nil çok güzel isim kızkardeşime o kdara söyledim ama koyduramadım nil ismini:93:
ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimm
Ya işte benim kaynanam çok zekidir, insanları böyle düşündürüp, kendi herşeye burnunu sokar canım... Ya bizimki daha 5,5 aylık olduğunda torunu olcağını öğrendi daha oğluna hayırlı olsun bile demedi.. İlk çocuğumu doğduktan 5 ay sonra geldi.. falan filan... inan çok fena bişi.. Bu işi de tamamen kendi istediği gibi olsun diye istiyor. yoksa başka bir maksatı yok..
bende yaa buda beni sıkıyor işte.
günaydın cnm
seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimm
aynennnnnnnnnnnnnn
sen avatarınımı değişştridin yeni gelen biri sandım seni
ayy bne güzel bende özledim kızımııııııııı
Evet çok sosyal ve kişilik sahibi.. Bazı özelliklerini bende çok beğeniyorum...Artık uslandı tabi.. 8 yaşını dolduruyor..
ısrarla yaptırmak istemeyenlerdendim ama koluma çivi batınca tırstım açıkcası. ve aile hekimim peşimi bırakmadı.. mecbur yaptırdım. ama bebişde aşılanmış oluyormuş yeni doğan tetanozu varmış. ne biliyim hersene bişey çıkıyor.
biraz zorunlu oldum
anammmm en rahatı benim kaynanamı kaynar kazana attım:)))))))))))))
anam var sadece canım annemmmmmmmm oda herşeye tamam der.
aman barşmasaydın süper olurdu. kırma kadını sende iyi demişin mevlütte kullanırız diye..
inşallah eşim de beğenir.
benim çok içime sindi.
büyük konuşma Allah başına verir bak sonra karışmammm
eşimin halasının kızıda aynı öle, kız 5. sınıfa falan gidiyo sanırım, parmağını alıyo ağzına eme eme uyuyo yoksa uyumuyo, ve emdiği baş parmağı diğer parmağına göre hem yassı hem ince, çok sağlıksız bişey...
çilekcim bebişin odası harika olmuş, güle güle , iyi günlerde kullansın bebişin ....
kızlar ben hıcbır asıyı olmadım.
doktoruma sordum tetanoz asısı ılla olmam gerekırmı dıye yok dedı bende olmadım ınsallah sonradan pısman olmam. aranızda yaptırmayan varmı herkes yaptırdımı?
ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
oykum senın idildemı ıkızler olcak yengec ılcak dımı???
ayyyy benımkı kesın ıkızlerrr yandık bızzz
benim eşim yengeç eskiden ilk zamanlar öyleydi ama şimdi malYengeç olursa duygusallığından hassaslığından kendi çeker:) ikizler olursa da siz...:)
aaaaaa sende hep kocanı işleme kızım. kendinde söyle adamı arada bırakmaayyy çok beğeniyorum ben de Sezin Nil. hangisini istiyorsa onu kullansın.
ya çok yıpranıyor insan. bırakmıyorlar insanı kendi haline.
özenmiş annesi bırak yapsın işte ne kurcalıyosun.
ben böyle mevzularda sesimi çıkarmıyorum yanlış anlaşılırım diye ama içim içimi yiyyor.
mecbur eşime söylüyorum. eşim de beni yanlış anlıyor. sen eskiden böyle değildin çok değiştin diyor. çok üzülüyorum. sesimi çıkarmazsam, herşeye tamam dersem benden iyisi yok anlayacağın.
fazla müdaheleyi hiç sevmiyorum.
fikir söylemek ayrı burun sokmak apayrı. rahat bıraksınlar insanları.
offff çok yıpranıyorum öykümcüm.
teyzeleri de beğendi şimdi babayı kandırmak var sırada :)
tevekkeli değil ondan mesajlarım arada kaynıo yanii... sevibade nerde ege sen bilirsin hani iki kızı vardı..
Ya işte benim kaynanam çok zekidir, insanları böyle düşündürüp, kendi herşeye burnunu sokar canım... Ya bizimki daha 5,5 aylık olduğunda torunu olcağını öğrendi daha oğluna hayırlı olsun bile demedi.. İlk çocuğumu doğduktan 5 ay sonra geldi.. falan filan... inan çok fena bişi.. Bu işi de tamamen kendi istediği gibi olsun diye istiyor. yoksa başka bir maksatı yok..
ayyy çok beğeniyorum ben de Sezin Nil. hangisini istiyorsa onu kullansın.
ya çok yıpranıyor insan. bırakmıyorlar insanı kendi haline.
özenmiş annesi bırak yapsın işte ne kurcalıyosun.
ben böyle mevzularda sesimi çıkarmıyorum yanlış anlaşılırım diye ama içim içimi yiyyor.
mecbur eşime söylüyorum. eşim de beni yanlış anlıyor. sen eskiden böyle değildin çok değiştin diyor. çok üzülüyorum. sesimi çıkarmazsam, herşeye tamam dersem benden iyisi yok anlayacağın.
fazla müdaheleyi hiç sevmiyorum.
fikir söylemek ayrı burun sokmak apayrı. rahat bıraksınlar insanları.
offff çok yıpranıyorum öykümcüm.
teyzeleri de beğendi şimdi babayı kandırmak var sırada :)
cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.Kırmadım zaten ama sinir oldum.. Zaten 9 senedir onu kırmıycam diye sinir hastası oldum valla Ege çok şanslısın kız, keşke görüşmeye başlamasaydık.. Ama ben ilk kızımda içimde kalmıştı bunda herşey tam olsun istiyorum kendi istediğim gibi olsun istiyprum ya çok şey mi ist,yorum... İlla karışçak.. Sanki ben ondan yardım istedim... offfffffffffffff... bıktım bu kadından, zaten o gün geldi elli bin tane laf soktu..
amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm
beğenir kesinnn
ben de neye büyük konuşsam başıma gelir hep :) çocuk konusunda da çok büyük konuştum, yalayıp yutucam herhalde söylediklerimi doğunca :)
ben yaptırmadım canım ama yaptırmak lazımmış
ıyyy en gıcık olduğum şey.. onu seçmenin de bi keyfi var sonuçta, bi rahat bıraksalar insanı
benim şapşal kayınvaldem de eşime diyor ki (bana diil ama) bebek şekeri almaya ayşen teyzeni de götürelim. komşusu!!!
eşim de dedi ki seni götürecek miyiz ki ayşen teyzeyi götürelim
senin komşunun bebek şekeri alışverişinde ne işi var, senin ne işin var dedim içimden
benim ki de kesin ikizler ama sonuçta anne baba eğitir çocukları ve genetik bazı şeyler diye avutuyorum kendimi göricez bakalım nası bişey olcaklar
ya ne güzel işte kadın düşünüyor benim ki hiç bişey sormuyor ne aldınız ne alacaksınız hiçbişey.kırmadan söyleseydin yine de yazık
belki benimki yengeç olur biz ablamdan çok çekiyoz valla ikizle burcu kendileri ondan mı bilemem işallah kızım ablama benzemez diyorum bazen de:44:
Olsun minik bir dahi yetiştireceksiniz İnşallah:))
benim evde bi akrep var ki allah yarabbiiiiiiii. bide ikizler gelince tam olcaz. bakalım ben sıyırmazsam iyidir. .
benim ki de kesin ikizler ama sonuçta anne baba eğitir çocukları ve genetik bazı şeyler diye avutuyorum kendimi göricez bakalım nası bişey olcaklar
ay haırlatma ben de amniyosentaz olmuştum.ama benim kendi annem yatırma diyip durdu.kayınvalide bizde nötrhiç sevmiyorum öyle kaynanaları
valla benim kaynanaya nazar değdi bunda çok karışıyo yaa. yok yatağı şöyle olsun yün yatakta yatsın... yastığa gerek yok..telefon ediyo akşamın bi vakti bunları sıralıo
bide geçen gün ne dese beğenirsin ilkinde ben amniosentez oldum..bana diyo ki:ilkinde gittin su aldırdın karnından bunda gidip öyle bişi yapma diyo..bende dayanamadım anne ben keyfimden aldırmadım ki dedimm
karışmasınlar herşeye ya benim kendi annem bile karışmıyo ağzını açıp da şunu şöyle yap demio..
oykum senın idildemı ıkızler olcak yengec ılcak dımı???
ayyyy benımkı kesın ıkızlerrr yandık bızzz
beğenir kesinnn
ben de neye büyük konuşsam başıma gelir hep :) çocuk konusunda da çok büyük konuştum, yalayıp yutucam herhalde söylediklerimi doğunca :)
ben yaptırmadım canım ama yaptırmak lazımmış
ıyyy en gıcık olduğum şey.. onu seçmenin de bi keyfi var sonuçta, bi rahat bıraksalar insanı
benim şapşal kayınvaldem de eşime diyor ki (bana diil ama) bebek şekeri almaya ayşen teyzeni de götürelim. komşusu!!!
eşim de dedi ki seni götürecek miyiz ki ayşen teyzeyi götürelim
senin komşunun bebek şekeri alışverişinde ne işi var, senin ne işin var dedim içimden
Benim ikiside ikizler kız, SAT ı bile aynı ikisinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?