<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded"
[class]="expanded18387952 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=18387952"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-18387952">selinsu42 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent">
kızlar ateş basıyo beni sabahtan beri içim daralıyo hayırdır inşallah
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded18387952: true})" role="button"
tabindex="0">
<a>Genişletmek için tıkla...</a>
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
Ay hayırdır inşallahhh <br />
<br />
<blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable"
[class]="expanded18388012 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0">
<a href="/goto/post?id=18388012"
data-content-selector="#post-18388012">karakan .!.:</a>
</div>
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn<br />
<br />
<b>Çilek</b> iyi olmana sevindim hosgeldin<br />
<br />
<b>Öyküm </b> geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...<br />
<br />
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))<br />
<br />
Resim ekleyebilirsen koyacağım size
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded18388012: true})" role="button"
tabindex="0">
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
Canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamammm <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img> Gözün aydın annesi<br />
Yatarken hep sen aklıma geldin , sabrın için tekrar takdir ettim seni<br />
<br />
<blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable"
[class]="expanded18388106 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0">
<a href="/goto/post?id=18388106"
data-content-selector="#post-18388106">Oykum .!.:</a>
</div>
Ay canım ya çok sevindim senin adına.. Allah sağ salim oğlunuza kavuştursun sizi.. Ay kocaman olmuş karakan<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png" class="smilie" alt=":nazar:" title="Nazar Boncuğu :nazar:" data-shortname=":nazar:"></amp-img> maşallah... Ne kadar keyifli dimi eşyaları ütülemek falan.. Ben ütü yaparken hep dedimki inşallah bunları tekrar tekrar yıkayıp ütülemeyi nasip eder Allah.. Bana günde 3 tane verdi, tansiyonumu takip edip sık sık maille bildircem.. Gerekirse haftaya kontrole gitçem o zaman 4 taneye çıkartabilirmiş.. Hiçbişeye sinirlenme ve yat dedi..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded18388106: true})" role="button"
tabindex="0">
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
Yatmak kolay da , sinirlenmemek insanın elinde değil ki <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img><br />
<br />
<blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded"
[class]="expanded18388139 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0">
<a href="/goto/post?id=18388139"
data-content-selector="#post-18388139">kocaminkuzusuyum .!.:</a>
</div>
Kızlar, ben blueeyu rüyamda gördüm, ama iyi görmedim..<br />
Etkisindeyim hala, pek keyfim yok bugün..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded18388139: true})" role="button"
tabindex="0">
</div>
</div>
</blockquote>
<br />
Hayırdır blue'ya bişey olmadı di miii</div>