2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın naber... Nasılsınız? Ben cuma doktora gittim Ege... Veeeee tansiyon ilacına başladım...

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz
günaydın cnmmm sen nasılsın

iyilik canım senden nBER kahvakltı yapıoruz ogluşla napalım..inş. ii haberlerle gelirsin bende hftaya mı gitsem acaba askeri hastaneye yada 2 hafta sonramı
30.haftada çağırdı bu hafta 30. haftam kızlar..bu haftya git bide 2 hafta sonnra git. 32 de izin için yine gidicem

günaydınnnnnnn
herkes iyidir umarımm....
günaydın iyiyiz sen nasılsın

Kızlar günaydın naber... Nasılsınız? Ben cuma doktora gittim Ege... Veeeee tansiyon ilacına başladım...
günaydın öyküm iyiyiz sen nasılsın.

hayırdır neden gittin
öyküm bütün herşey yaşadın ne kadar ilaç iğne varsa es geçmedin yaaa. offf bi bu eksikti. tansiyon mu çıktı şimdş de..

Pazar günü yazmıştım ayrıntılı şimdi kopyaladım... okuyun arkadaşlar... şaka gibi valla..

Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...

Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...

bana bişey demedi yaa bi tarih belirleyeyimde bari de p.tesi olsun hilmi de görsün bebiki

geçmişolsun canım önceden de var mıydı tansiyon problemin?

Yoktu canım tansiyon problemi bu da yeni çıktı... Kızımın bana yaptığı yeni sürpriz..

Valla bütün ilaçları kullandım.. Tansiyon ilaçları da günde 3 defa... Varya ilaç içmekten içim dışıma çıktı... Normal hayatta da hiç düzenli ilaç kullanamam aslında ama işin içinde bebek olunca takip ediyor insan..

canım bebeği doğurunca bişeyciğin kalmaz inşallah

çok geçmiş olsun ama miracık ben,i çok sevindirdi. maşaalllahhhhhhhhhh teyzesinin gülüne kocaman kız olmuş...
çok sevindim bakalım duru ne durumda:))))))))

öyküm geçmiş olsun canım bebikde sağlıklıymöış şükür

Haaaaa birde antibiyotik verdi,, aylardır kandaki lökosit düşmüyordu, 1 kere daha antibiyotik kullanmıştım baktı lökosit artık tavan yapmış antibiyotikte verdi... Vücudumda bir yerde iltihap varmış ama nerde bilemeyiz dedi verdi.. İlaç içmekten bıktım... Doğumdan sonraki rahatlamamı düşünemiyorum..

ege sen de mi 30.haftadasın aynıymışız senle kim önce doğuracak bakalım
evet çok şükür .. ben sezeryanım 38 de alcaklar.

olsun sağlıklı olsunda az kaldı geçecek herşey...
idil mira seni sevindirir...
bende kızımı özledim sanırım dayanamıycam çarşamba gidicem. cumayı bekleyemiycem

Oyy kocamannn ollmuş kuzuuu,
Neyse Öyküm sık dişini Miracık sağlıklı olsun da, sen zaten bütün ilaçlardan kurtulacaksın doğurur doğurmaz Allah'ın izniyle

Bebişkoma ne oldu, hayırdır?

ayyy öyküm yaaa.. Allah sabır versn. ama dogumdan sonra byük boşluga düşeceksin ilaç konusunda...

günaydın iyiyiz sen nasılsın

çok şükür bende iyiyim..geçen sana emzik hangisinden alayım demiştim ya, sende nuk un damaklısını tavsiye etmiştin..ben dün çarşıdayken gözüme bebek mağazası ilişti, girdim içeri, nuk damaklı, chiko damak yapısını bozmayan emzikler varmış , bide aventin yassı uçları vardı....bende baktım baktım, almadan çıktım...hangisi iyidir yahuuu..ne çok emzik çeşidi varmış
hangini alayımmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…