yaa ablamın bi eltisinin kızı var 4. sınıfa gidiyo hala emiyo böle vıcık vıcık sinir oluyorum gördüğümede :84:
günaydın tatlım.
kızlaaar sezinime ikinci ad buldum NİL nasıl?
yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr
bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcembir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız
Evet canım zaten inanılmaz inatçı bir çocuktu kendisi, ikizler burcu olur... Yani evet katılıyorum tabi.. Ama insan bozuluyor genede dimi..
ben de çok seviyorum. babası ne diyecek bakalım.
cuma 2.yi olucam ben de.
Olur mu herkes burnunu sokacak ki gıcık olalım.
bende yaa buda beni sıkıyor işte.yaaa off bende gec kaldım sanırım ama ev boyatmadan da bısı yapamıyorum havaların ısınmasını beklıyorummm offf bı bıtse bu ıslerrrrrrrrr
günaydın cnmgünaydııııınnnn...
çileeek bebişinin odası çokk güzell sağlıkla güle güle kullansın.
seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimmgünaydın tatlım.
kızlaaar sezinime ikinci ad buldum NİL nasıl?
aynennnnnnnnnnnnnnaynen bende oğlumda artık ikrah gelmişti her gelen şöyle yap böyle yap şunu giydir bunu çıkar herkes bilir kişi mübarek..hiç kimseye karışmıyorum yani tavsiye verirsin ama onun da bi adabı var dimi
ayy bne güzel bende özledim kızımıııııııııbugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcembir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız
hande miraa diel mıyaaaaaaaaa:):):):):):)
elıf nas heraldeeeeeeeeee:)
Allah yardımcınız olsun ancak ikizler burcu olduğu için hem şanslısınız hem şansız:) hayal gücü geniş zeki ve sosyal zekaları çok yüksek olan ikizler içlerinden gelen yüksek özgüven birazda ego dolayısıyla sizi zorlayacak gibi... şimdiden de inatçılığla bunu kanıtlamış sanki.. neyse sağlıklı akıllı uzun ömür olsunda anne baba çeker nazlarını:))
ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
hadi ii haberlerle gel inş.bugü kontrole gitcem kızlar oğluşumu görcembir de tetanos aşım var 2.yi vuruncam sizlerin ki bitti mi aşılarınız
büyük konuşma Allah başına verir bak sonra karışmammm
eşimin halasının kızıda aynı öle, kız 5. sınıfa falan gidiyo sanırım, parmağını alıyo ağzına eme eme uyuyo yoksa uyumuyo, ve emdiği baş parmağı diğer parmağına göre hem yassı hem ince, çok sağlıksız bişey...
çilekcim bebişin odası harika olmuş, güle güle , iyi günlerde kullansın bebişin ....
Allah yardımcınız olsun ancak ikizler burcu olduğu için hem şanslısınız hem şansız:) hayal gücü geniş zeki ve sosyal zekaları çok yüksek olan ikizler içlerinden gelen yüksek özgüven birazda ego dolayısıyla sizi zorlayacak gibi... şimdiden de inatçılığla bunu kanıtlamış sanki.. neyse sağlıklı akıllı uzun ömür olsunda anne baba çeker nazlarını:))
ısrarla yaptırmak istemeyenlerdendim ama koluma çivi batınca tırstım açıkcası. ve aile hekimim peşimi bırakmadı.. mecbur yaptırdım. ama bebişde aşılanmış oluyormuş yeni doğan tetanozu varmış. ne biliyim hersene bişey çıkıyor.kızlar ben hıcbır asıyı olmadım.
doktoruma sordum tetanoz asısı ılla olmam gerekırmı dıye yok dedı bende olmadım ınsallah sonradan pısman olmam. aranızda yaptırmayan varmı herkes yaptırdımı?
anammmm en rahatı benim kaynanamı kaynar kazana attım:)))))))))))))ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
ben de olmadım canım benim dr umda olma dedi ama bende korkuyorum doktorun bi bildiği vardır dedik ben ilk doğumumdada olmamıştım..kızlar ben hıcbır asıyı olmadım.
doktoruma sordum tetanoz asısı ılla olmam gerekırmı dıye yok dedı bende olmadım ınsallah sonradan pısman olmam. aranızda yaptırmayan varmı herkes yaptırdımı?
öfff tırstım ikizler burcundan. :18:
nil süper isim bence, niller de çok tatlı oluyorlar
ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
ya ne güzel işte kadın düşünüyor benim ki hiç bişey sormuyor ne aldınız ne alacaksınız hiçbişey.kırmadan söyleseydin yine de yazık
benim evde bi akrep var ki allah yarabbiiiiiiii. bide ikizler gelince tam olcaz. bakalım ben sıyırmazsam iyidir.öfff tırstım ikizler burcundan. :18:
ayyyy az once benım kayınvalıde resmen benı fırcaladııı:) dun aramıs duymamısım 2 kere aradım bu sefer o duymadı aksamda unuttummm... esımıde aramıss sımdı aradı ne sıtemlerrrrrrrr cok evhamlı zatennn ben bunlara bısı oldu sandımm sen erken dogum yaptın sandım dıe konustu konustu acıdımda kadınaa. cocugu aramıyo valla erkek cocuklar dahamı vefasız ne kız annelerı daha sanslı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?