2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nöbet tutamaz raporunun kadın doğumcudan olması gerekiyor canım. aslında müdürünün insiyatifinde, raporu getiirene kadar nöbet yazmayabilir sana. senin ana okulunda olduğunu bilmiyordum ben nasılsa nöbet tutmuyorsun diye düşünüyordum, hatırlatırdım bilseydim, kaç haftadır boşuna tutmuşsun...

peki kızlar doktor raporunu özel hastaneden alsak olur mu yoksa devlet hastanesine gidip mi almak gerekiyor
32. haftada almamız lazım galiba raporu

Kızlaaar günaydınnnn.. döndüm ben, hala ağrım var ama işi de çok bırakamadım Hem çoook özledim sizleri..
Sizler nasılsınız, geçmişi okuyamadım var mı havadiss?

Gunaydınn yenı bır hafta yenı bır gun guzel haberlerle gecer inş.
çılekcım nasıl oldun?

Sana da canımmmmm
Daha iyiyim, hala ağrım var ama bırakamadım işi o kadar uzun.. burda da oturuyorum sonuçta diye geldim ama serviste çook zorlandım hoplaya zıplaya ağrım oldu..
Sen nasılsın? keyifler nasıl?

günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn..çilek seni gördüğüme sevindim

kızlar catlaklar basladı goguslerımde kırmızı degıl henuz ama ızlerı belırgınlesmeye basladı
o kadarda krem surdum
su saatlerı ılerı aldık vucut dengem altust oldu sırtım agrıyor yataga hasretım(

benim çoktaaaaan çatladı bile

günaydın kızlar iyi haftalar herkesee
bu hafta çabuk geçmeli kontrolüm var. çarşamba yada cuma gidicem..
çilekçim hoşgeldin özledik seni.
yelkovan dün akşam karnıma bakarken göğsümün siyah yerilerinin karnımın üstüne doğru dökülmüş olduğunu gördüm pul ğul olmuş kupkuru sende çatlak bende söküntü başladı. krem sürdüm ama fayda yok..
fatma nbr cnm

iyilik canım senden nBER kahvakltı yapıoruz ogluşla napalım..inş. ii haberlerle gelirsin bende hftaya mı gitsem acaba askeri hastaneye yada 2 hafta sonramı

Yaaaa nolucak bu çatlaklaar

Hoşbuldukkkkk ben de özledim hepinizi çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…