- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
bluecum cok geçmiş olsun ya
Allah korkutmasın bir daha böyle gelmiş geçmiş olsun canım
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ya evet canımdün kalktım wcde oldu. neyse ki çok devam etmedi hemen doktora gittik çokşükür açılma incelme yok rahim ağzında. doktor olur böyle çok yorulmuşsundur dedi, zaten cumartesi gittiğimde de demişti rapor veriim istersen diye de, almamıştım. bu sefer diyo zaten ben sana demedim mi rapor veriim diye :) kendimi iyi hissederken rapor almak içime sinmiyor. korkarım ben rapordan. neyse, dün geceden beri bişey yok çokşükür. doktor günde 1 günlük ped kadar gelirse korkma dedi. ama çokşükür gelmedi o kadar.. bi doğursaydık hayırlısıyla :)
ha bu arada eşim ilk defa hissetti oğluşumun tekmelerini dün :)) yakalayamıyorduk hiç :) çok mutlu oldu canım kocam
Günaydın birce...Geçmiş olsun, ya bu kramplardan çok korkuyorum ben de..Çok mu kötü oluyor...İnşallah bi daha olmaz...
benim ilk hamilelikte çok olurdu, kramp giren bacağım o kadar acırdı ki, 3 gün sürerdi acısı.. onun için korkuyorum.. İçiyorum magnezyum..
Günaydın öyküm, evet dediğni gibi bu sene ne çok şey değişti hayatımda..Bi de önemli bişey daha var, sizlerle tanıştım...Burası terapi gibi çok iyi geliyor insana...Sen nasılsın, iyisindir inşallah..
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ya evet canımdün kalktım wcde oldu. neyse ki çok devam etmedi hemen doktora gittik çokşükür açılma incelme yok rahim ağzında. doktor olur böyle çok yorulmuşsundur dedi, zaten cumartesi gittiğimde de demişti rapor veriim istersen diye de, almamıştım. bu sefer diyo zaten ben sana demedim mi rapor veriim diye :) kendimi iyi hissederken rapor almak içime sinmiyor. korkarım ben rapordan. neyse, dün geceden beri bişey yok çokşükür. doktor günde 1 günlük ped kadar gelirse korkma dedi. ama çokşükür gelmedi o kadar.. bi doğursaydık hayırlısıyla :)
ha bu arada eşim ilk defa hissetti oğluşumun tekmelerini dün :)) yakalayamıyorduk hiç :) çok mutlu oldu canım kocam
amanda aman babasına da kendini gösterirmiş.günaydın kızlar nasılsınız bugün?
canım çok geçmiş olsun. çok korkuyorum ben de kanamadan ama az olması normalmiş demek. inşallah tekrarlamaz...
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşş
ege çilek ile sonradan konustunuz mu nasil diye??
ya muhasebeci arkadaslar siz bilirsiniz bişi sorucam
şimdi ben dükkandan ssklıyım. doktor 32. haftada rapor yazalım maas baglansın dedi.
şimdi rapor alınca 4 ay doğum izni süresince para alacağım devletten ama ssk ödemem yapılmayacak mı ve 4 ayım yanacak mı?
bizim muhasebeciye sordum bence alma rapor gerek yok dedi anlamadım.
Günaydın fıstık...4 ay raporlu oluyorsun günün işlemiyor...Rapor paranı da raporun bittikten sonra alabiliyorsun, yani 4 ay maaş da yok, rapor parası da yok...ama bu yasal hakkın alacaksın tabi...Muhasebeci de bi alemmiş..Gerek yok olur mu...Ama 32. hafta değil de, 37. haftada alabilirsin o zaman doğumdan sonra 5 hafta daha kullanabilirsin..
inş canım moralim yerinde hiç canımı sıkmadım, oğlum oynamaya devam edince iyi hissettim kendimi :)kocalar hissedince çok mutlu oluyorlar tabi onlar bizim gibi bebeği hissetmedikleri için anca böyle dışardan tekmelerle idare ediyorlar :)) doktor günde 1 ped kadar gelse bile sorun değil dedi ama gelmedi çokşükür. bi daha ev işi falan yok valla evi şey de götürse umursamıcam :))Üzülme canım, hiç bişey olmucakk...Dinlen istirahat et sen...Benim ceviz gibi parçalı parçalı kanamam gelmişti ilk zaman yine bişey olmadı.Allahın izniyle bişey olmucak, yat dinlen sen bol bol...Hiç iş güçle uğraşma sakın....Sen al raporunu, dinlen...İyi hissetsende demek ki vücudunun ihtiyacı var...
Eşin de hissetmiş ne güzel, kız bluee benim herif tadını aldı tekmelerin, şimdi işten geliyo eli karnımdaa..Bi de kuvvetli atıyo bazen sıpacım, ele gerek yok gözle görülüyo...Aslan kızım döv ananı diye bi kasılıyo benimki bi göreceksin....
Siz de o günlere geleceksiniz, oğluş bi tekmeler atacak sana, elle hissetmeyi bırak gözle göreceksiniz..O zaman eşin daha çok bağlanacak karnındak mucizeyee...
Ama sen dinlenmeyi ihmal etme sakın, dik ayaklarını tepeye yattt...Moralini de hep yüksek tut, hem bak kanaman artmamış, gelmemiş bi daha..İnşallah da gelmicek..
sağol oykumcum valla malesef farkında olmadan yapıyoruz hata aslında işte..dikkat etmek lazım çok. doktor da dedi her bünye kaldıramıyor dedi. bu arada arkadaşına gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin böyle şeylerle imtihan etmesin. maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı öyle de doğacaklar inşallah..geçmiş olsun canım, artık fazla yorma kendini bence..
Amin canım benim..senin niye ağrıdı ki başın, ilaç da alamayınca baş ağrısı çok gıcık..amanda aman babasına da kendini gösterirmiş.
yesinler oğluşunu
nasılsın cnm inşallah daha iyi olacaksın allah birdaha göztermesin.
benim başım fena kızlar yazmadan okuyorum buralardayım merak etmeyin
Günaydın fıstık...4 ay raporlu oluyorsun günün işlemiyor...Rapor paranı da raporun bittikten sonra alabiliyorsun, yani 4 ay maaş da yok, rapor parası da yok...ama bu yasal hakkın alacaksın tabi...Muhasebeci de bi alemmiş..Gerek yok olur mu...Ama 32. hafta değil de, 37. haftada alabilirsin o zaman doğumdan sonra 5 hafta daha kullanabilirsin..
kuzu haklı zinkerbel. muhasebeci uğraşmak istemedi galiba 4 aylık paranı al neden kullanmıycaksın o hakkını. primin yatmaz ama raporlu görünürsün eksiğin olmaz.
kuzu haklı zinkerbel. muhasebeci uğraşmak istemedi galiba 4 aylık paranı al neden kullanmıycaksın o hakkını. primin yatmaz ama raporlu görünürsün eksiğin olmaz.
kuzuuuuuuuuuuuuu hosgelmıssın kocanın koynundan:)):):):))
Allah korusun canım sen de başlarda çok çektin kanama illetinden. rahim ağzı açılmadıkça sorun değil sanırım..
bi de ben haftasonundan beri farketmeden çok yordum kendimi. ondan oldu. vicdan azabı yaptım zaten bi daha da yormıcam hiç..
çileke de çok üzüldüm ya, inş geçer risk. bu bebeler de pek hevesli doğmaya ha, ne varsa dünyadagelince görcekler anyayı konyayı
Günaydın canım....Evet evde tek olmayınca evde olmak gerçekten çok hoş...Nasılsın...
haşlanmış patates, kahve telvesi, muz...En iyileri bunlar...Bi de katı şeyler ye pek yeşillik yeme...
Ama bol bol su iç, ishalken vücuttan çok su gidermiş...Geçmiş olsun canım..
aaaaaa
yani o zaman ssk dan primim ayım yanmayacak ileride
ay salak kadın resmen uğrasmak istememiş heralde prosüdürleri var muhasebeci için getirli götürülü
teşekkürler canlarım
günaydın kızlar.
Blue çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen.
Kuzucum hoşgeldin. balayı mı yapıyon kız. özlettin kendini.
Bebek bakımı ve emzirme eğitimlerimizi A'dan Z'ye tüm bebek bakımını ,emzirme ve emzirme problemlerini,süt sağma ve saklama koşullarını ele alıyoruz.Bu eğitimimiz 3 saat süren bir proğram.Bu eğitimi Yenidoğan uzmanı ve yenidoğan hemşireleri veriyor. Hastanemiz açıldığı ilk günden itibaren anne ve bebek dostu .Eğitimlerimiz ücretsiz olup her gebeye açıktır.(İlla bizim hastanemizde doğum yapması gerekmiyor) Hatta ve hatta emzirme problemi olan her anne bizden telefonle randevu alırsa bu konudada ücretsiz yardımcı oluyoruz.
Normal doğum eğitiminde doğuma hazırlık ,doğumum evreleri, doğum eylemi,plesantanın doğmasını ayrıntılı ele alıyoruz. Fizyoterapist arkadaşımız solumun egzersizleri,gevşeme egzersizleri,doğuma yardımcı olan egzersizleri uygulamalı olarak anlatıyor.Derin gevşeme egzersizini yaptırarak eğitimi sonlandırıyoruz Bu eğitimimizde ücretsiz olup gebeler ve eşlerinide de bu eğitimimize davet ediyoruz. Bu eğitim proğramımızda 3 saat sürüyor.
Doğum süreci eğitiminde anne bebek bakımını ,bebek karşılama video gösterisini ,fizyoterapist arkadaşımız gebelik ve lohusalık döneminde fiziksel aktiviteyi,Dietisyen arkadaşımızda gebelik ve lohusalık dönemindeki beslenmeyi ele alıyor.Bu eğitim proğramımızda 3 saat sürüyor.
Ankaradaki gebelerimizi tüm eğitimlerimize beklerim.
günaydın ..canım bol zıvı tüket
günaydın kızlar.
Blue çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen.
Kuzucum hoşgeldin. balayı mı yapıyon kız. özlettin kendini.
ooo kuşum benim bizde seni seviyoruz. birbirimize destek olmasaydık nasıl geçerdi bunca ay..inş canım moralim yerinde hiç canımı sıkmadım, oğlum oynamaya devam edince iyi hissettim kendimi :)kocalar hissedince çok mutlu oluyorlar tabi onlar bizim gibi bebeği hissetmedikleri için anca böyle dışardan tekmelerle idare ediyorlar :)) doktor günde 1 ped kadar gelse bile sorun değil dedi ama gelmedi çokşükür. bi daha ev işi falan yok valla evi şey de götürse umursamıcam :))
sağol oykumcum valla malesef farkında olmadan yapıyoruz hata aslında işte..dikkat etmek lazım çok. doktor da dedi her bünye kaldıramıyor dedi. bu arada arkadaşına gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin böyle şeylerle imtihan etmesin. maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı öyle de doğacaklar inşallah..
Amin canım benim..senin niye ağrıdı ki başın, ilaç da alamayınca baş ağrısı çok gıcık..
ya kızlar çok duygulandım valla böyle destek görünce insan çok mutlu oluyor. canlarım benim yaa hepinizi çok seviyorum
Egee, sen doktora ne zaman gidicen...Biz hemen hemen aynı zamanlarda gidiyorduk ya, ondan soruyorum..Ben 8 nisan gidicem raporumu başlattıracağım..9 nisanda başlar demişti, c.tesiye denk geliyo, 8 inde gitsem yazar herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?