2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeği doğurunca bişeyciğin kalmaz inşallah

Evet inşallah canım, şeker tansiyon falan doğum yapar yapmaz geçermiş zaten... İnşallah geçer..

çok geçmiş olsun ama miracık ben,i çok sevindirdi. maşaalllahhhhhhhhhh teyzesinin gülüne kocaman kız olmuş...
çok sevindim bakalım duru ne durumda:))))))))

Kız kocaman olmuş inanamadım... Artık her hafta doktordayız biz bakalım.. 30. haftadan sonra 2 haftada bir gidip, NST ye bağlancakmışız... Ama şimdilik ben her hafta gitçem bakalım.. sen bu hafta gitçen dimi doktora..

öyküm geçmiş olsun canım bebikde sağlıklıymöış şükür

Çok sağol canım benim... evet artık takmıyorum napim... Kızım sağlıklı olsun da ben kullanırım ilaç napalım..

neden sezaryen ki? benimki belli değil daha

Egeeee 8 hafta kaldı senin hayırlısıyla
Ay ben bi fena oldum heyecan bastııı :)

Günaydın kızlarr..
Öyküm geçmiş olsun, bi de tansiyon mu çıktı yaa...Olsun mira hanım sağlıklı sıhhatli olsun da ne yapalım, maşallah iyiymiş kuzucum...Çok sevindim..

verilen ilaçları içmemekte ısrar ediyorum ben . bunda böyle oldum eylülde içerdim mutlaka bunda istemiyorum. demir ilacımı içiyorum sadece..

Git git gör bakalım Duru kızımızı... Ama artık pek keyif vermiyor ultrason, bir şey anlaşılmıyor artık..

Oyy kocamannn ollmuş kuzuuu,
Neyse Öyküm sık dişini Miracık sağlıklı olsun da, sen zaten bütün ilaçlardan kurtulacaksın doğurur doğurmaz Allah'ın izniyle

Bebişkoma ne oldu, hayırdır?

Bebişkomunsa nabzı yüksekti, o da doktora gitmiş hatta yatırmış 1-2 gün doktor, onda da preeklamsiden şüphelenmiş doktor.. Allah a şükür bişey çıkmamış.. Onu duyunca bende doktora gittim..

ayyy öyküm yaaa.. Allah sabır versn. ama dogumdan sonra byük boşluga düşeceksin ilaç konusunda...

Valla doğumdan sonra napçam bilemiyorum ya.. İlaçsız bir hayat düşünemiyorum.. En çokta iğnelerimi özlüycem...

Kızlar Günaydınnnnnnnnnn

Çilek iyi olmana sevindim hosgeldin

Öyküm geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...

Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))

Resim ekleyebilirsen koyacağım size

Günaydın kızlarr..
Öyküm geçmiş olsun, bi de tansiyon mu çıktı yaa...Olsun mira hanım sağlıklı sıhhatli olsun da ne yapalım, maşallah iyiymiş kuzucum...Çok sevindim..

Sağol canım senin kızın nasıl ...

verilen ilaçları içmemekte ısrar ediyorum ben . bunda böyle oldum eylülde içerdim mutlaka bunda istemiyorum. demir ilacımı içiyorum sadece..

Ay Ege sen içme iyi hissediyorsan da... Ben ilaç kullanmasam bu zamana kadar elli kere veda etmiştim kızım bebeğe... Diğer gebeliklerde folik asit bile vermemişti doktorlar, bu doktor da ilaç konusunda çok hassas... Çok ilaç veriyor belki ama bence daha iyi ... Çünkü benim durumumda folik asit o kadar önemliymiş ki düşüklere neden olabiliyormuş... Onun için rahat doktorda sevmiyorum ben ya... Kullanırım ilaç daha iyi.. Sonuçları kötü olabiliyor çünkü... Ama normal bir hamileliktede çok önemli olduğunu düşünmüyorum...

ayyy nasıl sevindim anlatamam karakan yaaaa maşallah maşallah

neden sezaryen ki? benimki belli değil daha
ilki sezeryan benim buda mecbur öyle olcak

damaklı olsun fark etmez.. marka önemli değil nuk almıştım eylülde avent aldım fark etmez onlar teferruat millet pazardan alıyor..

bak çok heves ettim mira nın kilosunu duyunca benimki okadar olmamıştır sizden geriden geliyorsu . ama çarşambaya alabilirsem randevu gidiyim bari:)))
belki benide çağırır 2 hafatada bir.

Egeeee 8 hafta kaldı senin hayırlısıyla
Ay ben bi fena oldum heyecan bastııı :)
ayy sorma çok heyecanlıyım mayıs 1 deeşim ayrılmamaı istedi. 1 hafta gideceksinde ne olcak dedi. riske atmamı istemiyor yürüyemiyorsun yollarda akşama kadar işte bacakların fena oluyor dedi .bi memnun kaldım ki nerdeyse oynuycaktım:)))))))

Günaydın kızlarr..

kuzum günaydınnnnnnn nbr izin bitimi

Canım maaşallah bebişin kocaman olmuş ve sağlıklı biz tansiyon hastalarının önde gitmeside avantaj hiç canını sıkma şurda az kaldı zaten sonra hiç ilaç kullanmayacağız inşallah

gunaydın kızlar...
bızde cumartesı gıttık bebısımzıı gormeye cok sukur hersey yolunda 28.haftamıza gırdık 1300 gr. olmusuz.bebek odalarına bebek sekerlerrıne falan baktım hafataya alcaz galıba eksık herseyı.

oykum sen ne ıgnesı kullanıyosun?
bende kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum hergun.

Maşallah kuzuma yaaa...
Benim kızım ne alemde acaba, doktora da gitmiyorum...1 kiloyu geçti mi ki...
Seninki maşallah 2 kilo olmuş neredeyse yaaa...Çok sevindim...İnşallah hep böyle güzel haberler alırız herkesten..

Ay canım ya çok sevindim senin adına.. Allah sağ salim oğlunuza kavuştursun sizi.. Ay kocaman olmuş karakan maşallah... Ne kadar keyifli dimi eşyaları ütülemek falan.. Ben ütü yaparken hep dedimki inşallah bunları tekrar tekrar yıkayıp ütülemeyi nasip eder Allah.. Bana günde 3 tane verdi, tansiyonumu takip edip sık sık maille bildircem.. Gerekirse haftaya kontrole gitçem o zaman 4 taneye çıkartabilirmiş.. Hiçbişeye sinirlenme ve yat dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…