günaydın kızlar iyi haftalar herkesee
bu hafta çabuk geçmeli kontrolüm var. çarşamba yada cuma gidicem..
çilekçim hoşgeldin özledik seni.
yelkovan dün akşam karnıma bakarken göğsümün siyah yerilerinin karnımın üstüne doğru dökülmüş olduğunu gördüm pul ğul olmuş kupkuru sende çatlak bende söküntü başladı. krem sürdüm ama fayda yok..
fatma nbr cnm
Kızlar günaydın naber... Nasılsınız? Ben cuma doktora gittim Ege... Veeeee tansiyon ilacına başladım...
Kızlar günaydın naber... Nasılsınız? Ben cuma doktora gittim Ege... Veeeee tansiyon ilacına başladım...
günaydın cnmmm sen nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz
30.haftada çağırdı bu hafta 30. haftam kızlar..bu haftya git bide 2 hafta sonnra git. 32 de izin için yine gidicemiyilik canım senden nBER kahvakltı yapıoruz ogluşla napalım..inş. ii haberlerle gelirsin bende hftaya mı gitsem acaba askeri hastaneye yada 2 hafta sonramı
günaydın iyiyiz sen nasılsıngünaydınnnnnnn
herkes iyidir umarımm....
günaydın öyküm iyiyiz sen nasılsın.Kızlar günaydın naber... Nasılsınız? Ben cuma doktora gittim Ege... Veeeee tansiyon ilacına başladım...
günaydın herkese ben de dr.dan geldim yeni şeker sonucumu gösterdim .çokşükür normal miş.şekere devam
gözünaydın canımmmm yemeğe devam. yuppiiiii
günaydın cnmmm sen nasılsın
30.haftada çağırdı bu hafta 30. haftam kızlar..bu haftya git bide 2 hafta sonnra git. 32 de izin için yine gidicem
günaydın iyiyiz sen nasılsın
günaydın öyküm iyiyiz sen nasılsın.
hayırdır neden gittin
öyküm bütün herşey yaşadın ne kadar ilaç iğne varsa es geçmedin yaaa. offf bi bu eksikti. tansiyon mu çıktı şimdş de..
geçmişolsun canım önceden de var mıydı tansiyon problemin?
günaydın cnmmm sen nasılsın
30.haftada çağırdı bu hafta 30. haftam kızlar..bu haftya git bide 2 hafta sonnra git. 32 de izin için yine gidicem
günaydın öyküm iyiyiz sen nasılsın.
hayırdır neden gittin
öyküm bütün herşey yaşadın ne kadar ilaç iğne varsa es geçmedin yaaa. offf bi bu eksikti. tansiyon mu çıktı şimdş de..
Yoktu canım tansiyon problemi bu da yeni çıktı... Kızımın bana yaptığı yeni sürpri
Valla bütün ilaçları kullandım.. Tansiyon ilaçları da günde 3 defa... Varya ilaç içmekten içim dışıma çıktı... Normal hayatta da hiç düzenli ilaç kullanamam aslında ama işin içinde bebek olunca takip ediyor insan..
Pazar günü yazmıştım ayrıntılı şimdi kopyaladım... okuyun arkadaşlar... şaka gibi valla..
Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...
evet çok şükür .. ben sezeryanım 38 de alcaklar.ege sen de mi 30.haftadasın aynıymışız senle kim önce doğuracak bakalım
olsun sağlıklı olsunda az kaldı geçecek herşey...Yoktu canım tansiyon problemi bu da yeni çıktı... Kızımın bana yaptığı yeni sürpriz..
Valla bütün ilaçları kullandım.. Tansiyon ilaçları da günde 3 defa... Varya ilaç içmekten içim dışıma çıktı... Normal hayatta da hiç düzenli ilaç kullanamam aslında ama işin içinde bebek olunca takip ediyor insan..
Pazar günü yazmıştım ayrıntılı şimdi kopyaladım... okuyun arkadaşlar... şaka gibi valla..
Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...
Haaaaa birde antibiyotik verdi,, aylardır kandaki lökosit düşmüyordu, 1 kere daha antibiyotik kullanmıştım baktı lökosit artık tavan yapmış antibiyotikte verdi... Vücudumda bir yerde iltihap varmış ama nerde bilemeyiz dedi verdi.. İlaç içmekten bıktım... Doğumdan sonraki rahatlamamı düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?