2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ağırlaşıyoruz artık herhalde canım, aman sen de işte falan çok yorma nolur kendini
bu arada oda geldi, feci kötü kokuyor sen geldin aklıma :))) geçti mi sende koku

güle güle kullanın canım.
koku oldukça hafifledi.
çekmece dolap içleri daha yoğun kokuyor ama azaldı.
ilk zamanlar feci kokuyor.
çekmece dolaplarına çay poşetleri ve vanilya koy.
çok işe yarıyor.

ben emxik vericem hemeen hemde. Okadar rahat ki bebiş hep uyuyor onu rahatlatıyor. Damaklı emzik silikonlu alacaksın. 0-3 ay yazıyor nuk yada avent. Vermemiştim ilk zamanlar battaniye deyse ağzına emeye başlıyordu açmı diye emziriyorsuk durmuyordu uyutmak zordu. Ama memeyi bi verdim düzene girdik..

o gogusten gelen akıntı bendede cok oluyor ya neden kı acaaba?
Atleteım sureklı kırlenıyor aynı dedıgınız gıbı sertlersmıs oluyo akan yer.
süt geliyor sakın sıkma göğsünü

anladımm, küçük bi biberon almıştım, o dursun ozaman, ne olur ne olmaz..ama sütüm olursa biberon yasak onu anladım

süt gıbı beyaz degıl ama sarımsı renksız bı sıvı gelıyor.
bazen normalmı bu kadar gelmesı dıye dusunuyorum.

Ben nuk aldım belki aventi de deniycem ama kauçuk öneriyor doktorlar diye biliyorum... Kauçuk doğal bir malzeme olduğu için... ve bebeğin alışması daha kolay oluyormuş ama bak bu da tercih meselesi tabi..

Kızım sen bişey diyon ben bişey, aynı fikirde değiliz bacım... Bence biberon süper bişey ... Bakalım herkes kendi deneyimlerini yaşasın görsün..

inşallah aminnnn hep cuk cuk emsinler.

ya sürerkende bişey olmaz herhalde bence..o kadar da değil, onlar bence şey için diyor, eşler fazla elleşmesin diye

hahahaha olabilir...

sorma yaaa çok fena sızlıyor.

herkeste olmuyo heralde fatma.
yada olacak biraz bekle benim yeni başladı.

inşallah bol olsun mamaya falan gerek kalmasın.

ayy inşallah hem çatladı o kadr hemde süt olmazsa sinir olurum yaaa:84:

Kız milletin kafası karıştı. Deneyin görün kızlar bebeğinize bağlı . Kimisi hazır bezi bile kabul etmiyorda muşamba vebez bağladı yengem. Primaya alerjsi oldu bebeğin.. O yüzden ne desek boşşşşşşşşşşşş

anladımm, küçük bi biberon almıştım, o dursun ozaman, ne olur ne olmaz..ama sütüm olursa biberon yasak onu anladım

Tabi canım bebek alışana kadar tabi verme ama memenin tadına varan bebeğinde sonrasında biberonu tercih ediceğini sanmıyorum... Ben biberonla rezene çayı falan veriyordum gaz için onun için kullandım azcık.. Sonra gerek kalmadı.. Bebekte unuttu, işe başlayınca sil baştan alıştırmak çok zor oldu..

Ya valla bize sorarlarsa bi işe yaramıyor zaten herkes farklı davranmış çünkü.. Bakalım görelim.. Bence de bebeğe göre fark ediyor bu işler.. Mesela bebek bezini de toplu alma işini o yüzden tasvip etmiyorum çünkü bu veletlerin poposu marka bile seçiyor.. Mesela benim kızım emzik almadı ama 5 yaşına kadar parmak emdi.. Doktor bana kızmıştı neden emzik vermedin diye, vermiştim halbuki kabul etmedi... Yani bebeğe göre farklılık oluyor ama bebek çeyizine bence bir biberon bir emzik konulabilir ... Lazım olursa diye.. İlle kullanmak zorunda değilsiniz yani..

ikinizde haklısınız..zamana göre bakcaz artık...çok heyecanlıyımm :))
bugun çok çene çaldım..işlerimi biraz toparlıyım, gelcem yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…