2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Parmak emmeye başlarlarsa ilk iki hafta içinde ne yapıp edip emziğe alıştırmak gerekiyormuş aklınızda olsun... Yoksa kesinlikle bırakmıyorlarmış...

yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr

aynen bende havaların ısınmasını beklıyorum kalorıferler kapansa duvarlar sılıncek temızlık yapılcak evde sonra boyatıyım dıyorum oda heralde nısan sonunu bulcak.

aynen bende oğlumda artık ikrah gelmişti her gelen şöyle yap böyle yap şunu giydir bunu çıkar herkes bilir kişi mübarek..hiç kimseye karışmıyorum yani tavsiye verirsin ama onun da bi adabı var dimi

yaa ablamın bi eltisinin kızı var 4. sınıfa gidiyo hala emiyo böle vıcık vıcık sinir oluyorum gördüğümede :84:

ay o çok fenaymış canım... O kadar abartması iyi olmamış tabi.. Benimki 5 yaşında diş doktoru bırak dedi ve o gün bıraktı ... şok olmuştum bende... Biz o kadar dedik bırakmadı ama hazırmış demek ki..

cnmmm cok guzel olmus gule gule kullansın hande hanımmm...
duvar kagıdı cok hosmusss cnmmm

sağol ikizimm :)

Komşum bebeğe ikide bi Hande deme ya.... onun adı Mira....

Bu arada sen neye karar verdin.. İsim en son ne oldu..

efet bizim kuzular adaş Öykümlee :)
dün de anneannem geldi Öyküm, ben Mira demem, miray derim diyor sinirleirm bozuldu :))

günaydııııınnnn...

çileeek bebişinin odası çokk güzell sağlıkla güle güle kullansın.

sağol canımm

siena var kızıltoprakta, ordan.. ama kağıtlar falan farklı canım babyangels diye bir yerden.. Allah sana da nasip eder inşallah :)
bence iyi yapmışsın canım çünkü odanın kokusu ancak çıkar... ama oda yapmıycaklar için daha erken bence gerek yok.. Zaten minnacıklar nerde olsa yatarlar..

bi de benim yatakodam da küçücük, odasında yatacak. ancak çıkar kokusu diye düşündüm

bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcem bir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız

aman o da Miray desin.. Ya alışırlar ya boşver.. Ben insanlar öyle dedikçe inadına daha çok ısınıyorum isme.. Boşver bence çooook güzel bir isim..

Çocuklar 3-6 yaş arasında bireseyselleşmeye başladığı için aynı ergenler gibi anne babanın söylediklerini aksini yapıyorlar, böylece kendilerine birey olduklarını kanıtlamış oluyorlar bu yüzden sizi değil de Doktoru dinleyip bırakmış olması çok normal:)

Evet canım zaten inanılmaz inatçı bir çocuktu kendisi, ikizler burcu olur... Yani evet katılıyorum tabi.. Ama insan bozuluyor genede dimi..

aman o da Miray desin.. Ya alışırlen olmar ya boşver.. Ben insanlar öyle dedikçe inadına daha çok ısınıyorum isme.. Boşver bence çooook güzel bir isim..

Bence de :)))

bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcem bir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız

Ben olmadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…