haaa iwet ya yaz tatiline geliooo:) bi öğretmen için en güzeli mart annesi olmak herhalde.. bizim 2010mart annelerinden çok sayıda öğretmen wardı hepsi ağustos eylülde döndü işe:)))
sağlıklıymış ya annesi o yeter :) bu defada biraz daha merak etsin beni annem demiştirselammmm... doktordan geldik, sıpa oğlum yüzünü karnıma kapatmış, göstermedi bir türlü.doktor uğraştı ama değiştirmedi.ilk kez fotoğrafsız çıktık doktordan. babası bir haftadır güzel poz ver diye tembihliyordu ama hevesimiz kursağımızda kaldı( sağlığı iyi ama çok şükür, her şey yolundaydı. 1054 gr olmuş. bakım malzemelerini, kangurusunu, banyo için derecesini falan da aldık oğuşumun. 3 hafta sonra da izne ayrılacağım, ona da çok sevindim
:90:
1 kız 1 erkekmi?
benmde kızımın adı helin ceren:))
karnımdaki erkek oda ulaş eren düşündük:)) ama babası ulaş ali istiyor bakalım artık:)
amin canım:) senle 1 gün war aramızda bende 29+4üm 30 dan sonrası çok keyifli geöçiyor:)) engüzeli izne ayrılıp o tatlı hazılıklara başlamakkk
kesin öledir geriliyodur sıpa:)
normal bnce canım benmkide o ciwarda cıktı şeker yükleme..
malzzemeler eksik diyosun bide halaaaaa diosun utanmadanben 29+4üm daha bi çöp almadım kız
bu haftada ew işi belli olacak eşim haftaya çıkarız diyor:90: zaten çok dert değil 1 kerede hepsini alıcaz.. sonrada mayıs ayı boyunca hep yürüyüş yapacağım için, mağaza mağaza gezer eksik bişey warsa tamamlarım..
maşallah bebişine canım, ilerde mi görünüyormuş yaw kilo normal gibi sanki 28. haftadasın dimi:44:ben 15 gün önce falanmı hastalanıp gitmiştim 1300dü tabi yanlış ölçmedilerse:26: neyse artık cuma günü öğreneceğiz akmı karamı
illaki olacaksın alttan muayene kaçış yok:)) zaten korkulacak bişeyde yok sadece kasma kendini bi parmaktan mı korkuyosun yani
benim 1cm açıklığım wardı ama ben o 1 cmle 1 ay falan gezdim normal bi durum yani:)
cnm erken ayrılmıyomusun izne? sonra erken dönmek zorunda kalma????
dik bacaklarını tepeye dinlen canım..
maşallah canım:)
sağlıklıymış ya annesi o yeter :) bu defada biraz daha merak etsin beni annem demiştirchıcco you me kanguruya taktım bende kanguru fiyatlarına göre pahalı ama alacam onu çok begendim :) bi dahaya eksiklerini tamamlayıp büyük eşyalara başlıycam artık bende zaman azalıyor
ne güzel izine erken ayrılıyosun ben 32. haftada ayrılacam keşke önce ayrılma imkanım olsaydı 23 nisan çalışmaları var çocuklar türkçe bilmedikleri için öğrenemiyorlar müdür illede her sınıf gösteri çıkarmak zorunda diyor çıkıp rezil olacaz vallahi , erken izne ayrılsam izin bahanesiyle gösteriden de kurtulurdum erkenden dinlenmişte olurdumbi yolunu bulsam iyi olacak , bu arada birce ilk aylardan beri raporlumusun ? rapor almada sınır yokmuydu canım kadrolularda?
senin cerenin kullandıgı eşyalarda vardır canım rengi uymasada kullanırsın çoğunu bizim hiçbişy yoktu yetiştiremezsem ya erken doğarsa napacaz telaşı sardı şimdi tamamlayana kadar içim rahat etmiycekalttan muayeneye alışığım aslında gebelik öncesi kontroller gebeliğin ilk aylarında alıştık mecburen aylardır karından muayene olunca yok deyiverdim bi an 27. hafta bittiğinde 950 gr. 35 cm olması gerekiyormuş benmki 1100 gr. 36.5 cm o yüzden az buçuk ilerde gibi
ben basit bir kanguru aldım, eşime beğendirdim zaten, o çok istiyordu. rahatladı adam alınca:))
sezaryanda 30. haftada verebiliyor doktorlar, bizim okuldaki fenci de hamile 31.haftada vereyim demiş ona doktoru. ben 1 kasımdan 1. dönemin sonuna kadar raporluydum. 1 yılda 40 gün rapor hakkımız var. arada 1 ay heyet raporu aldım.2011e girince diğer rapor hakkım da sıfırlandı tabii. torba yasadan sonra sözleşmelilerin de heyet raporu hakkı çıkmış galiba. araştır istersen.
bu arada 23 nisanı da takma. ben köydeyken aynı sorunu bizim ana sınıfı öğretmeni de yaşıyordu, çocukların hepsi ayrı telden çalıyordu gösteride ama çok sevimli oluyorlar yine de. küçük oldukları için kimse onların hatalarına bakmıyor.
senin kıza da maşallah. bence de ilerde kilosu, benim oğluşu geçmiş
merhaba kızlar raporlar izinlerden bahsedilmiş ben 31.haftaya başlıyorum önümüzdeki hafta doktor gidip çalışabilir raporu alacam son haddeye kadar çalışacam inşallah okulda doğurmmam:)bu arada benim gibi 30. haftayı bitiren varsa bir sorum olacak bebeğim son iki üç gündür aynı tarafta hareker ediyor sağ tarafta acaba normal mi yer değiştiremitor sanırım
sonraki iznin boşa gitmiyormu canım yaz tatiline denk geliyor bizim doğumlar neden erken ayrılmıyorsun?
tosun gibi bi bebek olur inşallah benimkitoplu bebeklere bayılıyorum hiç sorma aynen söylediğin gibi kaç haftadır daha şarkıyı öğrenemediler ( bide bunun hareketleri var) hepsi birbirine bakıyor çıkınca hala söylediğimide anlamıyorlar, nasıl bir görüntü olacak 23 nisanda merak ediyorum ya işin kötüsü 28 nisanda 32. haftam bitmiş oluyor 28inde rapor alabiliyorum 5 gün önce olsa yani izne ayrılmam için 32. haftaya girmiş olmam yeterli olsa 23 nisanda ayrılıyorum gösteridende yırtıyorum :) sadece öğrenme problemleri değil sorun, kostümümüz yok ailelerden istesen 1 tl bile vermezler zaten ne aidat veriyolar ne çocugun malzemelerini alıyorlar milli eğitim hiç malzeme kalmadıgında alıyor birşyler o kadar biz karşılamak zorunda değiliz diyor onlarda öğretmen kendi kaynaklarını kullansın diyorlar ben öğrenci sayısına göre yapıştırıcı karton elişi kağıdı v.s almaya kalksam elimde hiçbişy kalmıycak zaten boşuna çalışıyorum sanki veli desteği olmadıgı için kartondan kostüm hazırlamayı düşündüm 15- 20 öğrenci var her birine kaç tane fon kartonu ve malzeme lazım oda olmadı kostümsüz de bişeye benzemiycek gösteri, benim sınıfım en küçük yaş grubu oldugu için (4 yaş) ve 2. dönem eğitime başladıgımız için henüz okula alışma dönemindeler en geride olan benmkiler gösteri sırasında tek bişy yapamayan benm sınıf olursa oda göze batacak velhasıl herşey sıkıntı doğudaysan hele köyündeysen daha çok sıkıntı oluyor bu tür şeyler
ben sözleşmeliyim canım izne ayrılınca maaşım tamamen kesilecek doğumdan sonra ssk verecekmiş para malum bebek hazırlıkları baya maddiyata bakıyor bu yüzden de çalışmak zorundayım tabi kızım izin verirse
selam kızlar ben geldim... bi arkadaş fotografla ilgili bilgi vermiş napsak ya bizde mi fotoğraf çektirsek bebişlerimizin? düşünmüyor değilim hee siz napmayı düşünüyorsunuz?
evt canım selam hoşgeldin...selam kızlar...hafta sonu ne kadar sakin burası..:)))
selam canım. çok güzel bir kampanya,fiyat çok uygun. istanbulda olsam düşünürdüm.
evt canım selam hoşgeldin...
bi eşimle konuşayım da bakalım ne dicek? bi arkadaşı da fotoğrafı gerçi ama stüdyo fotografıcısı... bizim nişanı düğünü hep arkdaşı çekmişti... şimdi aradan 1 ay falan geçsin gene hamileyken eşimle çektircem Allah kısmet ederse... olmad konuşurum bi arkdaşyla... belki değişik bişeyler çeker...
hoşbulduk canımm...
dün emzik alcaktım..kafam karıştı..nuk'un damaklısı mı iyidir..chiko nun damak yapısını bozmayan emzikleri vardı o mu, yoksa avent yassı uç mu alsam die bi türlü karar veremedim, bende almadım...
siz ne aldınız acaba??
ne kadar saçma maaşın kesilmesi, duymamıştım hiç.. branşın ne?
evet işte bi ayrım daha 4/b ayrımı sınıf öğretmeniyim canım
Merhaba haziran anneleri :) SAT tarihimiz 31 mayıs olduğu için mayıs annelerindeyim ancak oğlum tembellik yaparsa haziran annesi olucam :) doğum fotoğrafı ile ilgilinenler varsa aranızda güzel bir fırsatı paylaşmak istedim. mayıs, haziran, temmuz annelerine haber veriyorum. Bu aslında internette bugünlük yapılan bir kampanya. Ödüllü fotoğrafçı Selen BALKAN hamilelik ve doğum fotoğtraflarımızı çekiyor. Çok araştırmıştım daha önce 500-700 tl arası diyorlardı, bugünlük 200 tl :) Selen hanımla konuştum bizim için 3-4 gün uzatacak kampanyayı. Dış mekan çekimi de yapılıyor, yaklaşık 350-500 profesyonel fotoğraf olacak ve bunlardan bir bebeğim belgesel dvdsi hazırlanacak. paylaşmak istedim, düşünenler için iyi bir fırsat. Ayrıntılar için 1-2 gün içinde nihanaltinsoy@hotmail.com adresine mail atarsanız dönerim size.
Sevgiler...
selam kızlar ben geldim... bi arkadaş fotografla ilgili bilgi vermiş napsak ya bizde mi fotoğraf çektirsek bebişlerimizin? düşünmüyor değilim hee siz napmayı düşünüyorsunuz?
aynı üniversitelerde oku, aynı işi yap hakların farklı olsun, çook saçma. sinir oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?