yaaa prensesler gibi yaaa kuzucugum benimmm fındıgııımmm yerim onu ben yaa duygulandım bakEki Görüntüle 165928 Eki Görüntüle 165929 Eki Görüntüle 165930 Eki Görüntüle 165931 Eki Görüntüle 165932
kızlaar işte kuzunun odası :) arada benim göbek de kaynadı
kızlar bekleyin bizim sizden önce günümüz. Benimde kocaman gelmedi meme ucumun değdiği yer kadar. Minnakkk
Eki Görüntüle 165928 Eki Görüntüle 165929 Eki Görüntüle 165930 Eki Görüntüle 165931 Eki Görüntüle 165932
Eki Görüntüle 165928 Eki Görüntüle 165929 Eki Görüntüle 165930 Eki Görüntüle 165931 Eki Görüntüle 165932
ikinizde haklısınız..zamana göre bakcaz artık...çok heyecanlıyımm :))
bugun çok çene çaldım..işlerimi biraz toparlıyım, gelcem yine...
sapık manyak o duru nunyaaa prensesler gibi yaaa kuzucugum benimmm fındıgııımmm yerim onu ben yaa duygulandım bak
Minnak heeeıssırırım hee minnakı :d:d:d:d
ya valla bize sorarlarsa bi işe yaramıyor zaten herkes farklı davranmış çünkü.. Bakalım görelim.. Bence de bebeğe göre fark ediyor bu işler.. Mesela bebek bezini de toplu alma işini o yüzden tasvip etmiyorum çünkü bu veletlerin poposu marka bile seçiyor.. Mesela benim kızım emzik almadı ama 5 yaşına kadar parmak emdi.. Doktor bana kızmıştı neden emzik vermedin diye, vermiştim halbuki kabul etmedi... Yani bebeğe göre farklılık oluyor ama bebek çeyizine bence bir biberon bir emzik konulabilir ... Lazım olursa diye.. Ille kullanmak zorunda değilsiniz yani..
varya o parmak emme işine bi ifrit olurum ki sorma yaa gıcık olurum benim veletde yaparsa kafayı yedirir banaYa valla bize sorarlarsa bi işe yaramıyor zaten herkes farklı davranmış çünkü.. Bakalım görelim.. Bence de bebeğe göre fark ediyor bu işler.. Mesela bebek bezini de toplu alma işini o yüzden tasvip etmiyorum çünkü bu veletlerin poposu marka bile seçiyor.. Mesela benim kızım emzik almadı ama 5 yaşına kadar parmak emdi.. Doktor bana kızmıştı neden emzik vermedin diye, vermiştim halbuki kabul etmedi... Yani bebeğe göre farklılık oluyor ama bebek çeyizine bence bir biberon bir emzik konulabilir ... Lazım olursa diye.. İlle kullanmak zorunda değilsiniz yani..
sapık manyak o duru nun
budur:))))))))))))) nasıl özetlemiş maşallah
varya o parmak emme işine bi ifrit olurum ki sorma yaa gıcık olurum benim veletde yaparsa kafayı yedirir bana
bunu demen için söledim
cok tatlıymıs allag gule gule uyumayı uyanmayı buyumeyı nasıp etsın.
duvar kagıtları stıckermı yoksa tamamenmı kaplattınız canım?
odasını falan boyamısınız heralde senın kacıncı hafta ya bız gecmı kaldık?
cnmmm cok guzel olmus gule gule kullansın hande hanımmm...
duvar kagıdı cok hosmusss cnmmm
yaaa prensesler gibi yaaa kuzucugum benimmm fındıgııımmm yerim onu ben yaa duygulandım bak
minnak heeeıssırırım hee minnakı
çok güzel bayıldımmm. Iyi günlerde kullansın inşallah mira hnm.
Yaa bende özeniyorum ama benm kızlarımın odası yok şimdilik...
sağolun kızlaarr .. walla buraya gelince kendime geliyorum ben, moralim yerlerdeydi düzeldiHarika bir kız odası olmuş arkadaşım.. Güle güle kullansın bebeğin..
cok tatlıymıs allag gule gule uyumayı uyanmayı buyumeyı nasıp etsın.
duvar kagıtları stıckermı yoksa tamamenmı kaplattınız canım?
odasını falan boyamısınız heralde senın kacıncı hafta ya bız gecmı kaldık?
yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr
kızlar bekleyin bizim sizden önce günümüz. Benimde kocaman gelmedi meme ucumun değdiği yer kadar. Minnakkk
Valla emerken çok şirin oluyorlar ama.... Bişey yapamıyorsun kuzum, doktorlar kızıyorlar sakın karışmayın diyorlar.. Ben en çok neden çektim biliyor musun insanların sürekli kızıma müdahale etmelerinden... Bu çok doğal bişey aslında anne karnında bile emiyorlar kız.. Ama tabi hiçç hijyenik değil.. Onun için emzik emmesi daha iyi bence..
sağolun kızlaarr .. walla buraya gelince kendime geliyorum ben, moralim yerlerdeydi düzeldi
tamamen kaplattık, sticker diil. sadece 1 duvarı bıraktık,
ben 26+5im, biz erken davrandık bakma sen..
hatta benim kız oda hazır olunca kendini bişey sanıp gelmeye kalktı
Valla emerken çok şirin oluyorlar ama.... Bişey yapamıyorsun kuzum, doktorlar kızıyorlar sakın karışmayın diyorlar.. Ben en çok neden çektim biliyor musun insanların sürekli kızıma müdahale etmelerinden... Bu çok doğal bişey aslında anne karnında bile emiyorlar kız.. Ama tabi hiçç hijyenik değil.. Onun için emzik emmesi daha iyi bence..
günaydııııınnnn...
çileeek bebişinin odası çokk güzell sağlıkla güle güle kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?