2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa prensesler gibi yaaa kuzucugum benimmm fındıgııımmm yerim onu ben yaa duygulandım bak
kızlar bekleyin bizim sizden önce günümüz. Benimde kocaman gelmedi meme ucumun değdiği yer kadar. Minnakkk

minnak heee ıssırırım hee minnakı

yaaa prensesler gibi yaaa kuzucugum benimmm fındıgııımmm yerim onu ben yaa duygulandım bak

Minnak heee ıssırırım hee minnakı :d:d:d:d
sapık manyak o duru nun

budur:))))))))))))) nasıl özetlemiş maşallah

varya o parmak emme işine bi ifrit olurum ki sorma yaa gıcık olurum benim veletde yaparsa kafayı yedirir bana

sapık manyak o duru nun

budur:))))))))))))) nasıl özetlemiş maşallah

bunu demen için söledim

varya o parmak emme işine bi ifrit olurum ki sorma yaa gıcık olurum benim veletde yaparsa kafayı yedirir bana

bunu demen için söledim

Valla emerken çok şirin oluyorlar ama.... Bişey yapamıyorsun kuzum, doktorlar kızıyorlar sakın karışmayın diyorlar.. Ben en çok neden çektim biliyor musun insanların sürekli kızıma müdahale etmelerinden... Bu çok doğal bişey aslında anne karnında bile emiyorlar kız.. Ama tabi hiçç hijyenik değil.. Onun için emzik emmesi daha iyi bence..

yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr

minnak heee ıssırırım hee minnakı

çok güzel bayıldımmm. Iyi günlerde kullansın inşallah mira hnm.
Yaa bende özeniyorum ama benm kızlarımın odası yok şimdilik...

Harika bir kız odası olmuş arkadaşım.. Güle güle kullansın bebeğin..
sağolun kızlaarr .. walla buraya gelince kendime geliyorum ben, moralim yerlerdeydi düzeldi

tamamen kaplattık, sticker diil. sadece 1 duvarı bıraktık,
ben 26+5im, biz erken davrandık bakma sen..
hatta benim kız oda hazır olunca kendini bişey sanıp gelmeye kalktı

günaydııııınnnn...

çileeek bebişinin odası çokk güzell sağlıkla güle güle kullansın.

canımmm güle güle kullan çok güzel olmuş kızının odası.

kızlar bekleyin bizim sizden önce günümüz. Benimde kocaman gelmedi meme ucumun değdiği yer kadar. Minnakkk

benimde çok minnak oluyo. meme ucu kadar.

benim kızım 16. haftada emiyodu parmağını. zilli.
doğunca yaparsa ben de dayarım kesin emziği. parmaktan iyidir.

bence iyi yapmışsın canım çünkü odanın kokusu ancak çıkar... ama oda yapmıycaklar için daha erken bence gerek yok.. Zaten minnacıklar nerde olsa yatarlar..

yaa ablamın bi eltisinin kızı var 4. sınıfa gidiyo hala emiyo böle vıcık vıcık sinir oluyorum gördüğümede :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…