kaşıkla mı versem ek gıdaları..ama su veririm biberonla dimi??
kıyamam yaaaa. Amaaaan ağırlaşmaya başladık işte.
Ben göbek deliğimden çok çekiyorum. Içten feci ağrıyor.
Bide göğüslerim başladı son zamanlarda. Içten uca doğru bıçak saplanıyor sanki ara ara.
uffffffffkıyamam yaaaa. amaaaan ağırlaşmaya başladık işte.
ben göbek deliğimden çok çekiyorum. içten feci ağrıyor.
bide göğüslerim başladı son zamanlarda. içten uca doğru bıçak saplanıyor sanki ara ara.
benimde tişörtümde oluyo sabahları. sertleşmiş leke anlatmıştım ya.
ama denk geldim böyle süt gibi değil şeffaf akıyor.
anneme söyledim inanamadı. bol olacak sütün diyor.
inşallah allahım. hepimizin sütü bol olur bebişlerimize yarar.
Ya benim bazı arkadaşlarımın doktorları ikisine de alıştır dediler.. İkisini de emebiliyor bebekler ... Ben o biberona alışınca memeyi bırakma olayını ilk günler için geçerli buluyorum... Birde mesela yeni biberonların çoğu ben nuk aldım o öyleymiş, bebek çekmeden akmıyormuş yani anne memesi gibi.. Etrafımdaki bisürü çocuk ikisini de kullandı.. Benilk 1 hafta arada mama vermek zorunda kaldım hastanede de mama verdiler, çünkü Aslı ile benim aramda kan uyuşmazlığı oldu, babasının kanını aldı bebek, sarılık riski çok yüksekti ve kesinlikle aç kalmaması gerekiyordu, yine de Aslı memeyi tercih etti. Ben pek inanmıyorum o biberon alırsa alışır memeyi bırakır olayına... İlk günlerde biberon vermemeye dikkat edersin ama bebek 1-2 aylıkken deneyebilirsin bence..
benimde tişörtümde oluyo sabahları. sertleşmiş leke anlatmıştım ya.
ama denk geldim böyle süt gibi değil şeffaf akıyor.
anneme söyledim inanamadı. bol olacak sütün diyor.
inşallah allahım. hepimizin sütü bol olur bebişlerimize yarar.
sen sor bakalım ama dr diyorlar ya göğüs ucuyla oynanınca erken doğummuş felan.. o yüzden tırsıyorum. gece atletime çok ufak bir leke olmuş sertleşmiş demek süt geldi. ama az.
bende emzik seviyorum vericem de biberona alıştırmam ilk zamanlarda sonra bolbol gelicek sütümü çekmek için uğraşmıycak. vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?