2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese...

üff kramp berbat ya, arada benim de oluyor, hatta dün gece aynı anda iki bacağıma da girdi, çığlıkla uyandım. zavallı kocam otomatiğe bağladı artık ben çığlık atınca hemen kalkıp bacağımı gerginleştiriyor, geçecek şimdi sakin ol diyor:))) Hamile kalmadan önce de olurdu gerçi benim, magnezyum istesem mi ki acep???

ooooo aklınıza gelebildikmi. şimdi işlerim yoğun dersin çıkarsın kocaya geldimi iş güç yok.
izin alırsın. üçkağıtçı. 3 günden beri yenimi çıktın koynundan adamın:82:

Aynen öyle yptım egee..
Dinlendik valla evden dışarı çıkmadık hiç....Özledim kız sizi de....
Bi dün pazara gittik o kadar, 3 gündür yatıyoruz evde....Tavsiye ederim...İnsan acayip dinleniyoo...

bugün gidecekti 100 lk için
Amaaannn, ne takılıyon bunların hepsi öküz...Bilmiyon mu sen...Ne dediyse kızdırdıysa, heee de geç..Niye strese giriyon bacım, yiğenimi de stresli yapacan...
ne dicek dogurursun işde ne var ki Allahım saçlarım bile diken diken oluyo aptal şeyyy

kız ege bu kokmuştur heee 3 gündür çıkmıyor koynundan

çilek evde 5 gün istrahatde. erken doğum tehditi var.
blue kanaması oldu evde oda.

çilek evde 5 gün istrahatde. erken doğum tehditi var.
blue kanaması oldu evde oda.

AAAAAAAAAAAaaaa,
niye yaaaa...
Niye erken doğum tehlikesi varmış ki....Şekerden değildir herhalde...
Blue nunda kanaması mı olmuş, kıyamam ya, kız bi rahat edemed hamileliğinde...İkisine de geçmiş olsun dersiniz bizden, inşallah bi terslik olmaz yaa..Üzüldüm valla....

Magnezyum vermedi mi sana, ay benim doktor ilaç manyağı herhalde, taaaaa ne zamandan verdi bana magnezyum.. Kullanmaya çalışıyorum bende.. Ama çok faydası var onun..

Aynen öyle yptım egee..
Dinlendik valla evden dışarı çıkmadık hiç....Özledim kız sizi de....
Bi dün pazara gittik o kadar, 3 gündür yatıyoruz evde....Tavsiye ederim...İnsan acayip dinleniyoo...

Ohhh kuzucum dinlen tabi ya ihtiyacın var... Yeni ev, yeni iş yeri yeni bebek hayatında ne çok şey değişti senin.. Hepsi de güzel gelişmeler..

Magnezyum vermedi mi sana, ay benim doktor ilaç manyağı herhalde, taaaaa ne zamandan verdi bana magnezyum.. Kullanmaya çalışıyorum bende.. Ama çok faydası var onun..

yok vermedi, benimki elevit bile vermedi, demir içiyorum sadece. gerçi adama hiç söylemedim krampları:26: benim eskiden de olurdu, normal gibi geliyordu o yüzden:)) yarın gideceğim söyleyim bakalım.

Kızlar Günaydın....

Blue canımçok geçmiş olsun aman ayağa kalkmamaya çalış kanama yerleri durur canını sıkma hiçbişey olmucak zamanında doğuracan inşaallah

Kuzu hosgeldin canım evde kocan olunca güzel oluyor demii.....

Kızlarr dünden beri ishalim bugünde gecmezse doktoru arıcam leblebimuz haşlanmış patates ayran ...varmı başka geçiren ...bir bu eksikti zaten:

Günaydın birce...Geçmiş olsun, ya bu kramplardan çok korkuyorum ben de..Çok mu kötü oluyor...İnşallah bi daha olmaz...

Ohhh kuzucum dinlen tabi ya ihtiyacın var... Yeni ev, yeni iş yeri yeni bebek hayatında ne çok şey değişti senin.. Hepsi de güzel gelişmeler..

Günaydın öyküm, evet dediğni gibi bu sene ne çok şey değişti hayatımda..Bi de önemli bişey daha var, sizlerle tanıştım...Burası terapi gibi çok iyi geliyor insana...Sen nasılsın, iyisindir inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

ya evet canımdün kalktım wcde oldu. neyse ki çok devam etmedi hemen doktora gittik çokşükür açılma incelme yok rahim ağzında. doktor olur böyle çok yorulmuşsundur dedi, zaten cumartesi gittiğimde de demişti rapor veriim istersen diye de, almamıştım. bu sefer diyo zaten ben sana demedim mi rapor veriim diye :) kendimi iyi hissederken rapor almak içime sinmiyor. korkarım ben rapordan. neyse, dün geceden beri bişey yok çokşükür. doktor günde 1 günlük ped kadar gelirse korkma dedi. ama çokşükür gelmedi o kadar.. bi doğursaydık hayırlısıyla :)
ha bu arada eşim ilk defa hissetti oğluşumun tekmelerini dün :)) yakalayamıyorduk hiç :) çok mutlu oldu canım kocam

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzu gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşş

ege çilek ile sonradan konustunuz mu nasil diye??

ya muhasebeci arkadaslar siz bilirsiniz bişi sorucam

şimdi ben dükkandan ssklıyım. doktor 32. haftada rapor yazalım maas baglansın dedi.
şimdi rapor alınca 4 ay doğum izni süresince para alacağım devletten ama ssk ödemem yapılmayacak mı ve 4 ayım yanacak mı?
bizim muhasebeciye sordum bence alma rapor gerek yok dedi anlamadım.

Günaydın canım....Evet evde tek olmayınca evde olmak gerçekten çok hoş...Nasılsın...
haşlanmış patates, kahve telvesi, muz...En iyileri bunlar...Bi de katı şeyler ye pek yeşillik yeme...
Ama bol bol su iç, ishalken vücuttan çok su gidermiş...Geçmiş olsun canım..

Günaydın birce...Geçmiş olsun, ya bu kramplardan çok korkuyorum ben de..Çok mu kötü oluyor...İnşallah bi daha olmaz...

günaydın canım, evet ya gecenin bir yarısı sıçrayıp ayağını kıpırdatamıyorsun ağrıdan. ama benim eskiden de çok olurdu o yüzden burda okuyana kadar hamileliğe bağlamamıştım:)))

bluecum cok geçmiş olsun ya
Allah korkutmasın bir daha böyle gelmiş geçmiş olsun canım

günaydın ..canım bol zıvı tüket

günaydın cnm
fmgde ishal oldu.magnezyum ve kalsiyumdan mı diyede sordu hatta. farklı bişey mi yedin yoksa..

canım benim çok sağol. çokşükür korkulacak bişey yokmuş. doktor hiç telaş yapmadı. rahim ağzına baktı hemen bişey yok. gayet iyi dedi. bebişim de baya hareketliydi dün, o yüzden korkmadım ben de :) başlarda da böyle olmuştu benim. 3 hafta yatmıştım. inşallah bi daha olmadan bitiririm şu hamileliği :))

canım çok geçmiş olsun. çok korkuyorum ben de kanamadan ama az olması normalmiş demek. inşallah tekrarlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…