sağol canım. inatçılık yapmayıp yüzünü de gösterse süper olacaktı ama bir dahakine artık. 3 hafta sonra geldiğinde vereyim izin kağıdını dedi. doğumu da sordu eşim. normal olursa tahminen 22 haziran, sezaryanda en geç 15 haziran dedi. doğum şekli için erken sonra konuşuruz dedi. ben atladım tabii ben kendimi normale hiç hazırlamadım diye, adam güldü söylemene gerek yok ben tanıyorum seni, farkındayım hazırlamadığını dedi:26:
doktor seni bilmiş şekerim... olsun yüzünü kapatarak size naz yapmış annesi kurban olurum ben ona :)) bi dahaki gidişinizde artık görürsünüz inşallah... 32.haftada izin alabiliyorsun dimi? hadi inşallah boll boll dinlenirsin :)
ben tedaviyle hamile kaldım, geçen seneden beri akraba gibi olduk doktorla:)) zaten oram buram ağrıyor deyince hamile kalmak istiyorum diye uğraştırdın bizi şimdi de nerden kaldım gibisin diyor gülerek korkudan bir şey diyemiyorum artık adama
izin normalde 32. hafta ama sezaryende 30. haftada ayarlayabiliyorlar. 30. haftada ayrılmış olacağım yani. doğum haziranda olduğu için sonrasındaki iznim boşa gidiyor benim. o yüzden önceki izinleri sonraya aktarmama gerek yok.
senin laptop noldu bu arada, müşteri almaya gelmedi mi?:))
adı üstünde normal... o daha sağlıklıdır ama ben hep sezaryene şartlandırdım kendimi. hayırlısı artık...
öyküm çok geçmiş olsun canım. inşallah bu sondur ve doğumdan sonra hepsi geçer sıkıntıların. gerçekten zorladı seni mira hanım. ama onun yüzünü görür görmez hepsini unutacaksın sıkıntıların.. çok şanslı bebekler bunlar, şimdiden bu kadar düşünüyoruz onları...
boyu ve kilosuna da maşallahuzun bir çocuk olacak herhalde..
Çok sağol canım benim, evet onlar sağlıklı olsun da yeter bize değil mi, sende çok zor bir hamilelik geçirdin, benimde öyle oldu bunlar çok kıymetli bebekler olcak herhalde.. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da napalım.. Artık büyüdüler az kaldı hayırlısıyla.. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.. Ablası gibi uzun olcak bence de..
evet benim de çok zor oldu o yüzden hala diken üstündeyim durup durup strese sokuyorum kendimi, ya ona bir şey olduysa diye(( inşallah sağ salim alırız da kucağımıza her şeyi unuturuz. gerçi bizim ailede herkes doğsun da önce poposuna vuracağız onun diyor:))) yaman oğlum benim, nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum:)))
Bizimkilerde öyle diyor, artık doğsun kulağını çekçez bakalım hep birlikte... Pek yamanlar gerçekten.. Bence bu kadar stresli bir hamilelik döneminden sonra biraz zor bebekler olcaklardır.. Hamilelik stresi onlara da geçiyor çünkü.. Ama napalım sağlıklı olsunlar da canım..
herkese hayırlı pazarlar... biz oğluşumla evdeyiz... gezmek istiyoruz ama babamız işe gitti....
1 kız 1 erkekmi?kızlar mrh bende 25.haftadayım.ikiz bebeklere hamileyim.günler zor geçiyor .allah hepimizin yardımcı olsun
amin canım:) senle 1 gün war aramızda bende 29+4üm 30 dan sonrası çok keyifli geöçiyor:)) engüzeli izne ayrılıp o tatlı hazılıklara başlamakkk30.haftayı da yarıladık bakalım..bende 29 martta gidicem doktora bakalım kaç gr minnoşşuuumm..Allahım sağlık ver tüm bebişşşş ve anneleree..
kesin öledir geriliyodur sıpa:)bugün benimki de bi taraftan kasığımı bi taraftan kaburgamı oyuyo... amuda kalktı sanırım... fındığım benim
normal bnce canım benmkide o ciwarda cıktı şeker yükleme..selam kızlar bugün şeker yüklemem yapılda sonuç 114 çıktı hemşire normal dedi sonra aslında biraz düşük çıkmış ama tehlike oluşturacak kadar değil dedi bunun aralığı nedir ? hangi değerler arasında olursa normal kabul ediliyordu? tsh ölçümü ve hemogram da yapıldı tsh 1.79 çıkmş çok şükür troid sorunu yok, kan sayımıda normal çıkmş kızım da 36 buçuk cm olmuş 1 kilo 100 gr. haftasına göre hem boyu hem kilosu ilerde görünüyor maşallaheşşek kadar olmuş sıpa bugün bebek çantası malzemelerini aldım bebeğin çantasını bi iki zıbın tulum emzirme sütyeni v.s aldım ama aradıgım herşeyi bulamadım ya çanta malzemeleri eksik hala diğer kontrol gününe kaldı alışveriş köy gibi yerde olunca kontrolden kontrole alışveriş yapabiliyorum bebeğimin küvetini küvet süngerini filanda aldım ama eksik çok daha kanguru port bebe beşik uyku seti yatağı büyük eşyaların hepsi duruyo küçük eşyalardan da eksik çok :26: yavaş yavaş tamamlayabilirim umarım :81:
illaki olacaksın alttan muayene kaçış yok:)) zaten korkulacak bişeyde yok sadece kasma kendini bi parmaktan mı korkuyosun yaniçok saol canımcım inşallah pzt-salı bebişinin haberlerini verirsin bizebüyüyodur annesi merak etme , ben ara ara kasılma oldugunu söyledim 10dk. 15 dk. da bir kasılma olursa tehlikeli vajinal muayene için yan odaya ebeye gönderiyorum dedi bende alttan muayene istemediğim için muayene olmadım karından baktı sadece, sonradakeşke olsaydım dedim açılma filan olursa (Allah korusun) bilgilendirirdi hiç olmazsa ... Bazen sadece kasılmayala 2-3 cmlik açılma olabiliyor dedi doktor aklıma takıldı olmamıştır inşallah bi dahaya muayene olayım bari napim
cnm erken ayrılmıyomusun izne? sonra erken dönmek zorunda kalma????selammmm... doktordan geldik, sıpa oğlum yüzünü karnıma kapatmış, göstermedi bir türlü.doktor uğraştı ama değiştirmedi.ilk kez fotoğrafsız çıktık doktordan. babası bir haftadır güzel poz ver diye tembihliyordu ama hevesimiz kursağımızda kaldı( sağlığı iyi ama çok şükür, her şey yolundaydı. 1054 gr olmuş. bakım malzemelerini, kangurusunu, banyo için derecesini falan da aldık oğuşumun. 3 hafta sonra da izne ayrılacağım, ona da çok sevindim
dik bacaklarını tepeye dinlen canım..kasıklarım ağrıoooo .. çabucak yoruluorummm..
maşallah canım:)Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...
cnm erken ayrılmıyomusun izne? sonra erken dönmek zorunda kalma????
gez canım çarşıya falan gidin baba şart mı:) bi avmye falan gidin o da işten çıkınca eşlik eder size:)))herkese hayırlı pazarlar... biz oğluşumla evdeyiz... gezmek istiyoruz ama babamız işe gitti....
iyi düşün iyi olsun canım benm:))evet benim de çok zor oldu o yüzden hala diken üstündeyim durup durup strese sokuyorum kendimi, ya ona bir şey olduysa diye(( inşallah sağ salim alırız da kucağımıza her şeyi unuturuz. gerçi bizim ailede herkes doğsun da önce poposuna vuracağız onun diyor:))) yaman oğlum benim, nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum:)))
haaa iwet ya yaz tatiline geliooo:) bi öğretmen için en güzeli mart annesi olmak herhalde.. bizim 2010mart annelerinden çok sayıda öğretmen wardı hepsi ağustos eylülde döndü işe:)))özellikle erken ayrılıyorum canım. ben öğretmen olduğum için sonrası zaten boşa gidiyor. önceki izinleri sonraya aktarmamın bir mantığı yok yani. o yüzden ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?