2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya iki gün önce benim bacağıma gecenin bir yarısı hafif bir kramp girdi... eyvah dedim başlıyor galiba kramplar, aklıma da sen geldin dedim bu kız içmiyor ne cesaret diye düşündüm.. Ben Aslı da çok çektim kramptan onun için korkuyorum..

günaydıııııııııııııııınnnnn... çok sinirliyim dünden beri :84:

günaydınnnnnnn......
valla bi çay süper giderdi başım çatlıyor sabah sabah ağrıyla kalkmaktan bıktım. hava kasvetli kapalı ya bende bugun kapalıyım:)))))))))
sen nasılsın

iyi demek adet olmuş egem...napayım , işteyim, bi yandan çalışıyorum , bi yandan burdayım....
her sabah benimde üzerimde bi ağırlık oluyo..sanki tonlarca yük taşımışım gibi..sırtım ağrıyo, belim falan çok kötü...

günaydın kızlar biz geldikkkkkkkkk

off bende sıkıntımı sölim bare

2 gündür vajına kemiklerim mi desem çatım mı desem bilemiyorum neresi ordaki kemiklerim acıyor oturup kalkarken ağrı yapıyor ya

bacaklarımı açıp kapatamıyom neden ki sizde de aynı şikayette olan var mı:26:

noldu kızzz....hala selinin doktoruna olan sinirin geçmedimi yoksa..seni en son o sinirle bırakmıştım

ona hepten sinirliyim zaten manyak dr internettekinin aynısıymış lafa bak haspam manyak.....

kocama sinirliyim dün gece gene bi arkadaş dogum yapmış onu dedim zor olmş vs vs vs işde benim nasıl acep falan diye öle anlatıyordum oda gerizekalı aptal
-fatma hamile kaldıgın günden beri aynı şeyi sölüyorsun. dogurursun sen ne var ki ..

sanki çocuk oyuncagı ben ondan destek bekliyorum adamın umrunda değil ona giren çıkan mı var sanki gece konuşmadım yattım öle sabahda yüzünü göresim bile gelmedi küsmüyüz diyo bana yok sinirliyim sana dedim o kadr agzına yüzüne çakasım geldi :84::84:

günaydın arkadaşlar...
dün var ya, kızımla Allah korudu bizi
salondaki priz patladı alevler felan çıktı...evde de yalnızdım yangın çıkacak diye aklım gitti...pc nmin bağlantı kablosunda sorun oldu galiba temassızlık yaptı
neyse sivri zekalı kocam gelince inadından evdeki bütün prizlerde kabloyu deneyince bi daha patladı...ağlamaktan canım çıktı, hem korktum hem sinirlendim bebiş de zavallı benle beraber kasıldı kaldı..bu eşimin gereksiz inadından ben bigün ölücem zaten
daha önce banyo bataryasından inat etti, şimdi elektrik...uyarıyom ben de bi dahakine doğalgazdan inat etmesin diye, valla kimse kurtaramaz bizi ALlah korusun ne olduğunu anlamadan gidiveririz

ayy ben sana ne diyim...adam kötü dememiş ki, benimkide öle..aman bilmiyonmu sen erkeklerii. ne takıyosun ki...bozma moralini...böyle şeyler için küsme eşine
onların genel özellikleri bu.

ayy ben sana ne diyim...adam kötü dememiş ki, benimkide öle..aman bilmiyonmu sen erkeklerii. ne takıyosun ki...bozma moralini...böyle şeyler için küsme eşine
onların genel özellikleri bu.

küs değilim çok sinirliyim onaaa... ne varmış ki..elini körü var ne var aptal

EEee evet doğru demişsin canım onlara giren çıkan yok tabi... Anlamazlar güzelim senin stresini, nerden bilcekler.. Bence tavır yap tabi sen taşımaya doğurmaya üşenmiyorsun da o seni dinlemeye mi üşeniyor... Ama normal tabi hepsi böle bunların..

ay o kadar yazdım net gitti..
arkadaşına allah sabır versşn bi an diken diken oldum... allah yaşatmasın.
kramptan ben de çok çektim eylülde ama bunda allah korusun bişey yok:)) olmasında

günaydıııııııııııııııınnnnn... çok sinirliyim dünden beri :84:
aman beeeeeee normal gel bigünde bende gerginim ohoooo yandık bugun desene

bi ağız tadıyla naz yaptırmıyorsunuz hemen başlıyosunuz benmde sıkıntım var. şaka şaka da bende olmadı böyle bişey yoruldunmu acaba

amannnnnn bozma moralini. ne kadar ince görünselerde hammaddeleri aynı odunnnn

öküz yaa valla öküzzz:84::84:

Günaydın kızlar...
Ne var ne yokkk...Kocişin koynundan kalktım geldim işe, kdv.nin son günü bugün bari gel dediler....
Herifim evde, ben işteee....
Neler var neler yok...Ne havadisler var....Herkes iyi mi..

Günaydın kızlar...
Ne var ne yokkk...Kocişin koynundan kalktım geldim işe, kdv.nin son günü bugün bari gel dediler....

aklıma geldin hee sabah fosur fosur kocsnın yanında yatıordur hnfendi dedim... arada bi işe ugra kız sende

aklıma geldin hee sabah fosur fosur kocsnın yanında yatıordur hnfendi dedim... arada bi işe ugra kız sende

Bak geldim işteee.....
Uyuyordum valla kız, uyandırdılar...Bugün gel, yarın yine gelme diyee....
Adama rahat rahat tatil bile yaptırmıyolar...
ama yokken de aklım szde kalıyo, herkes iyi değil mi...cilek 100 lük şeker yüklemesi yaptıracaktı ne oldu bilen var mı ??

geçmiş olsun cnmm

gunaydınnnnn kızlarrrrr

offffffffff hava kasvetlı uykummm varrrrrrrrrrr agırlık var uzerımdeeeeeeeee
bitane daha geldi. gel bugun burası revir gibi. herkes bi alem..

öküz yaa valla öküzzz:84::84:
ay çok güldüm yaaaaaaaaaa.

Günaydın kızlar...

ooooo aklınıza gelebildikmi. şimdi işlerim yoğun dersin çıkarsın kocaya geldimi iş güç yok.
izin alırsın. üçkağıtçı. 3 günden beri yenimi çıktın koynundan adamın:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…