kuzum günaydınnnnnnn nbr izin bitimi
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Çilek iyi olmana sevindim hosgeldin
Öyküm geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))
Resim ekleyebilirsen koyacağım size
Maşallah kuzuma yaaa...
Benim kızım ne alemde acaba, doktora da gitmiyorum...1 kiloyu geçti mi ki...
Seninki maşallah 2 kilo olmuş neredeyse yaaa...Çok sevindim...İnşallah hep böyle güzel haberler alırız herkesten..
Kızlar, ben blueeyu rüyamda gördüm, ama iyi görmedim..
Etkisindeyim hala, pek keyfim yok bugün..
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Öyküm geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))
ilki sezeryan benim buda mecbur öyle olcak
damaklı olsun fark etmez.. marka önemli değil nuk almıştım eylülde avent aldım fark etmez onlar teferruat millet pazardan alıyor..
bak çok heves ettim mira nın kilosunu duyunca benimki okadar olmamıştır sizden geriden geliyorsu . ama çarşambaya alabilirsem randevu gidiyim bari:)))
belki benide çağırır 2 hafatada bir.
ayy sorma çok heyecanlıyım mayıs 1 deeşim ayrılmamaı istedi. 1 hafta gideceksinde ne olcak dedi. riske atmamı istemiyor yürüyemiyorsun yollarda akşama kadar işte bacakların fena oluyor dedi .bi memnun kaldım ki nerdeyse oynuycaktım:)))))))
kuzum günaydınnnnnnn nbr izin bitimi
Canım maaşallah bebişin kocaman olmuş ve sağlıklı biz tansiyon hastalarının önde gitmeside avantaj hiç canını sıkma şurda az kaldı zaten sonra hiç ilaç kullanmayacağız inşallah
gunaydın kızlar...
bızde cumartesı gıttık bebısımzıı gormeye cok sukur hersey yolunda 28.haftamıza gırdık 1300 gr. olmusuz.bebek odalarına bebek sekerlerrıne falan baktım hafataya alcaz galıba eksık herseyı.
oykum sen ne ıgnesı kullanıyosun?
bende kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum hergun.
maşallah bebeğine...ne yedin, ne içtin öyle sen..hep bebeğe yaramış maşallah...??? benim minnoşum kaç kılodur kı, 2 hafta önce 912 gr.dı daha!!!
Canımbenim sağol....... iyidir annesi kuzucuğun geçmiştir tabiki önemli olan kilo değil sağlıklı olmasıda ben işte malum nedenlerden birde tansiyon çıktıya canım doktor da erken gelmesi karşısında bukadar büyümesine seviniyoruz kavuşma ihtimalimiz arttığı için belkide :)))))))))))))))))
ayy maşallahkarakan çok sevindim..bu hafta süper başladık kızlar. bebişlerden hep güzel haberler geliypor. maşallahh darısı bizelre...
Canımbenim sağol....... iyidir annesi kuzucuğun geçmiştir tabiki önemli olan kilo değil sağlıklı olmasıda ben işte malum nedenlerden birde tansiyon çıktıya canım doktor da erken gelmesi karşısında bukadar büyümesine seviniyoruz kavuşma ihtimalimiz arttığı için belkide :)))))))))))))))))
iyi düşün iyi olsun keyfinide bozma hemen.. bende rüyamda gelinlik gyiyordum hayırdır inş.
kızlar ateş basıyo beni sabahtan beri içim daralıyo hayırdır inşallah
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Ay canım ya çok sevindim senin adına.. Allah sağ salim oğlunuza kavuştursun sizi.. Ay kocaman olmuş karakanmaşallah... Ne kadar keyifli dimi eşyaları ütülemek falan.. Ben ütü yaparken hep dedimki inşallah bunları tekrar tekrar yıkayıp ütülemeyi nasip eder Allah.. Bana günde 3 tane verdi, tansiyonumu takip edip sık sık maille bildircem.. Gerekirse haftaya kontrole gitçem o zaman 4 taneye çıkartabilirmiş.. Hiçbişeye sinirlenme ve yat dedi..
Kızlar, ben blueeyu rüyamda gördüm, ama iyi görmedim..
Etkisindeyim hala, pek keyfim yok bugün..
İnşallah erken gelmez gününde gelir kuzucuk...Tabi dediğin gibi, kilosu değil sağlıklı olması en önemlisi...
Evlenecen mi kız yoksa...
Bizde bekar görürse evleneceğine, evli görürse paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorarlar gelinliği..Hayır olsun..
Ay canım ya çok sevindim senin adına.. Allah sağ salim oğlunuza kavuştursun sizi.. Ay kocaman olmuş karakanmaşallah... Ne kadar keyifli dimi eşyaları ütülemek falan.. Ben ütü yaparken hep dedimki inşallah bunları tekrar tekrar yıkayıp ütülemeyi nasip eder Allah.. Bana günde 3 tane verdi, tansiyonumu takip edip sık sık maille bildircem.. Gerekirse haftaya kontrole gitçem o zaman 4 taneye çıkartabilirmiş.. Hiçbişeye sinirlenme ve yat dedi..
nikah mı tazeleyeceğiz kız
hafta sonu ne oldu kuzu ben yatıyordum hilmi geldi oda yanıma yattı elini karnıma koydu başladı konuşmaya hilmi oğlum dedikçe benim sıpa tekme atyıo o oglum diyo oğlan tekme atyıo anam bi kıskandım.. ama çokda komikdi
Sen bizden zaten hafta olarak öndesin canım.. Bizimkilerde artık hızlı hızlı büyümeye başlarlar bu haftalardan sonra herhalde.. Peki doğum için bişey dedi mi doktor.. Sancın gelene kadar falan bekliycek mi.. Yoksa bir tarih verdi mi..
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum.. Clexan 0.4 kullanıyorum.. 2 haftadır da insülin kullnamaya başladım.. Yani giren çıkan maşallah.. delik deşik olduk.. sen hangi iğneyi kullanıyorsun. Günde 1 kere dimi..
Dünyanın en güzel duygusu o yaa :)
benim de eşim akşamları eve geliyor karnıma koyuyor başını , öpüyor öpüyor, kız da içerden tekmeliyor.. Dünyanın en güzel duygusuymuş, Allah her isteyene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?