2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bluecum cok geçmiş olsun ya
Allah korkutmasın bir daha böyle gelmiş geçmiş olsun canım

çok sağol canım, Allah hiçbirimize yaşatmasın, rahatça bitirelim şu hamileliği hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inşallah..

karakan yazmadan gönderdim mesajı, kızlar da demişler bolca su iç, muz da iyi gelir diye biliyorum..

Üzülme canım, hiç bişey olmucakk...Dinlen istirahat et sen...Benim ceviz gibi parçalı parçalı kanamam gelmişti ilk zaman yine bişey olmadı.Allahın izniyle bişey olmucak, yat dinlen sen bol bol...Hiç iş güçle uğraşma sakın....Sen al raporunu, dinlen...İyi hissetsende demek ki vücudunun ihtiyacı var...
Eşin de hissetmiş ne güzel, kız bluee benim herif tadını aldı tekmelerin, şimdi işten geliyo eli karnımdaa..Bi de kuvvetli atıyo bazen sıpacım, ele gerek yok gözle görülüyo...Aslan kızım döv ananı diye bi kasılıyo benimki bi göreceksin....
Siz de o günlere geleceksiniz, oğluş bi tekmeler atacak sana, elle hissetmeyi bırak gözle göreceksiniz..O zaman eşin daha çok bağlanacak karnındak mucizeyee...
Ama sen dinlenmeyi ihmal etme sakın, dik ayaklarını tepeye yattt...Moralini de hep yüksek tut, hem bak kanaman artmamış, gelmemiş bi daha..İnşallah da gelmicek..

Ben iyi olmaya çalışıyorum.. Açıldım biraz burda.. Moralim bozulmuştu bir arkadaşa da..

geçmiş olsun canım, artık fazla yorma kendini bence..

amanda aman babasına da kendini gösterirmiş.
yesinler oğluşunu
nasılsın cnm inşallah daha iyi olacaksın allah birdaha göztermesin.

benim başım fena kızlar yazmadan okuyorum buralardayım merak etmeyin

canım çok geçmiş olsun. çok korkuyorum ben de kanamadan ama az olması normalmiş demek. inşallah tekrarlamaz...

Allah korusun canım sen de başlarda çok çektin kanama illetinden. rahim ağzı açılmadıkça sorun değil sanırım..
bi de ben haftasonundan beri farketmeden çok yordum kendimi. ondan oldu. vicdan azabı yaptım zaten bi daha da yormıcam hiç..

çileke de çok üzüldüm ya, inş geçer risk. bu bebeler de pek hevesli doğmaya ha, ne varsa dünyada gelince görcekler anyayı konyayı

Günaydın fıstık...4 ay raporlu oluyorsun günün işlemiyor...Rapor paranı da raporun bittikten sonra alabiliyorsun, yani 4 ay maaş da yok, rapor parası da yok...ama bu yasal hakkın alacaksın tabi...Muhasebeci de bi alemmiş..Gerek yok olur mu...Ama 32. hafta değil de, 37. haftada alabilirsin o zaman doğumdan sonra 5 hafta daha kullanabilirsin..

kuzu haklı zinkerbel. muhasebeci uğraşmak istemedi galiba 4 aylık paranı al neden kullanmıycaksın o hakkını. primin yatmaz ama raporlu görünürsün eksiğin olmaz.

inş canım moralim yerinde hiç canımı sıkmadım, oğlum oynamaya devam edince iyi hissettim kendimi :)kocalar hissedince çok mutlu oluyorlar tabi onlar bizim gibi bebeği hissetmedikleri için anca böyle dışardan tekmelerle idare ediyorlar :)) doktor günde 1 ped kadar gelse bile sorun değil dedi ama gelmedi çokşükür. bi daha ev işi falan yok valla evi şey de götürse umursamıcam :))
geçmiş olsun canım, artık fazla yorma kendini bence..
sağol oykumcum valla malesef farkında olmadan yapıyoruz hata aslında işte..dikkat etmek lazım çok. doktor da dedi her bünye kaldıramıyor dedi. bu arada arkadaşına gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin böyle şeylerle imtihan etmesin. maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı öyle de doğacaklar inşallah..
amanda aman babasına da kendini gösterirmiş.
yesinler oğluşunu
nasılsın cnm inşallah daha iyi olacaksın allah birdaha göztermesin.

benim başım fena kızlar yazmadan okuyorum buralardayım merak etmeyin
Amin canım benim..senin niye ağrıdı ki başın, ilaç da alamayınca baş ağrısı çok gıcık..
ya kızlar çok duygulandım valla böyle destek görünce insan çok mutlu oluyor. canlarım benim yaa hepinizi çok seviyorum

kuzuuuuuuuuuuuuu hosgelmıssın kocanın koynundan:)):):):))

kuzu haklı zinkerbel. muhasebeci uğraşmak istemedi galiba 4 aylık paranı al neden kullanmıycaksın o hakkını. primin yatmaz ama raporlu görünürsün eksiğin olmaz.

Egee, sen doktora ne zaman gidicen...Biz hemen hemen aynı zamanlarda gidiyorduk ya, ondan soruyorum..Ben 8 nisan gidicem raporumu başlattıracağım..9 nisanda başlar demişti, c.tesiye denk geliyo, 8 inde gitsem yazar herhalde...

aaaaaa
yani o zaman ssk dan primim ayım yanmayacak ileride
ay salak kadın resmen uğrasmak istememiş heralde prosüdürleri var muhasebeci için getirli götürülü

teşekkürler canlarım

günaydın kızlar.

Blue çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Kuzucum hoşgeldin. balayı mı yapıyon kız. özlettin kendini.

benim doktor da hemen rahim ağzına bakardı. yorma artık kendini, az kaldı zaten:)

ben de üzüldüm çileğe. inşallah iyidir şimdi...

Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı

aaaaaa
yani o zaman ssk dan primim ayım yanmayacak ileride
ay salak kadın resmen uğrasmak istememiş heralde prosüdürleri var muhasebeci için getirli götürülü

teşekkürler canlarım

Primim ayım yanmayacak derken ne demek istedin ??? Anlamadım...
Gün olarak görünmeyecek, yani 120 gün işlemeyecek...Raporlusun ya, günlerin ilerlemeyecek, işyerin senin için ssk parası ödemeyecek, ama 120 gün sonunda sen gidip paranı alabileceksin...Geçen sordurdum da asgari ücretli 2800 tl.alabiliyor dediler ssk.dan...Çok geldi ama, inşallah veriyorlardır o kadar...

günaydın kızlar.

günaydın canım çok sağol..evdeyim bu hafta her haftanın çarşambadan sonrasını evde geçiriyorum bu ara

kızlar Ankarada ücretsiz bebek bakımı ve doğum eğitim seminerleri var. TOBB ETÜ Hastanesi'nde 9 Nisan ve 16 Nisanda 2 ücretsiz eğitim var. içeriğini yazmış hemşire;

şimdi istanbuldakileri de göndericem.
karakaaaaann gelmen mümkünse gidelim canım :))

günaydın kızlar.

Günaydın fmg...
Nasılsın kız, bende sizi çok özledim...
Onu da yaptırmıyolar anacım, baksana çağırdılar işe geldim yine...Ama iyi ki gelmişim, sizi çok özlemişim..

ooo kuşum benim bizde seni seviyoruz. birbirimize destek olmasaydık nasıl geçerdi bunca ay..
baş ağrısı 2 günüdr sabahları var şimdi hafifledi çay içiyim bi tane geçer uyksuuz kalıyorum gece ondan olabilir.

Egee, sen doktora ne zaman gidicen...Biz hemen hemen aynı zamanlarda gidiyorduk ya, ondan soruyorum..Ben 8 nisan gidicem raporumu başlattıracağım..9 nisanda başlar demişti, c.tesiye denk geliyo, 8 inde gitsem yazar herhalde...

ben 30. haftada gidicem 1 nisanda giderim.
sen git yazarlar yada pazartesine yazarlar: ama gecikme yoksa yanar felan allah korusun erken git onlar seni yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…