2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebeğine...ne yedin, ne içtin öyle sen..hep bebeğe yaramış maşallah...??? benim minnoşum kaç kılodur kı, 2 hafta önce 912 gr.dı daha!!!

Canımbenim sağol....... iyidir annesi kuzucuğun geçmiştir tabiki önemli olan kilo değil sağlıklı olmasıda ben işte malum nedenlerden birde tansiyon çıktıya canım doktor da erken gelmesi karşısında bukadar büyümesine seviniyoruz kavuşma ihtimalimiz arttığı için belkide :)))))))))))))))))

ayy maşallahkarakan çok sevindim..bu hafta süper başladık kızlar. bebişlerden hep güzel haberler geliypor. maşallahh darısı bizelre...

Evet artık 2 haftada birmiş seni de çağırılar bence de.. Nst ye ne gerek var anlamadım ama neyse.. Daha erken değilmi ben ilkinde son haftalarda nst ye girmiştim..

Canım maaşallah bebişin kocaman olmuş ve sağlıklı biz tansiyon hastalarının önde gitmeside avantaj hiç canını sıkma şurda az kaldı zaten sonra hiç ilaç kullanmayacağız inşallah

Ay evet çok az kaldı, ilaçlara veda etçez inşallah..

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum.. Clexan 0.4 kullanıyorum.. 2 haftadır da insülin kullnamaya başladım.. Yani giren çıkan maşallah.. delik deşik olduk.. sen hangi iğneyi kullanıyorsun. Günde 1 kere dimi..

maşallah bebeğine...ne yedin, ne içtin öyle sen..hep bebeğe yaramış maşallah...??? benim minnoşum kaç kılodur kı, 2 hafta önce 912 gr.dı daha!!!

Canım ya sorun orda işte ben sürekli yatıyorum hep ayda üç-dört kilo alıyordum iki hafta önce 1350 gr çocuk tansiyon çıktı tussuz yedim ishal oldum iki haftada atağa geçmiş çocuk bişey yemedim son iki hafta büyüdü çocuk ..canım son haftalarda anladım ki bebekler çok hızlı kilo alıyor ...benim karnım bu son hafta aniden çatırdadı

Sen bizden zaten hafta olarak öndesin canım.. Bizimkilerde artık hızlı hızlı büyümeye başlarlar bu haftalardan sonra herhalde.. Peki doğum için bişey dedi mi doktor.. Sancın gelene kadar falan bekliycek mi.. Yoksa bir tarih verdi mi..

İnşallah erken gelmez gününde gelir kuzucuk...Tabi dediğin gibi, kilosu değil sağlıklı olması en önemlisi...

iyi düşün iyi olsun keyfinide bozma hemen.. bende rüyamda gelinlik gyiyordum hayırdır inş.

Evlenecen mi kız yoksa...
Bizde bekar görürse evleneceğine, evli görürse paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorarlar gelinliği..Hayır olsun..

kızlar ateş basıyo beni sabahtan beri içim daralıyo hayırdır inşallah

Ay hayırdır inşallahhh

Canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamammm Gözün aydın annesi
Yatarken hep sen aklıma geldin , sabrın için tekrar takdir ettim seni

Yatmak kolay da , sinirlenmemek insanın elinde değil ki

Kızlar, ben blueeyu rüyamda gördüm, ama iyi görmedim..
Etkisindeyim hala, pek keyfim yok bugün..

Hayırdır blue'ya bişey olmadı di miii

nikah mı tazeleyeceğiz kız
hafta sonu ne oldu kuzu ben yatıyordum hilmi geldi oda yanıma yattı elini karnıma koydu başladı konuşmaya hilmi oğlum dedikçe benim sıpa tekme atyıo o oglum diyo oğlan tekme atyıo anam bi kıskandım.. ama çokda komikdi

Demi ilk defa tam inandık eşimle bebeğimiz olacağına o kiyafetlerin kokusu misss gibi yayılınca...... canım ben bundada hayır vardır dedim yemeğme tuzuma dikkat ettim hbahaneyle.......çocuk öne geçti bak seninkide öne geçmiş hiç sorun etme tansiyon ilaçı tamamen zararsızmış ben alıştım valla

Dünyanın en güzel duygusu o yaa :)
benim de eşim akşamları eve geliyor karnıma koyuyor başını , öpüyor öpüyor, kız da içerden tekmeliyor.. Dünyanın en güzel duygusuymuş, Allah her isteyene nasip etsin

evet ben hafta olarakta ilerdeyim şimdi iki hafta sonra gün verdi nst ye girecekmişim sadece dediği sen merak etme 34 .hafta yap tansiyona göre sezeryan yaparız dedi akışına bıraktı gün vermedi

yaa sendemı kan sulandırıcı kullanıyosun zor oluyo dımı ya heryerım mosmor oldu bız bazen gobekten bazen koldan yapıyoruz ama morarınca heryerım zor oluyor.ben hıbor kullanıyorum.dogumu nasıl yapmayı dusunuyosun ben normal ıstıyorum ama bılmıyorum?

gunaydınnn kızlarrr
ıkıızımmm ıse baslamıssınnn ıyıısın dımı dıkkat et kendınee..

bızımkıde kapıdan gırıyooo kızlarım deyıp kızını sevmeye baslıyooooo allah herkese bu duyguyu yasatsın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…