ağırlaşıyoruz artık herhalde canım, aman sen de işte falan çok yorma nolur kendini
bu arada oda geldi, feci kötü kokuyor sen geldin aklıma :))) geçti mi sende koku
ben emxik vericem hemeen hemde. Okadar rahat ki bebiş hep uyuyor onu rahatlatıyor. Damaklı emzik silikonlu alacaksın. 0-3 ay yazıyor nuk yada avent. Vermemiştim ilk zamanlar battaniye deyse ağzına emeye başlıyordu açmı diye emziriyorsuk durmuyordu uyutmak zordu. Ama memeyi bi verdim düzene girdik..ogün alışverişte noldu size söliyim..satıcı ;emzik almıcakmısınız dedi, bende düşünmüyorum kullanmayı dedim..çok esprili bi abiydi, çok ilgilendi saolasun, sonra dedi ki: Benim gibi , saat gecenin 3 ünde, nöbetçi eczane aramaya kalkarsa emzik almak için ozaman görürüm kullanıyormusun , kullanmıyormusun dediBen ona rağmen almadım...şimdide diyorum alayım bi tane dursun evde..gözüm korktu Hangi emziği önerirsiniz, onu alayım hafta sonu??????
süt geliyor sakın sıkma göğsünüo gogusten gelen akıntı bendede cok oluyor ya neden kı acaaba?
Atleteım sureklı kırlenıyor aynı dedıgınız gıbı sertlersmıs oluyo akan yer.
Ya sürerkende bişey olmaz herhalde bence..O kadar da değil, onlar bence şey için diyor, eşler fazla elleşmesin diye
damarların açılıyuor cnm.başladı dertler..
uffffffff
yaa benim öle bişey yok kiiiiiiiiiiiiiiiii.... sütüm olmıcak mııı
amin amin...cümlemizin inşallahhhh
cnm biberon kullanmaaaaaaaa
eğer evdeysen emzireceksen mama vermiyceksen biberon yok .aklına getirme bol gelir biberondan sonra memenle uğraşmaz bebek. Ek besinlere 6.ayda geçilecek çorba yoğurt onlarda biberonla verilmez kaşıkla. Ben eylülde 1 kere kullanmadım bberon. Bunda da dursun diye bir tane aldım
ilk zmanlar su vermedim ama bunda yaz veririm onuda damla damla kaşıkla
..
ogün alışverişte noldu size söliyim..satıcı ;emzik almıcakmısınız dedi, bende düşünmüyorum kullanmayı dedim..çok esprili bi abiydi, çok ilgilendi saolasun, sonra dedi ki: benim gibi , saat gecenin 3 ünde, nöbetçi eczane aramaya kalkarsa emzik almak için ozaman görürüm kullanıyormusun , kullanmıyormusun dediben ona rağmen almadım...şimdide diyorum alayım bi tane dursun evde..gözüm korktu hangi emziği önerirsiniz, onu alayım hafta sonu??????
eğer evdeysen emzireceksen mama vermiyceksen biberon yok .aklına getirme bol gelir biberondan sonra memenle uğraşmaz bebek. Ek besinlere 6.ayda geçilecek çorba yoğurt onlarda biberonla verilmez kaşıkla. Ben eylülde 1 kere kullanmadım bberon. Bunda da dursun diye bir tane aldım
ben emxik vericem hemeen hemde. Okadar rahat ki bebiş hep uyuyor onu rahatlatıyor. Damaklı emzik silikonlu alacaksın. 0-3 ay yazıyor nuk yada avent. Vermemiştim ilk zamanlar battaniye deyse ağzına emeye başlıyordu açmı diye emziriyorsuk durmuyordu uyutmak zordu. Ama memeyi bi verdim düzene girdik..
süt geliyor sakın sıkma göğsünü
inşallah aminnnn hep cuk cuk emsinler.benimde tişörtümde oluyo sabahları. Sertleşmiş leke anlatmıştım ya.
Ama denk geldim böyle süt gibi değil şeffaf akıyor.
Anneme söyledim inanamadı. Bol olacak sütün diyor.
Inşallah allahım. Hepimizin sütü bol olur bebişlerimize yarar.
ya sürerkende bişey olmaz herhalde bence..o kadar da değil, onlar bence şey için diyor, eşler fazla elleşmesin diye
sorma yaaa çok fena sızlıyor.
herkeste olmuyo heralde fatma.
yada olacak biraz bekle benim yeni başladı.
inşallah bol olsun mamaya falan gerek kalmasın.
şaka maka fatmacım korkmaya başladım herkesin memesinden süt akarken bizde niye tık yok biz de elleşsek mi birazya ben de de yok o dediğinizden sütsüzmüyüz acep
ben nuk aldım belki aventi de deniycem ama kauçuk öneriyor doktorlar diye biliyorum... Kauçuk doğal bir malzeme olduğu için... Ve bebeğin alışması daha kolay oluyormuş ama bak bu da tercih meselesi tabi..
Kızım sen bişey diyon ben bişey, aynı fikirde değiliz bacım... Bence biberon süper bişey ... Bakalım herkes kendi deneyimlerini yaşasın görsün..
anladımm, küçük bi biberon almıştım, o dursun ozaman, ne olur ne olmaz..ama sütüm olursa biberon yasak onu anladım
ayy inşallah hem çatladı o kadr hemde süt olmazsa sinir olurum yaaa:84:
şaka maka fatmacım korkmaya başladım herkesin memesinden süt akarken bizde niye tık yok biz de elleşsek mi biraz
olur niye olmasın. acele etme bak aramızda 2 hafta var. benim yeni başladı.
şaka maka fatmacım korkmaya başladım herkesin memesinden süt akarken bizde niye tık yok biz de elleşsek mi biraz
bilmiyom anam ne edecez arada bakıyom ne gelen vaaar nede giden
Kız milletin kafası karıştı. Deneyin görün kızlar bebeğinize bağlı . Kimisi hazır bezi bile kabul etmiyorda muşamba vebez bağladı yengem. Primaya alerjsi oldu bebeğin.. O yüzden ne desek boşşşşşşşşşşşş
Kız milletin kafası karıştı. Deneyin görün kızlar bebeğinize bağlı . Kimisi hazır bezi bile kabul etmiyorda muşamba vebez bağladı yengem. Primaya alerjsi oldu bebeğin.. O yüzden ne desek boşşşşşşşşşşşş
Tabi canım bebek alışana kadar tabi verme ama memenin tadına varan bebeğinde sonrasında biberonu tercih ediceğini sanmıyorum... Ben biberonla rezene çayı falan veriyordum gaz için onun için kullandım azcık.. Sonra gerek kalmadı.. Bebekte unuttu, işe başlayınca sil baştan alıştırmak çok zor oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?