2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nil çok güzel isim kızkardeşime o kdara söyledim ama koyduramadım nil ismini:93:

ayyy çok beğeniyorum ben de Sezin Nil. hangisini istiyorsa onu kullansın.

ya çok yıpranıyor insan. bırakmıyorlar insanı kendi haline.
özenmiş annesi bırak yapsın işte ne kurcalıyosun.

ben böyle mevzularda sesimi çıkarmıyorum yanlış anlaşılırım diye ama içim içimi yiyyor.
mecbur eşime söylüyorum. eşim de beni yanlış anlıyor. sen eskiden böyle değildin çok değiştin diyor. çok üzülüyorum. sesimi çıkarmazsam, herşeye tamam dersem benden iyisi yok anlayacağın.

fazla müdaheleyi hiç sevmiyorum.
fikir söylemek ayrı burun sokmak apayrı. rahat bıraksınlar insanları.
offff çok yıpranıyorum öykümcüm.

seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimm

teyzeleri de beğendi şimdi babayı kandırmak var sırada :)

içini sen daha iyi bilirsin tabi ki. öyleyse az bile söylemişsin tam gaz devam

tevekkeli değil ondan mesajlarım arada kaynıo yanii... sevibade nerde ege sen bilirsin hani iki kızı vardı..

Kırmadım zaten ama sinir oldum.. Zaten 9 senedir onu kırmıycam diye sinir hastası oldum valla Ege çok şanslısın kız, keşke görüşmeye başlamasaydık.. Ama ben ilk kızımda içimde kalmıştı bunda herşey tam olsun istiyorum kendi istediğim gibi olsun istiyprum ya çok şey mi ist,yorum... İlla karışçak.. Sanki ben ondan yardım istedim... offfffffffffffff... bıktım bu kadından, zaten o gün geldi elli bin tane laf soktu..

inşallah eşim de beğenir.
benim çok içime sindi.

beğenir kesinnn

ben de neye büyük konuşsam başıma gelir hep :) çocuk konusunda da çok büyük konuştum, yalayıp yutucam herhalde söylediklerimi doğunca :)

ben yaptırmadım canım ama yaptırmak lazımmış

ıyyy en gıcık olduğum şey.. onu seçmenin de bi keyfi var sonuçta, bi rahat bıraksalar insanı
benim şapşal kayınvaldem de eşime diyor ki (bana diil ama) bebek şekeri almaya ayşen teyzeni de götürelim. komşusu!!!
eşim de dedi ki seni götürecek miyiz ki ayşen teyzeyi götürelim
senin komşunun bebek şekeri alışverişinde ne işi var, senin ne işin var dedim içimden

Yengeç olursa duygusallığından hassaslığından kendi çeker:) ikizler olursa da siz...:)
benim eşim yengeç eskiden ilk zamanlar öyleydi ama şimdi mal

aaaaaa sende hep kocanı işleme kızım. kendinde söyle adamı arada bırakma
ben kendim söylerim zaten zor bana kimse karışamaz. kayınvalidemde ağzını açmazdı sevmem .. ben fikir sorarsam söylesinler ama aklımdakine yorum yapıp hevesimi kaçırmasınlar...
zor yaaaaaa allah kolaylık versin

tevekkeli değil ondan mesajlarım arada kaynıo yanii... sevibade nerde ege sen bilirsin hani iki kızı vardı..

geliyor bazen cnm kızlardan fırsat bulamıyor. birde eşyalarını hazırlıyordu geçen geldi yazmıştı iyi yani...

yaa sabahdan beri 2 defa şakır şakır dişim kanıyo yaaa oturdugum yerde millet uyarıyo uff sinir oldum

Allah sabır versin canım...başka ne diyim...gıcık oluyorum böyleee şeylere..
bazen bende kızıyorum bizimkine..sonra düşünüyorum birgün bende kayınvalide olcam diye

hiç sevmiyorum öyle kaynanaları

valla benim kaynanaya nazar değdi bunda çok karışıyo yaa. yok yatağı şöyle olsun yün yatakta yatsın... yastığa gerek yok..telefon ediyo akşamın bi vakti bunları sıralıo

bide geçen gün ne dese beğenirsin ilkinde ben amniosentez oldum..bana diyo ki:ilkinde gittin su aldırdın karnından bunda gidip öyle bişi yapma diyo..bende dayanamadım anne ben keyfimden aldırmadım ki dedimm

karışmasınlar herşeye ya benim kendi annem bile karışmıyo ağzını açıp da şunu şöyle yap demio..

Valla bence bunlara en baştan göz yummamak lazım, içime ata ata valla hasta oldum.. Ya birlikte gidelim bakalım mı falan desin niye ben istemeen yapıyor anlamadm.. Bırakmazlar canım onlar herşeye burunlarını sokarlar.. Bence en baştan taviz verme sonra alışıyorlar.. İnan alınmasın diye neleri yutuyorum ama sadece büyüğüm diye, kocam üzülmesin diye... eeeee ne oluyor yine olan bana oluyor..

Benim annemde dedi bırak kzım yapsın işte özeniyor... Ona da kızdım, çocuğu ben doğuruyorum benim özenmeye hakkım yoku diye... Ay bayıltıcak bunlar beni..

cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.

amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm

ya ne güzel işte kadın düşünüyor benim ki hiç bişey sormuyor ne aldınız ne alacaksınız hiçbişey.kırmadan söyleseydin yine de yazık

ikisini ortası bişey olsa keşke.

belki benimki yengeç olur biz ablamdan çok çekiyoz valla ikizle burcu kendileri ondan mı bilemem işallah kızım ablama benzemez diyorum bazen de:44:

ikizler burcu insanları zor oluyor.
sürekli idare etmek gerekecek.

Olsun minik bir dahi yetiştireceksiniz İnşallah:))

inşalllah.

benim evde bi akrep var ki allah yarabbiiiiiiii. bide ikizler gelince tam olcaz. bakalım ben sıyırmazsam iyidir. .

allah yardımcımız olsun. yengeç olsa ne güzel olurdu.

benim ki de kesin ikizler ama sonuçta anne baba eğitir çocukları ve genetik bazı şeyler diye avutuyorum kendimi göricez bakalım nası bişey olcaklar

istediğin gibi yetiştir canım. bazı şeyler doğuştan geliyor.
değiştiremiyorsun. karakter meselesi.

ay haırlatma ben de amniyosentaz olmuştum.ama benim kendi annem yatırma diyip durdu.kayınvalide bizde nötr

çilekkk hu huu
odanız hakkında bi şiler sormuştum ama görmedin sanırm.Güle güle kullanın öncelikleeee:)
yeri ve fiyatı hakkında bilgi verebilr misin acaba.internet sitesi var mı?halısıda çok şirin o nereden?
teşekkürler....

ben de onu diyorum canım genetik sonuçta ikimiz de uyumluyuz bilmem burçtan mıdır nedir.oğlumuzda bize çeker inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…