2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün hava çoook güzel..parka gidicez birazdan piknik yapıcaz :))

30.haftayı da yarıladık bakalım..bende 29 martta gidicem doktora bakalım kaç gr minnoşşuuumm..Allahım sağlık ver tüm bebişşşş ve anneleree..

bugün benimki de bi taraftan kasığımı bi taraftan kaburgamı oyuyo... amuda kalktı sanırım... fındığım benim

merhaba arkadaşlar iyi haftasonlarııı
evde internet var artık, özellikle izne çıkınca canım sıkılmaz, bebiş gelene kadar özellikle vakit geçer işte...
benim dün akşam çok sancım oldu, karnım da acaip kasıldı toplandı böyle kocaman oldu, sürekli yattım iyi geldi...bugün de izinliyim kasten kendimi ev işiyle fela çok yormadan bol bol dinlendim...
bi dahaki kontrolüm salı günü, inşallah kızım endişelerimizi boşa çıkarır...
kendinize dikkat edin hepiniz, öpüyorummm

iyi yapmışsın dikkat et... artık resmen doğuma yaklaşıyoruz, çok heyecanlı

selam kızlar bugün şeker yüklemem yapılda sonuç 114 çıktı hemşire normal dedi sonra aslında biraz düşük çıkmış ama tehlike oluşturacak kadar değil dedi bunun aralığı nedir ? hangi değerler arasında olursa normal kabul ediliyordu? tsh ölçümü ve hemogram da yapıldı tsh 1.79 çıkmş çok şükür troid sorunu yok, kan sayımıda normal çıkmş kızım da 36 buçuk cm olmuş 1 kilo 100 gr. haftasına göre hem boyu hem kilosu ilerde görünüyor maşallah eşşek kadar olmuş sıpa bugün bebek çantası malzemelerini aldım bebeğin çantasını bi iki zıbın tulum emzirme sütyeni v.s aldım ama aradıgım herşeyi bulamadım ya çanta malzemeleri eksik hala diğer kontrol gününe kaldı alışveriş köy gibi yerde olunca kontrolden kontrole alışveriş yapabiliyorum bebeğimin küvetini küvet süngerini filanda aldım ama eksik çok daha kanguru port bebe beşik uyku seti yatağı büyük eşyaların hepsi duruyo küçük eşyalardan da eksik çok :26: yavaş yavaş tamamlayabilirim umarım :81:

gözünaydın canımm çok sevindim bebişin adına hakkaten önde gidiyor kuzucuk... ben de ne alemdeym bilmiyorum yaa sinir oluyorm perş günü gidicektik p.tesi ya da salıya kaldı işte bakaım... 140 sınır canım... 140 dan üstü riskli seninki gayet normal... bebişine aldığın malzemeleri de güle güle kullanın

çok saol canımcım inşallah pzt-salı bebişinin haberlerini verirsin bize büyüyodur annesi merak etme , ben ara ara kasılma oldugunu söyledim 10dk. 15 dk. da bir kasılma olursa tehlikeli vajinal muayene için yan odaya ebeye gönderiyorum dedi bende alttan muayene istemediğim için muayene olmadım karından baktı sadece, sonradakeşke olsaydım dedim açılma filan olursa (Allah korusun) bilgilendirirdi hiç olmazsa ... Bazen sadece kasılmayala 2-3 cmlik açılma olabiliyor dedi doktor aklıma takıldı olmamıştır inşallah bi dahaya muayene olayım bari napim

off şu alttan muayene lafını duydukça tüylerim diken diken oluyor yaa sen panik yapma herkeste var o bu aralar, yalancı sancı deniliyormuş bu tür kasılmalara, doğuma hazırlık bir nev-i... zaten olası bi durumda gidersin canım...

Son düzenleme:

evet bu haftalarda oluyomuş doktora erken doğum belirtileri neler hangi durumlarda hastaneye gelmem gerekiyor dedim suyun gelmesi sancı en önemliside kasılma dedi çünkü kasılmalar sıklaşırsa açılma yapıyormuş farkında olmasanda doğum başlayabilir dedi ( genel olarak konuştu Allahtan benim için söylemedi ) ondan taktım biraz bide erkek doktordu bu gidişimde başka hastaneye gittim bu adama iyi diyolardı ama içime sinmedibeklediğim hoşgörü yoktu ben ne zaman doğum yapacagım doktoru bulacam merak ediyorum bi dahaya bi doktor daha var ona gidecem oda olmazsa bana Mersin yolu görünecek galiba az bi zaman kaldı artık bulmam lazım ama burda işini doğru düzgün yapan doktor bulamıycam gibi

selammmm... doktordan geldik, sıpa oğlum yüzünü karnıma kapatmış, göstermedi bir türlü.doktor uğraştı ama değiştirmedi.ilk kez fotoğrafsız çıktık doktordan. babası bir haftadır güzel poz ver diye tembihliyordu ama hevesimiz kursağımızda kaldı( sağlığı iyi ama çok şükür, her şey yolundaydı. 1054 gr olmuş. bakım malzemelerini, kangurusunu, banyo için derecesini falan da aldık oğuşumun. 3 hafta sonra da izne ayrılacağım, ona da çok sevindim

çok sevindim canımmm maşallah oğluşuna... bende çk merak ediyorummm oğluşumu izne çıkmana da çok sevindim canım dinlenirsin bol bol.............

çok sevindim canımmm maşallah oğluşuna... bende çk merak ediyorummm oğluşumu izne çıkmana da çok sevindim canım dinlenirsin bol bol.............

sağol canım. inatçılık yapmayıp yüzünü de gösterse süper olacaktı ama bir dahakine artık. 3 hafta sonra geldiğinde vereyim izin kağıdını dedi. doğumu da sordu eşim. normal olursa tahminen 22 haziran, sezaryanda en geç 15 haziran dedi. doğum şekli için erken sonra konuşuruz dedi. ben atladım tabii ben kendimi normale hiç hazırlamadım diye, adam güldü söylemene gerek yok ben tanıyorum seni, farkındayım hazırlamadığını dedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…