nöbet tutamaz raporunun kadın doğumcudan olması gerekiyor canım. aslında müdürünün insiyatifinde, raporu getiirene kadar nöbet yazmayabilir sana. senin ana okulunda olduğunu bilmiyordum ben nasılsa nöbet tutmuyorsun diye düşünüyordum, hatırlatırdım bilseydim, kaç haftadır boşuna tutmuşsun...canım doğum izni ücretli izne giriyor rapor hastalık izni sayılıyor ben geçenlerde grip oldugumda 1 hafta rapor aldım maaştan kesildi ssk 3 te 2 sini yatıracak bi ay sonra dediler bu aralar kesilen ücretin 3 te 2 kadarını alacam postaneden ama doğum ücretli izin sayıldıgı için kesinti yapılmaması lazım yönetmelikte ücretli izin kesintisine dair bi madde yok çünkü, ben izne ayrılan arkadaşlardan milli eğitimden ve ssk dan sorarım haber veririm sanada, ilden ile değişiyor diye duymuştum sende sor yüzden iznin boşa gitmesin ama sormadan önce bi araştırayım ben bizim şube müdürü kıcık bi adam hakkın olan şeyi bile vermemekte ısrar eder çoğu zaman aksi bişey söylerse hakkımı savunurum hiç olmazsabu arada nöbet muafiyeti 24. haftada başlıyormuş ben dün gittim doktora yeni haberim oldugu için nöbet muafiyet raporu almadım acaba sağlık ocagındaki doktor vermezmi o raporu kadın doğumcu olması şartmı acaba :44:
nöbet tutamaz raporunun kadın doğumcudan olması gerekiyor canım. aslında müdürünün insiyatifinde, raporu getiirene kadar nöbet yazmayabilir sana. senin ana okulunda olduğunu bilmiyordum ben nasılsa nöbet tutmuyorsun diye düşünüyordum, hatırlatırdım bilseydim, kaç haftadır boşuna tutmuşsun...
peki kızlar doktor raporunu özel hastaneden alsak olur mu yoksa devlet hastanesine gidip mi almak gerekiyor
32. haftada almamız lazım galiba raporu
peki kızlar doktor raporunu özel hastaneden alsak olur mu yoksa devlet hastanesine gidip mi almak gerekiyor
32. haftada almamız lazım galiba raporu
ben tedaviyle hamile kaldım, geçen seneden beri akraba gibi olduk doktorla:)) zaten oram buram ağrıyor deyince hamile kalmak istiyorum diye uğraştırdın bizi şimdi de nerden kaldım gibisin diyor gülerek korkudan bir şey diyemiyorum artık adama
izin normalde 32. hafta ama sezaryende 30. haftada ayarlayabiliyorlar. 30. haftada ayrılmış olacağım yani. doğum haziranda olduğu için sonrasındaki iznim boşa gidiyor benim. o yüzden önceki izinleri sonraya aktarmama
canım bişey soracaktım da bende öğretmenim 30. haftada rapor alınması sıkıntı oluşturmaz mı onu merak ettim de.ben köy okulundayım geberiyorum aksama kadar soba yakma vs bıktım artık raporu önceden almak iyi fikir ama çocuk 8 haftadan uzun bi sürede doğarsa o zaman ne olacak
Gunaydınn yenı bır hafta yenı bır gun guzel haberlerle gecer inş.
çılekcım nasıl oldun?
günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn..çilek seni gördüğüme sevindim
Canımmm dünürümmm ben de çok mutluyum walla sormaaa :)
özledim burayı, sizleri çok
evde kıpırdamadan yatmak çok zormuş, karakan geldi hep aklımaa
bizde evdeki neti kapattırdık yaa giremedim bende özlemişim...
Aaa sen de mi giremedinnn
kızlar catlaklar basladı goguslerımde kırmızı degıl henuz ama ızlerı belırgınlesmeye basladı
o kadarda krem surdum
su saatlerı ılerı aldık vucut dengem altust oldu sırtım agrıyor yataga hasretım(
günaydın kızlar iyi haftalar herkesee
bu hafta çabuk geçmeli kontrolüm var. çarşamba yada cuma gidicem..
çilekçim hoşgeldin özledik seni.
yelkovan dün akşam karnıma bakarken göğsümün siyah yerilerinin karnımın üstüne doğru dökülmüş olduğunu gördüm pul ğul olmuş kupkuru sende çatlak bende söküntü başladı. krem sürdüm ama fayda yok..
fatma nbr cnm
kızlar catlaklar basladı goguslerımde kırmızı degıl henuz ama ızlerı belırgınlesmeye basladı
o kadarda krem surdum
su saatlerı ılerı aldık vucut dengem altust oldu sırtım agrıyor yataga hasretım(
Hoşbuldukkkkk ben de özledim hepinizi çoookkkgünaydın kızlar iyi haftalar herkesee
bu hafta çabuk geçmeli kontrolüm var. çarşamba yada cuma gidicem..
çilekçim hoşgeldin özledik seni.
yelkovan dün akşam karnıma bakarken göğsümün siyah yerilerinin karnımın üstüne doğru dökülmüş olduğunu gördüm pul ğul olmuş kupkuru sende çatlak bende söküntü başladı. krem sürdüm ama fayda yok..
fatma nbr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?