2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ablamın bi eltisinin kızı var 4. sınıfa gidiyo hala emiyo böle vıcık vıcık sinir oluyorum gördüğümede :84:

büyük konuşma Allah başına verir bak sonra karışmammm
eşimin halasının kızıda aynı öle, kız 5. sınıfa falan gidiyo sanırım, parmağını alıyo ağzına eme eme uyuyo yoksa uyumuyo, ve emdiği baş parmağı diğer parmağına göre hem yassı hem ince, çok sağlıksız bişey...

çilekcim bebişin odası harika olmuş, güle güle , iyi günlerde kullansın bebişin ....

Son düzenleme:
günaydın tatlım.

kızlaaar sezinime ikinci ad buldum NİL nasıl?

nil çok güzel isim kızkardeşime o kdara söyledim ama koyduramadım nil ismini:93:

yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr

ay daha boya badana işimiz var ooof off.. nezaman yapçaz biz okadar şeyi

bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcem bir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız

ne güzel yaaa. ben de çok özledim oğlumuu. ben de görmek istiyorum neyse bi hafta daha sabrediem artık..benim de 2. dozum yarın olcak inş.

Evet canım zaten inanılmaz inatçı bir çocuktu kendisi, ikizler burcu olur... Yani evet katılıyorum tabi.. Ama insan bozuluyor genede dimi..

Allah yardımcınız olsun ancak ikizler burcu olduğu için hem şanslısınız hem şansız:) hayal gücü geniş zeki ve sosyal zekaları çok yüksek olan ikizler içlerinden gelen yüksek özgüven birazda ego dolayısıyla sizi zorlayacak gibi... şimdiden de inatçılığla bunu kanıtlamış sanki.. neyse sağlıklı akıllı uzun ömür olsunda anne baba çeker nazlarını:))

kızlar ben hıcbır asıyı olmadım.
doktoruma sordum tetanoz asısı ılla olmam gerekırmı dıye yok dedı bende olmadım ınsallah sonradan pısman olmam. aranızda yaptırmayan varmı herkes yaptırdımı?

ben de çok seviyorum. babası ne diyecek bakalım.

cuma 2.yi olucam ben de.

Olur mu herkes burnunu sokacak ki gıcık olalım.

ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..

yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr
bende yaa buda beni sıkıyor işte.

günaydııııınnnn...

çileeek bebişinin odası çokk güzell sağlıkla güle güle kullansın.
günaydın cnm

günaydın tatlım.

kızlaaar sezinime ikinci ad buldum NİL nasıl?
seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimm

aynen bende oğlumda artık ikrah gelmişti her gelen şöyle yap böyle yap şunu giydir bunu çıkar herkes bilir kişi mübarek..hiç kimseye karışmıyorum yani tavsiye verirsin ama onun da bi adabı var dimi
aynennnnnnnnnnnnnn
sen avatarınımı değişştridin yeni gelen biri sandım seni

bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcem bir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız
ayy bne güzel bende özledim kızımııııııııı

öfff tırstım ikizler burcundan. :18:

ya ne güzel işte kadın düşünüyor benim ki hiç bişey sormuyor ne aldınız ne alacaksınız hiçbişey.kırmadan söyleseydin yine de yazık

hadi ii haberlerle gel inş.

yaa işde kınamak istemiyorum ama içim tuhaf oluyo olmaz inş.

Evet çok sosyal ve kişilik sahibi.. Bazı özelliklerini bende çok beğeniyorum...Artık uslandı tabi.. 8 yaşını dolduruyor..

ısrarla yaptırmak istemeyenlerdendim ama koluma çivi batınca tırstım açıkcası. ve aile hekimim peşimi bırakmadı.. mecbur yaptırdım. ama bebişde aşılanmış oluyormuş yeni doğan tetanozu varmış. ne biliyim hersene bişey çıkıyor.
biraz zorunlu oldum

anammmm en rahatı benim kaynanamı kaynar kazana attım:)))))))))))))
anam var sadece canım annemmmmmmmm oda herşeye tamam der.
aman barşmasaydın süper olurdu. kırma kadını sende iyi demişin mevlütte kullanırız diye..

ben de olmadım canım benim dr umda olma dedi ama bende korkuyorum doktorun bi bildiği vardır dedik ben ilk doğumumdada olmamıştım..

belki benimki yengeç olur biz ablamdan çok çekiyoz valla ikizle burcu kendileri ondan mı bilemem işallah kızım ablama benzemez diyorum bazen de:44:

nil süper isim bence, niller de çok tatlı oluyorlar

herkese merhaba....
çilek Oda seçiminiz süper Allah güle güle kullanmayı nasip etsin prensese:)
Tam adını ve yerini öğrenebilir miyim acaba?Ben de istanbul dayım.
Bir de sorması ayıp ne kadar tuttu karyola ve dolabı ben de ikisini istiyorum sadece,halısı da çok güzel ve şirin. tam isimleri alabilir miyim mümkünse?:)
ben de 26+2 deyim artık yavaş yavaş bakmamız lazım.

ayyyy az once benım kayınvalıde resmen benı fırcaladııı:) dun aramıs duymamısım 2 kere aradım bu sefer o duymadı aksamda unuttummm... esımıde aramıss sımdı aradı ne sıtemlerrrrrrrr cok evhamlı zatennn ben bunlara bısı oldu sandımm sen erken dogum yaptın sandım dıe konustu konustu acıdımda kadınaa. cocugu aramıyo valla erkek cocuklar dahamı vefasız ne kız annelerı daha sanslı sanırım

inşaallah fatmacıım hayırlı haberlerle gelirim bakalım dönmüş mü benim kerata dik başı yukarda duruyordu.şimdi nasıl ki?

ya ne güzel işte kadın düşünüyor benim ki hiç bişey sormuyor ne aldınız ne alacaksınız hiçbişey.kırmadan söyleseydin yine de yazık

Ya işte benim kaynanam çok zekidir, insanları böyle düşündürüp, kendi herşeye burnunu sokar canım... Ya bizimki daha 5,5 aylık olduğunda torunu olcağını öğrendi daha oğluna hayırlı olsun bile demedi.. İlk çocuğumu doğduktan 5 ay sonra geldi.. falan filan... inan çok fena bişi.. Bu işi de tamamen kendi istediği gibi olsun diye istiyor. yoksa başka bir maksatı yok..

benim evde bi akrep var ki allah yarabbiiiiiiii. bide ikizler gelince tam olcaz. bakalım ben sıyırmazsam iyidir.

ayy annemde böyle oğlu neden hergün aramazmış aslında anneleri çok boşvermemek gerekirmiş sitem sitem ama hep ana anlatıyoor. oğlu arayınca canımmm cicim. kardeşimde yazık hergün arar arayamadıysa ertesi gün arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…