- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yok bluee gerek yok onlara bide temizlemeklemi uğraşacaksın . tek kullanımlık al 8 tl ye 40 tane aldım ben
yazdım ya
avent cam biberon
lansinoh göğüs pedi
chicco göğüs temizleme mendili
sen şiş olmuşsun kuzummm benim karnım var kollarım felan o kadar yok. gerçi eylülde bende öyle olmuştum.
hepsinin mayası aynı oduuuunn işde
ohaaaa ağlama kız gül bence ağlanacak haline.
uuuu özlemişim sana takılmayı
evet, ödem de varmış....
Yalnız ilginç tarafı kalçam ve bacaklarım aynı duruyoooo..Hiç değişiklik yok neredeyse...
ama üst gövde, sanki sumocular gibi, yüz, gıdık, kollar, parmaklar bile öyle şişti kiii...
Gögüsler ve göbekten bahsetmiyorum bileee...Onlar benim değil....
kullan at daaha pratik bişey. ben gereksiz gördüm yani bilemem yinede..hmm ne biliim sanki daha kullanışlı gibi geldi. 40 tanesi 8 tl gayet iyiymiş. e-bebek e gidicez biz de park yatak için. ben de oradan alırım olmazsa..
bi de biberonda model çeşit falan oluyor mu? yoksa sadece marka mı oluyor? nasıl bişey almak lazım ege? ne tavsiye edersin? ben de cam alıcam 1 tane en azından olsun başta değil mi?
evet, ödem de varmış....
Yalnız ilginç tarafı kalçam ve bacaklarım aynı duruyoooo..Hiç değişiklik yok neredeyse...
ama üst gövde, sanki sumocular gibi, yüz, gıdık, kollar, parmaklar bile öyle şişti kiii...
ya ben ne diyim kuzu.
kocam sürekli kafa buluyor benle.
napıyım. bulsun bakalım.
evet, ödem de varmış....
benim elleri görsen :))))))))
sosis parmaklıyım ben.
benim elleri görsen :))))))))
sosis parmaklıyım ben.
Öyle deme kız...Adam doğruyu söylüyooo....Odun deme kocişime benim....
Gül bacım gül, sen hiç kilo milo almamışsın gülersin tabi....Şaka bi yana bende çok güldüm, söyleyişi de çok komikti, gülecem diye gözümden yaş geldi..
Takıl bana bacım, bak sabah herkes kasvetli diyordunuz, bi geldim topiğin havası değişti....
Aynen dediğin gibi yaptım zaten, güldüm ağlanacak halimeee....
kuzu benimle buluşsan valla moralin yerine gelir benim halim görünce
delii benım gogusler oyle fena olduki sankı ıkı tane prematürede orda tasıyorum:)))
delii benım gogusler oyle fena olduki sankı ıkı tane prematürede orda tasıyorum:)))
Kız bakma bana, böyle yazıyom da, gerim gerim geriniyom valla...Hamileyim olacak o kadar diyee.....
Kilo neymiş, kızım sağlıklı sıhhatli gelsin de hiç kilo derdim yok....Bi de bende boy da yok, sen yine uzunmuşsun, ben top gibi oldum, yuvarlanıp gidecem yakında....
ama şu da varrr. (fatma sana söylüyomm), hiç oram ağrıyo buram ağrıyo demiyorum...Dana gibiyim ama,dana gibi de geziyorum...Pazarıma gidiyorum, marketime gidiyorum, gezmeye gidiyorum....Hiç de oram buram ağrımıyo....Bi de hala koştur koştur gidiyorum, nereye yetişeceksem...Kızımın getirdiği hiçbir şey yük gibi gelmiyorr...İnşallah doğum da kolay olur da kavuşuruz kızımla...
Kaç günün kaldı kız, seninki benden önce , benm 72 günüm kaldı...72 gün sonra büyük buluşma var...
Hiç alınma, sen de ona takıl...Hem hamilelik sana çok yakışmış fmg..
Resimlerde yüzün falan çok tatlı...Maşallah sezin hanım alıyo kiloyu hem, sen değil..Doğumdan sonra verirsin...Benim kızım çok büyük de değil ama, anası dana gibi oldu...
cnmmm benımde eller sısmeyee basladıııı.
ya mıllet son ay sıserr napcazz boleeeeeee
Ben de aynen öyleyim yaaa....Çok şişti....
benimde bacaklar. dğn eğilip eylülün çoraplarını giydişrecektim yere oturamadı dizlerimden gerilmiş parlıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?