canım bebeği doğurunca bişeyciğin kalmaz inşallah
çok geçmiş olsun ama miracık ben,i çok sevindirdi. maşaalllahhhhhhhhhh teyzesinin gülüne kocaman kız olmuş...
çok sevindim bakalım duru ne durumda:))))))))
öyküm geçmiş olsun canım bebikde sağlıklıymöış şükür
evet çok şükür .. ben sezeryanım 38 de alcaklar.
olsun sağlıklı olsunda az kaldı geçecek herşey...
idil mira seni sevindirir...
bende kızımı özledim sanırım dayanamıycam çarşamba gidicem. cumayı bekleyemiycem
bende kızımı özledim sanırım dayanamıycam çarşamba gidicem. cumayı bekleyemiycem
Haaaaa birde antibiyotik verdi,, aylardır kandaki lökosit düşmüyordu, 1 kere daha antibiyotik kullanmıştım baktı lökosit artık tavan yapmış antibiyotikte verdi... Vücudumda bir yerde iltihap varmış ama nerde bilemeyiz dedi verdi.. İlaç içmekten bıktım... Doğumdan sonraki rahatlamamı düşünemiyorum..
Günaydın kızlarr..
Öyküm geçmiş olsun, bi de tansiyon mu çıktı yaa...Olsun mira hanım sağlıklı sıhhatli olsun da ne yapalım, maşallah iyiymiş kuzucum...Çok sevindim..
Oyy kocamannn ollmuş kuzuuu,
Neyse Öyküm sık dişini Miracık sağlıklı olsun da, sen zaten bütün ilaçlardan kurtulacaksın doğurur doğurmaz Allah'ın izniyle
Bebişkoma ne oldu, hayırdır?
ayyy öyküm yaaa.. Allah sabır versn. ama dogumdan sonra byük boşluga düşeceksin ilaç konusunda...
kızlar ateş basıyo beni sabahtan beri içim daralıyo hayırdır inşallah
Günaydın kızlarr..
Öyküm geçmiş olsun, bi de tansiyon mu çıktı yaa...Olsun mira hanım sağlıklı sıhhatli olsun da ne yapalım, maşallah iyiymiş kuzucum...Çok sevindim..
verilen ilaçları içmemekte ısrar ediyorum ben . bunda böyle oldum eylülde içerdim mutlaka bunda istemiyorum. demir ilacımı içiyorum sadece..
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Çilek iyi olmana sevindim hosgeldin
Öyküm geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))
Resim ekleyebilirsen koyacağım size
ilki sezeryan benim buda mecbur öyle olcakneden sezaryen ki? benimki belli değil daha
damaklı olsun fark etmez.. marka önemli değil nuk almıştım eylülde avent aldım fark etmez onlar teferruat millet pazardan alıyor..çok şükür bende iyiyim..geçen sana emzik hangisinden alayım demiştim ya, sende nuk un damaklısını tavsiye etmiştin..ben dün çarşıdayken gözüme bebek mağazası ilişti, girdim içeri, nuk damaklı, chiko damak yapısını bozmayan emzikler varmış , bide aventin yassı uçları vardı....bende baktım baktım, almadan çıktım...hangisi iyidir yahuuu..ne çok emzik çeşidi varmış
hangini alayımmm??
bak çok heves ettim mira nın kilosunu duyunca benimki okadar olmamıştır sizden geriden geliyorsu . ama çarşambaya alabilirsem randevu gidiyim bari:)))Evet inşallah canım, şeker tansiyon falan doğum yapar yapmaz geçermiş zaten... İnşallah geçer..
Kız kocaman olmuş inanamadım... Artık her hafta doktordayız biz bakalım.. 30. haftadan sonra 2 haftada bir gidip, NST ye bağlancakmışız... Ama şimdilik ben her hafta gitçem bakalım.. sen bu hafta gitçen dimi doktora..
Çok sağol canım benim... evet artık takmıyorum napim... Kızım sağlıklı olsun da ben kullanırım ilaç napalım..
ayy sorma çok heyecanlıyım mayıs 1 deeşim ayrılmamaı istedi. 1 hafta gideceksinde ne olcak dedi. riske atmamı istemiyor yürüyemiyorsun yollarda akşama kadar işte bacakların fena oluyor dedi .bi memnun kaldım ki nerdeyse oynuycaktım:)))))))Egeeee 8 hafta kaldı senin hayırlısıyla
Ay ben bi fena oldum heyecan bastııı :)
Günaydın kızlarr..
Pazar günü yazmıştım ayrıntılı şimdi kopyaladım... okuyun arkadaşlar... şaka gibi valla..
Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Öyküm geçmiş olsun canım ben alıştım tansiyona takma kafana ben günde dört tane alfamed içiyorum doktor sana ne verdi ...
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))
ayyy nasıl sevindim anlatamam karakan yaaaa maşallah maşallah
Kızlar Günaydınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?